" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Καταρρέει η σκευωρία - Αρθρογράφος «Βήματος»: Όλα είναι ένα ψέμα!

Με τα δημοσκοπικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή καταπιάνεται σε άρθρο του στην καθεστωτική φυλλάδα «Βήμα», ο δημοσιογράφος Γεώργιος Μαλούχος, εκφράζοντας με ιδιαίτερη μελαγχολία, την βαθύτατη απογοήτευσή του για τα αποτελέσματα της αντισυνταγματικής και παράνομης δίωξης του Καθεστώτος εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ο αρθρογράφος διαπιστώνει με θλίψη πως «όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, δείχνουν το ίδιο: παρά τα όσα συνέβησαν κρατάει ένα ποσοστό που βρίσκεται κοντά στο 7 με 8%»! Βεβαίως, οφείλουμε να δυσαρεστήσουμε ακόμη περισσότερο τον δημοσιογράφο του «Βήματος»: εάν η Χρυσή Αυγή βρισκόταν στο 7-8%, τότε το ύφος του κειμένου του θα ήταν σαφώς πιο αισιόδοξο, διότι σε εκείνη την περίπτωση θα είχε την ικανοποίηση να δηλώνει πως η Χρυσή Αυγή έχει απολέσει περίπου ένα 10% της λαϊκής υποστήριξης(οι δημοσκοπήσεις προ των παράνομων διώξεων της κυβέρνησης, έδιναν στο Εθνικιστικό Κίνημα ποσοστό που βρισκόταν μεταξύ 15-20%). Τούτο όμως δεν συμβαίνει, ο κύριος Μαλούχος δείχνει σαστισμένος από την αναποτελεσματικότητα της συντονισμένης επίθεσης κράτους και δημοσιογραφικού παρακράτους ενάντια στους Εθνικιστές.
Αφού διαπιστώνει το προφανές, πως η Χρυσή Αυγή παραμένει κραταιά, πανίσχυρη και έχουσα ευρύ και ακλόνητο λαϊκό έρεισμα, ο κύριος Μαλούχος προβαίνει στην κριτική του Καθεστώτος. «Η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος βρίσκεται στα τάρταρα», ομολογεί. Και η αξιοπιστία των τηλεδικαστών και των πληρωμένων κονδυλοφόρων των καθεστωτικών φυλλάδων ακόμη χαμηλότερα, θα συμπληρώναμε εμείς. Οπότε δίνει την δική του ερμηνεία αυτού του γεγονότος: «ουδείς πιστεύει πλέον κανέναν, ότι κι αν πει, ότι κι αν κάνει: τα κυβερνητικά ψέμματα των τεσσάρων τελευταίων ετών υπήρξαν τόσο πολλά, τόσο συνεχή και τα αποτελέσματά τους τόσο επώδυνα, που, πλέον, ακόμα και οι όποιες αλήθειες που ίσως προέρχονται από το πολιτικό σύστημα, δεν μπορούν να σταθούν»! Υπάρχει -μεγαλύτερη τούτης- απόδειξη της αποτυχίας της εκστρατείας ψεύδους κατά της Χρυσής Αυγής;
Ο αρθρογράφος επιχειρεί την απεμπλοκή του από το θέατρο του παραλόγου που έχουν στήσει πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι: «νέα μέτρα δεν υπάρχουν. Και όλοι γνωρίζουμε ότι ασφαλώς και υπάρχουν. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα λεγόμενα πρωτογενή πλεονάσματα που δεν είναι ούτε πρωτογενή ούτε πλεονάσματα, το ίδιο συμβαίνει με τη βιωσιμότητα του χρέους, το ίδιο συμβαίνει με το δημόσιο χρέος προς ιδιώτες, το ίδιο συμβαίνει με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που εδώ και κάνα χρόνο θα έριχνε χρήματα στην οικονομία τα οποία δεν ήλθαν όμως ποτέ, το ίδιο συμβαίνει με τα μεγέθη της ύφεσης: όλα είναι ένα ψέμα...». Πράγματι κύριε Μαλούχο, όλα είναι ένα ψέμα, στη διάδοση του οποίου συμβάλλατε τόσο εσείς, όσο και η εφημερίδα σας.
Με εμφανή τα σημάδια της απογοήτευσης, ο δυστυχής αρθρογράφος του «Βήματος» καταλήγει σε ένα δυσοίωνο για το Καθεστώς των διεφθαρμένων συμπέρασμα: «Όμως τα ψέματα τελειώσανε. Κι αυτό επειδή η πραγματικότητα είναι ζόφος και ούτε καλύπτεται πια κάτω απ' το χαλί ούτε μαζεύεται με τους γενικούς πολιτικούς εκβιασμούς όπως συνέβη στις τελευταίες εκλογές. Τώρα, όλα αυτά δεν μπορούν πια να πετύχουν τίποτα, όπως φυσικά κάθε άλλο παρά αποτελεσματικές μπορεί να είναι ξαφνικές προπαγανδιστικές επιχειρήσεις όπως η χθεσινή ξαφνική επιστράτευση του κινδύνου της τρομοκρατίας με υλικό που, άγνωστο γιατί, η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει τώρα στη δημοσιότητα. Εκείνοι που το σκέφτηκαν αυτό, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι όχι μόνον δεν πείθουν κανέναν, αλλά πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο: σπέρνουν καχυποψία για όλα...» και καταλήγει με τρόμο: «χώρα και κοινωνία τελούν σε κατάσταση σύνθλιψης και η κυβέρνηση λέει παραμύθια. Θα σκεφτεί κάτι καλύτερο; Γιατί το ψέμα έχει πια πολύ κοντά ποδάρια και δεν θ' αντέξει άλλο»!
Αφού αποτύχατε παταγωδώς να καλλιεργήσετε στο Λαό μας την εικόνα των «εγκληματιών» της Χρυσής Αυγής, πατώντας πάνω σε χαλκευμένα πειστήρια και ψευδομαρτυρίες φαιδρών ανθρώπων, πλέον σας έζωσαν όχι οι τύψεις(για να αισθανθείτε τύψεις θα έπρεπε να είσαστε ηθικοί) αλλά τα μαύρα φίδια. Απομονωθείτε λοιπόν στις πλούσιες οικίες, στα πλουσιοπάροχα γραφεία σας και στις θλιβερές μπουρζουαζίδικες συνάξεις σας και απολαύστε με τρόμο(ναι, με τρόμο, διότι ο δικός σας τρόμος είναι χαρά και ανακούφιση για τον Ελληνικό Λαό) την σταδιακή, αργή και βασανιστική αποκαθήλωση του διεφθαρμένου Καθεστώτος που εξαθλίωσε και εξαθλιώνει το Λαό μας!
Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!  

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου