" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΤΥΟΥ»: ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ…oikonomou-thumb-large

Ξεκίνησε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η δίκη των αστυνομικών που είχαν εισέλθει για έλεγχο στις 5 Μαΐου του 2010 (αμέσως μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν…) στα γραφεία του γνωστού «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», μετά από μήνυση που τους υπέβαλλαν οι αναρχοκομμουνιστές.
Ως μάρτυς, κατέθεσε και ο «συντονιστής του Δικτύου» (όπως δηλώνει ο ίδιος) Νίκος Γιαννόπουλος (επίσης, γνωστό στέλεχος της κομμουνιστικής συνιστώσας «Ρόζα» του ΣΥΡΙΖΑ και μόνιμος μάρτυρας υπερασπίσεως συλληφθέντων τρομοκρατών…), ο οποίος κατέθεσε ενόρκως τα εξής εκπληκτικά:  
ο εν λόγω, Νίκος Γιαννόπουλος

«Ακούμε ποδοβολητά από τη σκάλα, ένα μέλος μας τρέχει από την εσωτερική σκάλα και φωνάζει ότι μπήκε η Αστυνομία. Αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. εκείνη την εποχή, Λευτέρη Οικονόμου. Κλείσε να δω τι θα κάνω, μου λέει. Μετά από λίγο ακούω από τα μοτορόλα “Αποσυρθείτε αμέσως από το κτίριο της Τσαμαδού”».

Τ’ ακούσατε; Πήρε τηλέφωνο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ! Ο οποίος όχι μόνο το σήκωσε, αλλά σε χρόνο-ρεκόρ ικανοποίησε το αίτημά του! Που τον ήξερε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ; Είναι ένα ερώτημα. 
Πως γνώριζε το τηλέφωνό του; Είναι ένα δεύτερο ερώτημα. 
Πως είχε τόση οικειότητα, αυτός ένας… επαναστάτης με ολόκληρο αρχηγό της Αστυνομίας; Είναι ένα τρίτο ερώτημα. 
Οι απαντήσεις δικές σας!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου