" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ : ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!


Πώς το είπε ο σαμαράς; 

  " Το κόμμα μας, ετοιμάζεται ακόμα και για μεγάλες θεσμικές αλλαγές μέσα από την Βουλή. ( Εμ, γι' αυτό θέλουν να πετάξουν έξω την Χρυσή Αυγή) Με την αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά και πέρα απ' αυτή,όπως η διαφάνεια, η ψήφος των μεταναστών ( μικρή παγωμάρα στο ακροατήριο, το σαμάρι περιμένει και κλάπα κλάπα τα χειροκροτήματα) που πρέπει και αυτό να έρθει(ΠΡΕΠΕΙ; Ποιός τους το επιβάλλει; Ποιός τους το υποδεικνύει ώστε ΠΡΕΠΕΙ; Σε ποιόν το έχουν υποσχεθεί;).  Να αλλάξουμε τα πάντα,να κάνουμε βήμα-βήμα τις κινήσεις αυτές..." 

Καταλάβατε συνέλληνες; Καταλάβατε τον ρόλο του ΠΡΟΔΟΤΗ με την μάσκα του " πατριώτη" ; Να αλλάξουν τα ΠΑΝΤΑ σε αυτή την χώρα θέλουν με πρώτον και "καλύτερο" τον Σαμαρά! Αυτόν που έως και χθές( πριν γίνει αρχηγός του προδοτικού κόμματος της ΝουΔου)  το έπαιζε ...πατριώτης ! Αυτός λέει ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! Με άλλα λόγια ΞΕΧΑΣΤΕ την Ελλάδα που ξέρατε...Ξεχάστε την συνοχή του Έθνους...Ξεχάστε ακόμη και αυτό καθ' εαυτό το Έθνος ... Ήρθε ο Σαμαράς να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! 
Να τον χαιρόσαστε όλοι εσείς που τον ψηφίσατε και όλοι εσείς που ακόμη τον στηρίζετε! Αλλά ένα να γνωρίζετε ΚΑΛΩΣ και εσείς που είτε από βλακεία σας συνεχίζετε να υποστηρίζετε αυτόν τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ, είτε οι βολεμένοι της παραταξή σας αλλά πολύ περισσότερο εσείς που ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ τον στηρίζετε, πως η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και είναι ΝΟΜΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ να τιμωρούνται εκείνοι που παντί τρόπω βλάπτουν την ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !!! 
Και γι' αυτό του απαντάμε " ΟΧΙ " !!!






Ελλάς Αιώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου