" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ... ΒΑΖΟΥΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΙΛΙΑ...!!!


Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να αναφέρουμε ορισμένα πρόσφατα περιστατικά συσχετιζόμενα με το κίνημα σας, ειδικά όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν δηλώσεις ντροπής και έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας με σλόγκαν ενάντια στο κόμμα της Χρυσής Αυγής. Πέραν της φιλίας μας, αισθανόμαστε πως οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα θέματα τα οποία πηγαίνουν πολύ πέρα από τον τομέα του αθλητισμού και των οπαδών του ποδοσφαίρου. Αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν με την επιβίωση της Άριας Φυλής μας και την αναγέννηση της μητέρας μας Ευρώπης, η οποία έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο στα χέρια των Σιωνιστών εξουσιαστών και ναυαγεί όλο και βαθύτερα με τις άοπλες επιθέσεις των φιλελεύθερων πολιτικών, των αναρχο-κομμουνιστών και των έγχρωμων καθαρμάτων, από το 1945 και μετά.
Σήμερα, όχι μόνο στην Ελλάδα, μα και σε ολόκληρη την Ευρώπη, το κίνημα της Χρυσής Αυγής αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες αναγέννησης των Αρίων. Την σημαία της ελευθερίας την οποία υψώσατε τόσο ψηλά την χαιρετούμε με το δεξί χέρι υψωμένο και είμαστε σίγουροι πως το αίμα των ενδόξων Σπαρτιατών βράζει μέσα στους ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής. Θέλουμε να ξέρετε πως οι Σέρβοι σύντροφοι παραμένουν πιστοί στο ίδιο μέτωπο όπως και εσείς. 

Αν και οπαδοί του ποδοσφαίρου τείνουμε σε χώρους όπου μπορούν να βρεθούν πολιτικοί στρατιώτες, μάλιστα έχουμε πετύχει πολλά σε αυτό τον τομέα. Ο φανατισμός μας ενοχλεί πολλούς, όμως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σιωπούν και τελικά να υποχωρούν. Ένεκα της πίστης και της συνέπειας στην Ιδέα και τον Αγώνα, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας στις πρόσφατες κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ και πολύ φοβόμαστε πως οι σπόροι της έχθρας άρχισαν να μεγαλώνουν μέσα σε πολλούς από εμάς, ενώ παράλληλα γεμίζουμε με οργή. Για αυτό και φτάσαμε σε μια συμφωνία με την οποία θα διατηρούμε επαφές μόνο με όσους είναι ακτιβιστές ή υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Θα θέλαμε να τραβήξουμε την προσοχή ,πως εμείς, ως ένας ανεπίσημος σύνδεσμος εθνικιστικού προσανατολισμού φιλάθλων, της ΠΑΡΤΙΖΑΝ, βάζουμε ψηλότερα την αγάπη μας για τους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή, από ότι της ποδοσφαιρική φιλία. Στο όνομα αυτού, σας χαιρετούμε ευχόμενοι καλή τύχη στον αγώνα σας.

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-
Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ. 


αναδημοσίευσις από : Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου