" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ, δηλ. ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΓΡΕΚΙΑΣ ...


ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ! 

τι λέει η είδηση: 
(από : ethnikismos.net)

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ! 


papakonstantinou
Το Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου θα αποφασίσει για το ζήτημα της παραγραφής ή μη των αδικημάτων που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, στην οποία περιλαμβάνονταν ονόματα συγγενικών του προσώπων.
Ο αρεοπαγίτης ειδικός ανακριτής Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, με έγγραφο του προς το Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, χωρίς να εκφράζει άποψη υπέρ ή κατά της παραγραφής, ζητεί να επίλυσει το καυτό θέμα της παραγραφής (εξάλειψη του αξιοποίνου) το επίμαχο Συμβούλιο του Ανωτάτου Διακστηρίου.
Ο Ιωσήφ Τσαλαγανίδης έκρινε αναγκαίο πριν ξεκινήσει ο ίδιος την ανάκριση να έχει επιλυθεί αυτό το σοβαρό νομικό ζήτημα, ώστε να αποφευχθεί η διενέργεια άσκοπων ανακριτικών ενεργειών.
Το νομικό ζήτημα που ανακύπτει συνδέεται με τη Βουλή της μιας μέρας που συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με άρθρο 86 του Συντάγματος «εάν έχουν παρέλθει δύο κοινοβουλευτικές περίοδοι χωρίς να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη επέρχεται αποσβεστική προθεσμία», γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι εξαλείφεται το αξιόποινο και η πολιτεία χάνει το δικαίωμά της να κινήσει οποιαδήποτε ποινική διαδικασία σε βάρος πρώην υπουργού.
Με βάση τα νέα δεδομένα η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εποπτεύοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλοπούλο, ο οποίος θα διατυπώσει την πρότασή του για το μείζον αυτό θέμα στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο στη συνέχεια με βούλευμα που θα εκδώσει θα αποφασίζει για το εάν έχει επέλθει ή όχι παραγραφή των αδικημάτων που βαρύνουν τον πρώην υπουργό Οικονομικών.
Πάντως, οι καθηγητές των Νομικών Σχολών, για το επίμαχο ζήτημα της Βουλής της μίας ημέρας διχάζονται, αφού άλλοι λένε ότι έχει επέλθει παραγραφή των αδικημάτων και άλλοι όχι.

Έτσι για να μην έχετε καμμιά αμφιβολία για τον τρόπο που σκεπάζουν τις βρωμιές τους και τις ρεμούλες τους ! Μια χαρά θα τα τακτοποιήσουν όλα με τον πρώην ΥΠΟΙΚ που τους έκανε τα χατηράκια ( σε πολλούς και διαφόρους, που παρ' ολίγο να βγουν στη φόρα οι μεγάλες τους μπάζες και που τις ...εξασφάλισαν) ! Χατηράκια πάσης φύσεως και φυσικά το βασικότερο το να δεχθεί να πρωταγωνιστήσει στο θεατράκι που στήθηκε,εντός βουλής !!!
Παραγράγονται ΟΛΑ λοιπόν και τέλος καλό όλα καλά!!! Άλλωστε με την Χρυσή Αυγή εκτός βουλής ( πάνε να τους κλείσουν ΟΛΟΥΣ στην φυλακή) το γλέντι τους θα συνεχίζεται εις υγείαν των κορόϊδων, δηλαδή του λαού της Γρεκίας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου