" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΦΑΓΑΝ 54 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Π.Δ. ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ! 1 ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ;

Ιδού γιατί μας θέλουν εκτός Βουλής!
Ιδού γιατί οδηγούν τους Έλληνες Εθνικιστές ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ στο απόσπασμα με την κατηγορία της “ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”.

Δεν θέλουν να μάθετε την αλήθεια! Δεν θέλουν να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού! Μας κατηγορούν και μας τιμωρούν γιατί την λέμε ΕΜΕΙΣ στο όνομά Του! Δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναφέρω σχόλια για “μάρτυρες” που αναφέρουν τανκς και αμνοερίφια, γιατί είναι γελοίο, όταν βάζουν την λίστα λαγκάρντ στο αρχείο, όταν εξαθλιώνουν έναν περήφανο Λαό, όταν ζητούν το αίμα 4.000 αυτόχειρων να μείνει χωρίς δικαίωση, ΕΜΕΙΣ να προσπαθούμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ότι μας λένε! Αυτά θα αποδειχθούν στα δικαστήρια και τότε οι γελοιότητες θα καταρρεύσουν!

Έκανα ένα σχόλιο και προκάλεσα  ΈΝΑΝ εισαγγελέα να με καλέσει να μου ζητήσει εξηγήσεις! και στοιχεία! ΚΑΝΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ! Στον δύσκολο δρόμο επιλέγουμε τον δυσκολότερο! Ο Τσοχατζόπουλος, αυτό το πολιτικό πτώμα καταδικάστηκε για 55 εκατομμύρια ευρώ και αφού οι εξεταστικές της Βουλής και ο ίδιος ο Βενιζέλος τον αθώωναν πανηγηρικά! 

παναγιωταροσ

Σε έναν μικρό δήμο της Αττικής, στα Άνω Λιόσια, “χάθηκαν” 53,7 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από ΠΑΣΟΚΟΥΣ που είχαν την εξουσία τότε και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που τους κάλυψαν μετά και δεν άνοιξε ρουθούνι μέχρι σήμερα! Τέτοια στοιχεία έχουμε πολλά και για πολλούς εμπλεκόμενους!
ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ!

Αυτά τα χρήματα που κανείς δεν ξέρει που είναι, έχουν εγγραφεί στα “δάνεια βοήθειας” που πήρε η χώρα από το Δ.Ν.Τ. και που πληρώνεις εσύ άνεργε, εσύ μικροκαταστηματάρχη που αύριο θα βάλεις λουκέτο στο μαγαζάκι σου, εσύ υποψήφιε άνεργε που σε λίγο, αφού σε έχουν καθυστερήσει μήνες να σε πληρώσουν θα σε οδηγήσουν στην έξοδο και στην ανεργία! 

Και επειδή ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ούτε δολοφόνοι είμαστε, ούτε υπερασπιστές αυτών, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ και ότι λέμε, για όποιον και αν το λέμε το στηρίζουμε καλά και σε στοιχεία ατράνταχτα, δείτε πως σε έναν μικρό Δήμο σαν τα Άνω Λιόσια γινόταν το μεγάλο πλιάτσικο εις βάρος του Ελληνικού Λαού, ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!
ΙΣΤΟΡΙΚΟ:

Το έλλειμμα περιγράφεται στο πόρισμα  97/14.11.2003 των Επιθεωρητών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεωρήσεως Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης Δυτικής Αττικής, Απ. Δράκου Χαρ.Τούση, (πόρισμα σελίδες 3-4) και το οποίο διαπίστωσε ότι την 12.5.2003  στην ταμειακή διαχείριση του Δήμου Άνω Λιοσίων εισήχθησαν οι εξής δύο επιταγές με το αιτιολογικό Έσοδα υπέρ Δήμου Άνω Λιοσίων για την πληρωμή κοινοπρακτικού δανείου:
Ημερομηνία
Αριθμοί
Ποσά
Τράπεζα
Εκδότης
Αποδέκτης
12.5.2003
24198437-8
28.700.000 Ευρώ
Εθνική
Δημοτική Επιχείρηση Τεχνικών Έργων Δήμου Άνω Λιοσίων
Δήμος Άνω Λιοσίων
12.5.2003
24198436-6
25.000.000 Ευρώ
Εθνική
Δημοτική Επιχείρηση Τεχνικών Έργων Δήμου Άνω Λιοσίων
Δήμος Άνω Λιοσίων
Στην συνέχεια ο Δήμος Άνω Λιοσίων εξέδωσε χρηματικά εντάλματα 924/12.5.2003 Ευρώ 28.700.000 και 925/12.5.2003 Ευρώ 25.000.000 με αιτιολογία Καταβολή απαίτησης Εθνικής Τράπεζας από Έσοδα ΕΣΔΚΝΑ για κάλυψη δόσης κοινοπρακτικού δανείου υπέρ Διευθυντού ΔΟΥ Άνω Λιοσίων. Τα χρηματικά εντάλματα δεν συνοδεύονταν από νόμιμα δικαιολογητικά ενώ πλασματική ήταν η επίκληση της αιτιολογίας για την στοιχειοθέτηση της δαπάνης.
 Τα ανωτέρω χρηματικά εντάλματα  πληρώθηκαν από τον Ελεγκτή Εξόδων ΟΤΑ στην Δ.Ο.Υ Άνω Λιοσίων με την έκδοση της υπ’ αριθμόν 57041563-2/12.5.2003 επιταγής λογαριασμού 270 του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ποσού Ευρώ 53.700.000 υπέρ του Δημάρχου Άνω Λιοσίων κ.Ν.Παπαδήμα η οποία κατατέθηκε στον λογαριασμό της Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνικών Έργων του Δήμου Άνω Λιοσίων.
Η πληρωμή δεν ήταν νομότυπη αφού δεν συνοδεύονταν από νόμιμα δικαιολογητικά ενώ ο Ελεγκτής Εξόδων ΟΤΑ παράνομα προέβη στην πληρωμή.
Η παραπάνω πληρωμή δεν ήταν νόμιμη,
Διαβάστε ολόκληρο το ιστορικό του τεράστιου σκανδάλου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου