" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΎπερΣτοά Ελλάδος - Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους "δανειστές" της - Πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" ήταν το Μνημόνιο (Μέρο Δ'')

Ο Σαμαράς είναι ο μέγιστος προδότης της κατάστασης.  Ο Σαμαράς δεν ήταν δημοκράτης και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Σήμερα η οικογένεια Παπανδρέου είναι ευτυχής, γιατί μπορεί και μετράει τη "λεία" της, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος. Σήμερα η Μαργαρίτα πανηγυρίζει και καθησυχάζει τον εγκληματία και πλέον πάμπλουτο γιο της, θεωρώντας σχεδόν βέβαιο ότι έχουν γλιτώσει.Λογικό είναι να πιστεύουν ότι γλίτωσαν ήδη, εφόσον, όταν στήνεται μια "πυραμίδα" εγκλήματος, αυτός, ο οποίος απεμπλέκεται με τη μεγαλύτερη ευκολία, είναι ο πρώτος. Η οικογενειακή συμμορία των Παπανδρέου, η οποία μας δυσφήμισε παγκοσμίως και μας απειλεί με απόλυτη καταστροφή, έχει εξασφαλίσει σχεδόν την επιβίωσή της. Ο Σαμαράς είναι ο τελευταίος αυτής της κολεγιακής "πυραμίδας" και γι’ αυτόν τον λόγο παίρνει τα μεγαλύτερα ρίσκα. Αυτός άφησε τη Δημοκρατία μας "ανοχύρωτη". Κατέστρεψε τον θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης και συνέπραξε με αυτούς που εγκλημάτησαν στην Κυβέρνηση. Όμως, αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί ...Κάτι μας θυμίζει. Το ότι βάζουν δηλαδή το κόμμα της Δεξιάς να "φορτωθεί" τις δικές τους βρομιές, αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Αυτό είναι που συμβαίνει τώρα. Ο Κολεγιόπαις Σαμαράς στην πραγματικότητα ηγείται του κόμματος, το οποίο παλιά αντιπροσώπευε την αγγλόδουλη Δεξιά. Τι μας θυμίζει αυτό; Τι μας θυμίζει μια εθνική καταστροφή, την οποία άλλοι τη μεθόδευσαν και στο τέλος άλλοι την "πλήρωσαν" με εκτελέσεις; Δεν μας θυμίζει το άλλο "κορυφαίο" έργο του Κολεγίου, που ήταν η Μικρασιατική Καταστροφή; Είναι προφανές ότι οι Κολεγιόπαιδες συνεχίζουν το "παιχνίδι" τους με τους Δεξιούς ανταγωνιστές τους ...Το "παιχνίδι" του "μουντζούρη" ...Τη "βρόμικη" δουλειά να τη "φορτώνουν" στον αντίπαλό τους. Όπως έκαναν άλλωστε και οι δεξιοί με τον εμφύλιο. Η αγγλόφιλη Δεξιά μας έσπρωξε στον εμφύλιο, αλλά έβαλε τον βενιζελικό Παπανδρέου να το κάνει ως Πρωθυπουργός και άρα να "φορτωθεί" τον "μουντζούρη". Τώρα είναι δυνατοί οι Κολεγιόπαιδες και προσπαθούν να "ξεφορτωθούν" τον "μουντζούρη" στις "πλάτες" των αντιπάλων τους....Ό,τι έκαναν και με τον Καραμανλή, όπου έβαλαν έναν δεξιό να "καταστρέψει" τους φακέλους των δωσίλογων Να φαίνεται ότι οι δεξιοί "κατέστρεφαν" τους φακέλους των δωσίλογων των Ναζί, γιατί αυτοί θίγονταν από αυτούς, ενώ συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο.  


Οι υποτιθέμενοι "αριστεροί" και "σοσιαλιστές" της Μεταπολίτευσης ήταν αυτοί, που σώθηκαν από εκείνη την καταστροφή. Οι δήθεν δημοκράτες, που παρίσταναν τους διεθνιστές, ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν κέρδος από αυτήν την καταστροφή των φακέλων ...Αυτοί, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει τη "δημοκρατικότητά" τους μέσα από τον ειδικό ναζιστικό "διεθνισμό" τους.Τώρα οι Κολεγιόπαιδες επιχειρούν και πάλι το ίδιο παιχνίδι. Βάζουν και πάλι τους "άλλους" να κάνουν τη βρόμικη δουλειά του Μνημονίου. Βάζουν τους αντιπάλους τους να σηκώσουν τον "σταυρό" από τις δικές τους βρομοδουλειές. Εύκολο είναι γι' αυτούς. Εφόσον καταφέρνουν και —μέσω των δικών τους ανθρώπων— ηγούνται του κόμματος των αντιπάλων τους, είναι εύκολο να το "φορτώνουν" με τα δικά τους νέα "σκουπίδια". Από τη στιγμή που κατόρθωσαν και έβαλαν επικεφαλής της ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά, είναι εύκολο να τον χρησιμοποιήσουν, για να σώσουν το κόμμα του Κολεγίου ...Να σώσουν το ΠΑΣΟΚ, για να "συνεχιστεί" η μεταπολίτευση. Είναι εύκολο να ελέγξουν τον Σαμαρά, αν σκεφτεί κάποιος τη σχέση του με το Κολέγιο ...Αν σκεφτεί κάποιος ότι ο αδερφός του είναι ο Πρόεδρος του ισχυρότερου Κολεγιακού Συλλόγου ...Του Συλλόγου, ο οποίος "μοιράζει" τα "παιδιά" του στους μηχανισμούς εξουσίας.Τώρα θα βάλουν τη ΝΔ να "φορτωθεί" όλα τα εγκλήματα του Κολεγίου, που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο, για να ξαναδώσουν "καθαρότητα" στο δικό τους κόμμα. Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν το ΛΑΟΣ στην "συγκυβέρνηση". Δεν υπήρχε άλλος λόγος να μπει το ΛΑΟΣ στο "κόλπο". Το έβαλαν οι Κολεγιόπαιδες, για να δώσουν στη "συγκυβέρνηση" έντονο δεξιό "χρώμα", απλά και μόνο για ν' απεμπλακεί με μια τεχνητή "φασαρία" το ΠΑΣΟΚ από τα δικά του ανομήματα. Ενώ δηλαδή η σημερινή Κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα μια αυθεντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας του ΛΑΟΣ θα χαρακτηριστεί "ακροδεξιά", για να απεμπλακεί το ίδιο το ΠΑΣΟΚ από τις ευθύνες του.Είναι θέμα επιβίωσης για το Κολέγιο η σωτηρία του ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Γιατί, αν καταρρεύσει το ΠΑΣΟΚ, στην κυριολεξία καταρρέει η Μεταπολίτευση. Αν καταρρεύσει το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει διάδοχη "μηχανή", για να επιβιώσει η κυρίαρχη Κολεγιακή Τάξη Πραγμάτων. Σε μια τέτοια περίπτωση απελευθερώνεται η τεράστια μάζα που ελέγχεται από το ίδιο, αλλά και από την "καπελωμένη" Νεοδημοκρατική εκδοχή της Δεξιάς (σημ ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ: επειδή όπως ήδη έχετε καταλάβει το άρθρο γράφηκε προ των εκλογών του 2012 ο συντάκτης δεν μπορεί να γνωρίζει το αποκούμπι του ΠΑΣΟΚ, τον συριζα ! Την κολυμβήθρα του Σιλωάμ, που δημιουργήθηκε τόσο για ξέπλυμα των αμαρτιών του ΠΑΣΟΚ όσο και κυρίως για την " αναγέννηση" του μέσω ενός άλλου ονόματος καθαρού και απαλλαγμένου του βάρους των βρωμιών του ...παρελθόντος! Στην ουσία τα πράγματα παραμένουν τα ίδια και οι πρωταγωνιστές επίσης να χαίρονται με την μοιρασιά του πόπουλου !)
 ...Απελευθερώνεται ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο μπορεί να δώσει την εξουσία στον οποιονδήποτε και τότε το Κολέγιο θα κινδυνεύσει πραγματικά με διωγμό και φυλακίσεις για τα εγκλήματά του και τις προδοσίες του. Τώρα, δηλαδή, που κάποιοι βλέπουν το ΠΑΣΟΚ να "κινείται" σε μονοψήφια ποσοστά και τη ΝΔ σε άθλια κατάσταση, είναι βέβαιον ότι "τρέμουν" ..."Τρέμουν", για να μην πούμε ότι ετοιμάζουν βαλίτσες.Ακριβώς, επειδή αυτή η "σωτηρία" του ΠΑΣΟΚ είναι η επιλογή των προτεσταντών της Μέρκελ, των Εβραίων τοκογλύφων και των λοιπών "δάνειων" δυνάμεων, τρέχουν να προστατεύσουν τον Σαμαρά ...Να τον προστατεύσουν από τα "μάτια" των Δεξιών ψηφοφόρων, γιατί μπορεί να "καεί" πριν καν έρθει η σειρά του να μας κυβερνήσει στο όνομα του Κολεγίου. Γι' αυτόν τον λόγο στέλνουν επιστολές, οι οποίες δήθεν απαιτούν "υπογραφή" από τον Σαμαρά. Έχουν στήσει το "παιχνίδι", το οποίο θα τους επιτρέψει να τον εμφανίσουν στο πόπολο σαν "αντιστασιακό" ..."Αντιστασιακό" με λόγο και υπόληψη. Θέλουν να του δώσουν την εικόνα του αντιδραστικού απέναντι στις εντολές των ξένων ...Του "πατριώτη" Σαμαρά, ο οποίος αρνείται δήθεν να υπογράψει τα χαρτιά, που του στέλνουν οι "κακοί" Ευρωπαίοι.Στημένα είναι όλα. Όσο αντιαμερικανός ήταν ο Κολεγιόπαις Ανδρέας, άλλο τόσο αντιμνημονιακός είναι ο Κολεγιόπαις Αντωνάκης.
Μια θεατρική παράσταση δίνουν, για να τον προστατεύσουν ως πολιτικό παράγοντα. Για να μην τους "καεί" πριν αναλάβει την εξουσία ...Την εξουσία που θέλουν, για να "σφραγίσουν" τα δικά τους εγκλήματα με τη "σφραγίδα" των άλλων. Για να μην "βλέπουν" οι δεξιοί τι συμβαίνει και τον ανατρέψουν. Για να μην χαθεί η συνέχεια της εξουσίας για το Κολέγιο ...Να μπορεί το Κολέγιο, που μας "σκότωσε" με τον Γιωργάκη και μας "έθαψε" με τον Παπαδήμο, να μας "κλάψει" με τον Σαμαρά. Χάρη λοιπόν τού κάνουν με αυτήν την "ψευδοαπαίτησή" τους, απλά και μόνο για να του δίνουν "άλλοθι". Γνωρίζουν την αντίληψη του ελληνικού λαού τόσο για τη Δανειακή Σύμβαση όσο και για τους ίδιους και παίζουν ένα "παιχνίδι" με τον Σαμαρά, προκειμένου να μην "καεί" ...Προκειμένου να μην αντιδράσουν οι βουλευτές του, που κι αυτοί "πουλάνε" πατριωτισμό και αντιμνημονιακή αντίληψη ...Προκειμένου να μην τον εγκαταλείψουν οι οπαδοί της ΝΔ και "χάσουν" οι ίδιοι τον επόμενο Πρωθυπουργό.Με αυτό το άχρηστο και χωρίς καμία νομική ισχύ προαπαιτούμενο "χαρτί", τού δίνουν τη δυνατότητα να "αρνείται" και ν' "αντιστέκεται" την ώρα που στα σημαντικά έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξή του. Το σημαντικό γι' αυτούς είναι μόνον η υποταγή της χώρας και σ' αυτό συνυπογράφει ο "πατριώτης", εφόσον αυτή η υποταγή διασφαλίζεται με τη Δανειακή Σύμβαση. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέατρο, για να ξεγελιέται το πόπολο ...Όλα τα άλλα είναι, για να δουλεύουν τους "ταπεινούς" οι "εκλεκτοί" του Κολεγίου Αθηνών.Εμείς ένα έχουμε να πούμε σε αυτούς τους "εκλεκτούς" —οι οποίοι πολλές φορές αισθάνονται και "δυστυχείς" που είναι Έλληνες— ...σύντομα θα δυστυχήσουν ακόμα πιο πολύ ...Τα αφεντικά τους θα καταρρεύσουν οσονούπω ...Δεν θα αργήσει η ώρα, που θα βλέπουμε και τους εργαζόμενους της Goldman Sachs να πηγαίνουν στα σπίτια τους με τα χαρτόκουτά τους. Θέμα χρόνου είναι να καταρρεύσει η Νέα Τάξη των τοκογλύφων. Χωρίς όμως την προστασία τηςGoldman Sachs πολλοί θα κλάψουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τα γραφεία της.Θέμα χρόνου είναι ν' αποδειχθεί η επιλογή του Κολεγίου εσφαλμένη ...Παντελώς εσφαλμένη ...όσο εσφαλμένη ήταν και η επιλογή του κάποτε να ταυτιστεί με τους Ναζί. Όταν θα καταρρέει η Νέα Τάξη των τοκογλύφων, οι σημερινοί Κολεγιόπαιδες θα πάθουν ό,τι έπαθαν οι γονείς τους, όταν έφευγαν από την Ελλάδα οι Ναζί και οι ίδιοι δεν ήξεραν σε ποιον βόθρο να κρυφτούν, για να γλιτώσουν από τη μήνη των Ελλήνων ...Με μία διαφορά όμως. Εκείνοι τελικά τη γλίτωσαν, ενώ οι σημερινοί δεν ξέρουμε αν θα το καταφέρουν. Το Κολέγιο, το οποίο έχει κερδίσει όλες τις μάχες μέχρι σήμερα, δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει και τον πόλεμο ...Οι πόλεμοι άλλωστε τελειώνουν όταν το αποφασίζουν οι στρατηγοί και όχι όταν βολεύει τους ...λοχίες.


Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών......Η συμμορία, η οποία ευθύνεται για την παράδοση της Ελλάδας στους "δανειστές" της. Πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" ήταν το Μνημόνιο.Οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε μας παρέδωσαν στους Ναζί του Χίτλερ,είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας παραδίδουν στους Ναζί της Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου