" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! Ο Μαζιώτης λήστεψε την Εθνική τράπεζα στα Μέθανα



 Ο καταζητούμενος φυγόποινος Νίκος Μαζιώτης είναι ο ένας από τους ληστές οι οποίοι μπήκαν στις 25 του περασμένου Ιουλίου στην Εθνική τράπεζα στα Μέθανα και αφαίρεσαν περισσότερα από 108 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατική δραστηριότητα και μετά την ανάλυση περιστατικών ενόπλων ληστειών, σε πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διακριβώθηκε ότι, ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείας την 25/07/2013 στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας, με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολλάρια Αυστραλίας, είναι ο καταζητούμενος φυγόποινος ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος του Αγαμέμνωνα και της Σοφίας που γεννήθηκε το 1971. 
Επιπλέον εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του καταζητούμενου φυγόποινου ΜΑΖΙΩΤΗ Νικόλαου, εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση ‘Επαναστατικός Αγώνας’».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου