" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Μόλις οἱ ...δημοκρατικοί σφράγισαν τήν Νίκη Τράμπ

 Ο Τραμπ μαζεύει 53 εκατομμύρια δολάρια σε 24 ώρες μετά την καταδίκη, κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια δολάρια ανά ώρα - Εκστρατεία

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ (Sputnik) - Η προεκλογική εκστρατεία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι συγκέντρωσε ένα ρεκόρ 53 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα 24 ωρών μετά την καταδίκη του στη Νέα Υόρκη.

« Στις 24 ώρες από τότε που ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν και οι κολλητοί του στη Νέα Υόρκη κέρδισαν την ψευτο-δίκη τους, η καμπάνια Τραμπ συγκέντρωσε 52,8 εκατομμύρια δολάρια μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ψηφιακής συγκέντρωσης κεφαλαίων », ανέφερε η ανακοίνωση την Παρασκευή.

Το νέο σύνολο σημαίνει ότι η εκστρατεία του Τραμπ λαμβάνει κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές κάθε ώρα , σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πάνω από το ένα τρίτο αυτών των συνεισφορών προέρχονται από νέους δωρητές στην καμπάνια, αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι δείχνει μια αυξανόμενη αντίθεση στην απόφαση της κριτικής επιτροπής.

Ο Τραμπ είπε ότι η ετυμηγορία ήταν ντροπή και μέρος μιας ψευδούς δίκης που προωθήθηκε από την κυβέρνηση Μπάιντεν μέσω ενός στημένου δικαστικού συστήματος και ενός κομματικού δικαστή προκειμένου να παρέμβει στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι θα ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, ενώ η εκστρατεία του και διάφοροι νομικοί επιστήμονες σημείωσαν ότι δεν επηρεάζει το δικαίωμά του να είναι υποψήφιος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μετά ἀπό αὐτή τήν δικαστική ἀπάτη τῶν ...δημοκρατικῶν,μόλις σφραγίστηκε ἡ Νίκη τοῦ Τράμπ !  


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου