" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΝ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤO ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία του πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου και άλλων επισήμων.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, για λόγους ασφαλείας το τμήμα της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Σεραφείμ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό.

Επιπλέον, από τις 03:00 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου και μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, (από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Μητρ. Κυδωνίων), Βασιλέως Γεωργίου (από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Ν. Γερμανού), Μ. Μπότσαρη , Καραϊσκάκη, Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π. Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, (από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου), Στρατηγού Κακαβού, Παύλου Μελά, (από πλατεία Λ. Πύργου μέχρι Τσιμισκή), Σουλιώτη (από Καλλιδοπούλου μέχρι Στρ.Κακαβού).

Επίσης, από τις 15:00 της 25ης Οκτωβρίου και μέχρι τις 15:00 της 28ης Οκτωβρίου, θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, στην οδό Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από τη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Βασ. Γεωργίου.

Τέλος, η στάση και η στάθμευση θα απαγορευτεί στην Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Τσιμισκή μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου, στις 26 Οκτωβρίου από τις 06:00 πμ έως τις 15:00, καθώς και στο πάρκινγκ, που βρίσκεται πίσω από την εξέδρα των επισήμων της παρέλασης επί της οδού Αθαν. Σουλιώτη, από τις 16:00 της 27ης Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος της παρέλασης. 


ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου