" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΜΠΡΙΝΙΟΛ Ακόμα μια εκλογική νίκη του Εθνικού Μετώπου


Ο υποψήφιος του  Εθνικού Μετώπου της Μαρί Λεπέν είναι ο νικητής στις μερικές περιφερειακές εκλογές στη μικρή νότια πόλη Μπινιόλ, μετα και τον σημερινό δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης.

Ο Λοράν Λοπέζ κέρδισε την ψηφοφορία με 53,9% των ψήφων, συγκεντρώνοντας 5.031 ψήφους έναντι 4.301 της αντιπάλου του, του δεξιού UMP, Κατρίν Ντελζέρ (46,1%). 
 Η πρόεδρος του FN Μαρίν Λεπέν έσπευσε να χαιρετίσει την "ωραία νίκη" του υποψηφίου της στην Μπινιόλ, η οποία  επιβεβαιώνει "το θάνατο του δημοκρατικού [ρεπουμπλικανικού] μετώπου".  

Σύμφωνα με τη Λεπέν- ακόμη και αν επρόκειτο  για μια μερική περιφερειακή εκλογή- "τα αποτελέσματα προλέγουν μια επιθυμία αλλαγής των Γάλλων ", για τις δημοτικές εκλογές που προβλέπεται να διεξαχθούν την άνοιξη του 2014 στη Γαλλία.

Οι δημοσκοπήσεις στη Γαλλία δείχνουν μια εντυπωσιακή άνοδο του εθνικιστικού κόμματος. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Την προηγουμένη Κυριακή μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, οι σοσσιαλιστές και τα κομμούνια της Γαλλίας αποφάσισαν να συστρατευτούν με τον ψωφοδεξιο αντίπαλο μόνο και μόνο για να μην εκλεγεί ο εκπρόσωπος του Εθνικού Μετώπου ! Άδικος ο κόπος και η ξεφτύλα τους ! Το Εθνικιστικό τσουνάμι σ΄ολόκληρη την Ευρώπη είναι ΑΝΙΚΗΤΟ και θα παρασύρει όλη την σαβούρα από τις ψωφοδεξιές έως τις αναρχοαριστεροεξτρεμιστικές παρατάξεις !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου