" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τα έφαγε τα σκαμπίλια του ο Καρχιμάκης !!!

Επεισόδιο την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και θαμώνα.
Σύμφωνα με αναγνώστη, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή της Ν.Δ.,  Γιάννη Πλακιωτάκη.
Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του. Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: 
«Άντε βρέ καριόλη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!».
Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου κι άλλο δυνατό ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.
Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, ο κ. Καρχιμάκης (τρικλίζοντας) κι ο κ. Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.
Η ανωτέρω είδηση από cretanpatriot

Πώς να αισθάνεται σήμερα ο εν λόγω πασόκος βουλευτής που γελάνε και οι πέτρες μαζί του για τα απανωτά χαστούκια που έφαγε; 
Σιγά, θα μου πείτε, μην αισθάνεται κιόλας ένα "παχύδερμο" της πολιτικής! Ούτε που του πέρασε από το πετσί! Αφού έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως δεν χειροδίκησε κανείς εναντίον του, αλλά μόνον φραστικά διαπληκτίστηκε με πολίτη!  
Έτσι είναι, αλλιώς πως θα εύρισκαν το περίσσιο θράσος να ζητούν εκ νέου ψήφο από τους πολίτες ή ακόμη χειρότερα να ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ διορισμούς και μετά να εκθέτουν τους ψηφοφόρους τους; !!! 
Είμαι περίεργη να δώ πόσες ψήφους θα πάρει στις επόμενες εκλογές ο εν λόγω... σκαμπιλισμένος!!!  
(το σχόλιο από Βλάχου Λία)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου