" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι στο ταμείο! Οι Συριζαίοι του «Δεν πληρώνω» τώρα πληρώνουν, γιατί… πιάνουν τόπο τα λεφτά τους

den_plirono1
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μεταξύ του 36% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, σίγουρα υπάρχουν και κάποιες μεγάλες… κοροϊδάρες, που νόμιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα… καταργήσει τους φόρους και τα χαράτσια και μετά θα τρώμε όλοι με… χρυσά κουτάλια. Μάλιστα, οι περισσότεροι από δαύτους έχουν αφήσει απλήρωτο τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς φόρους, ακόμα και… λογαριασμούς της ΔΕΗ, του ΟΤΕ κ.λπ., ελπίζοντας σε… χάρισμα παντός είδους χρεών!
Διαβάστε πως το… γύρισαν τώρα οι της μετωπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν Πληρώνω»:

«Το κίνημα “Τώρα πληρώνουμε”

Σε ένα μπαράκι δίπλα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα διοργανώθηκε μεγάλο πάρτι προς τιμήν του κ. Τσίπρα, το οποίο κράτησε ως τις 6 τα ξημερώματα. Στο πάρτι αυτό ήρθαν καλεσμένοι από το χωριό του Πρωθυπουργού Αθαμάνιο, αλλά και από πολλά χωριά της Άρτας. Η είδηση όμως είναι αλλού. Όπως με πληροφόρησαν εγκύρως από την Άρτα (και μου το επιβεβαίωσε η βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη) στο πάρτι αυτό εμφανίστηκαν και μέλη της κινήματος “Δεν Πληρώνω” που μετά τις εκλογές μετονομάστηκαν σε μέλη του κινήματος “Τώρα πληρώνουμε τους φόρους”, που έσπευσαν ομαδικά σε τράπεζες για να πληρώσουν τις δόσεις τους και βεβαίως τα χαράτσια. Και τόσο καιρό, να σκεφτείτε, έλεγαν ότι δεν είχαν να πληρώσουν».

Και δεν είναι μόνο οι «Δεν Πληρώνω» (ή μάλλον «Δεν Πλήρωνα»…). Ανάλογες προβλέψεις, ότι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες θα σπεύσουν να πληρώσουν φόρους και χαράτσια, γιατί… τα λεφτά τους θα πιάνουν τόπο, εξέφρασε και ο «υπερυπουργός» Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς (όνομα και πράμα…), στο Βήμα. Για δείτε:

«Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Κάποιος φίλος μου κουβέντιαζε, πριν από μερικούς μήνες, με εφοριακούς σε μια επαρχιακή πόλη. Οι εφοριακοί τού εξηγούσαν ότι έχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα και επιπλέον μια ψυχολογική δυσκολία: να πιέσουν τους ανθρώπους να πληρώσουν τους φόρους τους, έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι όντως δεν μπορούν να ανταποκριθούν. 

Ταυτοχρόνως, του ανέφεραν το εξής εκπληκτικό: ότι οι ίδιοι που σήμερα δυσκολεύονται εξαιρετικά να πληρώσουν τους φόρους τους θα κάνουν τα πάντα για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αν γίνει κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί τότε θα ξέρουν ακριβώς το πού πάνε τα λεφτά τους».

(ΥΓ) 1: Ψιτ, κοροϊδάκι που ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ για να… μην πληρώνεις και να… χαριστούν τα χρέη, ας τα… σάπια και τράβα γρήγορα στο… ταμείο, γιατί οι τόκοι από τα χρωστούμενα τρέχουνε. Και μόλις επιστρέψεις στο σπίτι του, κοίτα τη μούρη σου σ’ έναν καθρέφτη και ρίξ’ της δέκα… φάσκελα. Και περίμενε τις επόμενες εκλογές, για να σε κοροϊδέψουν ξανά οι επόμενοι επιτήδειοι πολιτικάντηδες!

(ΥΓ2): Α, και κάτι άλλο. Ποτέ μα ποτέ να μην ψηφίσεις Χρυσή Αυγή. Γιατί είναι… πολύ ακραία!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου