" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ὁ Μπάϊντεν στό ντιμπέϊτ « ἕνα τροχαῖο ἀτύχημα σέ ἀργή κίνησιν»


 Στον απόηχο της αντιπαράθεσης ( ντιμπέϊτ ), ορισμένοι Δημοκρατικοί δεν μάσησαν τα λόγια τους όταν χαρακτήρισαν την απόδοση του Μπάιντεν ως «απόλυτη καταστροφή», «κατάρρευση» και «ένα τροχαίο ατύχημα σε αργή κίνηση».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τραμπ βγήκε νικητής» της προεδρικής συζήτησης των ΗΠΑ στις 27 Ιουνίου μεταξύ του ίδιου και του Τζο Μπάιντεν, είπε στο Sputnik η Carole Lieberman , πιστοποιημένη από το διοικητικό συμβούλιο ψυχίατρος και συγγραφέας μπεστ σέλερ με έδρα το Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Έφερε τις σκέψεις της για το πώς φαίνονταν οι δυο τους κατά τη διάρκεια της 90λεπτης συζήτησης.

Ποια κρυμμένα μηνύματα υπάρχουν στη γλώσσα του σώματος του Μπάιντεν;

«Φαίνεται ότι έπαιρνε κάποιο φάρμακο για την ενίσχυση της απόδοσης, αλλά ήταν είτε μια χαμηλότερη δόση ή ένα λιγότερο ισχυρό φάρμακο, ή δεν έλαβαν υπόψη ότι η γνωστική παρακμή του ήταν χειρότερη από τον Πρωθυπουργικό λόγο. " είπε η Λίμπερμαν.

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ «είχε ένα κενό βλέμμα, μια τρεμάμενη φωνή και φαινόταν σαν να μην τα κατάφερνε να τα βγάλει πέρα για τα 90 λεπτά - και πως επρόκειτο να καταρρεύσει ακριβώς εκεί», σύμφωνα με την ψυχίατρο.

Το πιο εντυπωσιακό πρόβλημα του POTUS ( Προέδρου) κατά τη διάρκεια της συζήτησης -το οποίο οι θεατές δεν μπορούσαν παρά να παρατηρήσουν- «ήταν ότι χάθηκε στη μέση των προτάσεων», επεσήμανε.

«Ο Μπάιντεν έδειξε μερικά από τα τυπικά σημάδια του ψέματος, όπως δύσπνοια, άκαμπτο σώμα, κοίταγμα, ανακατεύοντας και αυξανόμενη δυσκολία στην προσπάθεια να μιλήσει», είπε η Λίμπερμαν.

Τι έλεγε η γλώσσα του σώματος του Τραμπ;

Αντίθετα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ «ήταν πολύ πιο δυνατός και ένθερμος» σχετικά με το τι δεν πάει καλά με τη χώρα του και «την επιθυμία του να το διορθώσει», σύμφωνα με την ψυχολόγο-συγγραφέα.

"Είχε πολλά καλά σημεία. Μου άρεσε όταν είπε ότι δεν κατάλαβε τι είχε πει ο Μπάιντεν, και δεν πιστεύει ότι ο Μπάιντεν κατάλαβε τί ἐλεγε. Δεν ήθελε να προσποιηθεί ότι ο Μπάιντεν έβγαζε νόημα " υπογράμμισε η Λίμπερμαν.

Από την άλλη πλευρά, ο Τραμπ «άφησε να φανεί ο ναρκισσισμός του [κατά τη διάρκεια της συζήτησης] όταν έλεγε ότι οι πολιτικές του ήταν οι καλύτερες και όλοι τον αγαπούν», σημείωσε η ψυχίατρος.

"Αυτό ισχύει ως επί το πλείστον, αλλά έδωσε στους ανθρώπους που θέλουν να πουν ότι είναι ναρκισσιστής κάτι να το επισημάνουν. Πρέπει να το μετριάσει λίγο, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να αισθάνονται ζεστοί και πιό κοντά ​​του", κατέληξε η Λίμπερμαν.

Εν τω μεταξύ, οι New York Times ανέφεραν πανικό μεταξύ των Δημοκρατικών για την «ανήμπορη» και «τρεμουλιαστή» απόδοση του Μπάιντεν . Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι κορυφαίοι Δημοκρατικοί έχουν ήδη διατυπώσει την ιδέα «αντικατάστασης του Μπάιντεν».

Ἀπό : sputnikglobe.com

Σκέψεις γιά τόν Τράμπ καί γιατί πρέπει νά ψηφιστῇ


Ἡ Πελασγική

14 σχόλια:

  1. Carole Lieberman; η σκατοεβραια ψυχιατρος; Εσυ που δεν τα πολυπιστευεις αυτα;
    Χμμμμμμμμμμμμμμμμ! Παμε παρα κατω!

    Ο Τραμπ κατα την πρωτη θητεια του εχει απογοητευσει εκατομυρια Λευκων Χριστιανων αμερικανων ψηφοφορων του οπως και εκατομμυρια λευκων χριστιανων ανα τον κοσμο με τα "τερτιπια" που εκανε για χαρη των εβραιων.
    Με τις τελευταιες ψευδο-διωξεις που οι εβραιοι κηνυγουν τον Τραμπ αποδεικνυεται οτι εκτος των αλλων "χαρισματων" που εχουν οι εβραιοι, ειναι ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
    Θα συμβουλευα λοιπον τον κ. Τραμπ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, την ιδια ημερα που θα μετακομισει παλι στον Λευκο Οικο να μαζεψει ολους τους εβραιους επιζωντες "εχοντες και κατεχοντες" συν τους συνοδοιπορους τους και να τους κλειδαμπαρωσει σε ενα ξερονησι του Ειρηνικου φυλασσομενοι απ' το ναυτικο των ΗΠΑ με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ναυαρχο, μεχρι οι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ τους ξεσκαρταρουν, και τους δικασουν και καταδικασουν για τις προδοσιες εναντιον του Αμερικανικου Εθνους αλλα και κατα της Ανθρωποτητας που εχει προβει ο καθενας τους την τελευταια 70ετια, να κηρυξει δε αμεσα την εβραιοτρυπα της Μεσης Ανατολης ως ΤΟ τρομοκρατικο κρατος που ειναι και ως αμεσον εχθρον των ΗΠΑ, διδοντας ετσι το πρασινο φως και στους αλλους ηγετες της Δυσης να πραξουν το ιδιο.
    Αν το κανει αυτο τοτε η Ιστορια θα γραψει το ονομα του με Χρυσα Ανεξητηλα γραμματα.

    Αν δεν το κανει αυτο, δηλ. να κηρυξει μια διετη δικτατορια μεχρι το ξεσκαρταρισμα, οι εβραιοι ειτε θα τον δολοφονησουν κατα την διαρκεια της θητειας του, ειτε θα τον κλεισουν να σαπισει σε μια φυλακη, ενω ταυτοχρονα θα του αρπαξουν ολη του την περιουσια.


    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο πολύ νά κάνῃ κάτι τέτοιο ὁ Τράμπ, ὅσο κι᾿ἄν γνωρίζει πώς θά ἦταν τό ἀπολύτως σωστό. Βλέπεις εἶναι καί ἐκείνη ἡ κόρη...

      Ἡ Ἰβάνκα Tράμπ ἀνετράφη ὡς Πρεσβυτεριανή Χριστιανή.Ἔγινε ὁρθόδοξη ἑβραΐα,τόν Ιούλιο του 2009 (γιά νά παντρευτῇ τόν Τζάρεντ Κούσνερ- συνεταιράκι τοῦ Σόρος-,ὁρθόδοξο ἑβραῖο,γόνο τῆς πάμπλουτης,οἰκογένειας Κούσνερ μέ τήν μεγαλύτερη ἑταιρεία ἀκινήτων στίς ΗΠΑ),ἀφοῦ μαθήτευσε στόν Elie Weinstock στήν Σύγχρονη Ὁρθόδοξη Σχολή Ραμάζ καί ἀπέκτησε τό ἑβραϊκό ὄνομα "Yael". Περιγράφει τήν μετατροπή της ὡς ἕνα «ἐκπληκτικό καί ὅμορφο ταξείδι» τό ὁποῖο ὑποστήριξε ὁ πατέρας της «ἀπό τήν πρώτη μέρα», προσθέτοντας ὅτι ἔχει «τεράστιο σεβασμό» γιά τήν ἑβραϊκή θρησκεία. Κάνει Κοσέρ διατροφή καί μετέχει στό ἑβραϊκό Σάββατο καί τό 2015 εἶχε δηλώσει :« Ἦταν μία σπουδαία ἀπόφαση ζωῆς γιά ἐμένα .... Ἀνακαλύπτω ὅτι ὁ Ἰουδαϊσμός δημιουργεῖ ἕνα ἐξαίρετο πλαίσιο οἰκογενειακῆς συνοχῆς. Ἀπό τό βράδυ τῆς Παρασκευῆς καί ὅλη τήν ἡμέρα τοῦ Σαββάτου δέν κάνουμε τίποτε ἄλλο παρά νά εἴμαστε ὅλοι μαζί. Δέν κάνουμε οὔτε τηλέφωνα»...
      ( Γράφαμε τό 2019, μέ πολλά ἀκόμη, ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2019/01/blog-post_21.html )

      Τόν πῆρε ἀπό τό χέρι λοιπόν καί : Στίς 22 Μαϊου τοῦ 2017 ἡ Ἰβάνκα καί ὁ σύζυγός της Κούσνερ,συνόδευσαν τόν πατέρα της στήν πρώτη ἐπίσημη ἐπίσκεψή του στό Ἰσραήλ ὅπου ὁ Τράμπ ἦταν ὁ πρῶτος πρόεδρος τῶν ΗΠΑ πού ἐπεσκέφθη τό Δυτικό Τεῖχος....

      Θέλω νά ἐλπίζω ώς ὁ Τράμπ ἔχει λάβει τό μάθημά του πολύ καλῶς !

      Ἄν προχωρήσει σέ ριζικές πολιτικές κατά τῶν γνωστῶν, δέν ξέρω ἀλλά σίγουρα θά εἶναι πολυ κουμπωμένος πλέον. Κυρίως μέ τόν «περιούσιο» γαμπρό, θέλω νά πιστεύω...

      Υ.Γ. Ἡ κυρία ψυχίατρος, πού ὡς καλή ἑβραία δέν παρεκκλίνει τῆς παραδόσεως, ἔδωσε τά "φῶτα" της ἀφοῦ τό Σούπτνικ τό ζήτησε. Λές νά μήν εἶχε τούς λόγους του τό Σπούτνικ ; ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. « ... με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ναυαρχο...»

      Τί γέλιο ἔκανα σκεπτόμενη ποιός Ναύαρχος πρέπει ν᾿ἀντικατασταθεῖ ...

      Χά,χά,χά ! Ὁ ἄνδρας τῆς χρονιᾶς ἀπό τήν Babylon Bee :

      Ο άνθρωπος της χρονιάς της Babylon Bee είναι η Rachel Levine
      https://babylonbee.com/news/the-babylon-bees-man-of-the-year-is-rachel-levine

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    3. Αυτη η....ναυαρχος, στ' αμπαρια της φρεγατας να πλενει κατσαρολες και με οξεια επικυψη για το .....καθημερινο ξεχαρμανιασμα των εγχρομων ναυτων!
      Οσο για την κορη εννοια σου και θα παρει ...γραμμη να χωρισει αυτο το εβραιοσκυλο, οταν ερθει η καταλληλη στιγμη.
      Γιατι κι αυτονανε τον βλεπω για ερημονησι.

      Καλησπερα αγαπητη Χ/Β
      (χαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
    4. Βρέ τήν Ῥασέλ !!!

      Ἡ κόρη ; Πολύ δύσκολο τό βλέπω ἀλλά τῆς τὀ εὔχομαι ὁλοψύχως !

      Ὄχι, τό Π εἶναι τὀ σωστὀν.

      Υ.Γ. Δέν εἶδα σχόλιον γιά τό ἄσμα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. "Την" λενε Ραχηλ, οχι Ρασελ.

    Ασμα; Τι μου διαφευγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀπό τό σχόλιον ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2024/06/blog-post_7.html?showComment=1719566655804#c7160546946790655587

      https://www.youtube.com/watch?v=C6nvQu2oOOk

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή

    2. Ναι, αναρωτιεμαι "ΠΟΙΟΣ" να 'ναι ο Αητος, για να γυρισει για να ξανασωσει την Ελλαδα!
      ΠΟΙΟΣ;

      Τελος παντων, ψαχνοντας για κατι αλλο στον διαδικτυο επεσα πανω σ' αυτην την Κυρια (με "Κ" κεφαλαιο)
      [ https://www.youtube.com/watch?v=Ra2-t-ZallI ] που σε μαλλον προσφατη συνεντευξη της, τα λεει εξω απ' τα δοντια.
      Κι ερχεται στο μυαλο μου μια προσφατη ιστορια που 'χει δει το μισοφως της δημοσιοτητας με υποτιθεμενο κατηγορουμενο τον δικηγορο συζυγο της, δηθεν και καλα ανανεμειγμενο σε ενδο-οικογενιακη βια, δηλ. "βρηκαμε παπα να θαψουμε καμμια δεκαρια",
      "me too" που λενε και στο Τελ-Αβιβ.
      Κι αναρωτιεμαι αν η ολη Ιστορια με τον "κατηγορουμενο" συζυγο, εχει σκοπο να βλαψει την γυναικα του γιατι σαν δικηγορος που ειναι και αυτη τους τα λεει ΣΕ ΟΛΟΥΣ χυμα και σταρατα.

      Καλο ξημερωμα αγαπητη Π. και συνελληνες

      Διαγραφή
    3. ΕΑΦ, δέν θά συμφωνήσω μαζύ σου. Ὅσοι βγαίνουν καί τό "παίζουν" εἴτε ἀφυπνιστές εἴτε "σωτήρες" καί φλομώνουν τόν κόσμο μέ τίς μεγαλοστομίες τους, ἄσε καλλίτερα... Ἄ ναί, ξέχασα καί μέ τήν ταμπέλα τοῦ "πατριώτη" !!!
      Δέν θά ξεχάσω πού δικαίωνε τόν πΣώῥῤα ... !!!

      Καί κάτι ἀκόμη σημαντικόν : Γιατί ὅλοι καί ὅλες ἀπό αὐτή τήν κατηγορία ἦσαν πρώην πασόκοι "Ἀνδρέα σῶσε μας" ; Καλό τό ἐρώτημα ...!!!

      Ἀφιερωμένο :

      https://www.youtube.com/watch?v=ZwcKLzUwvY4

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    4. Ομολογω οτι οσες φορες εχω ακουσει και δει αυτην την Κυρια στο "γιουτουμπ" ειναι σα 'να ακουω τον εαυτον μου.
      Μιλαει για μερικα θεματα οπως θα μιλουσα εγω.
      Με την μονη διαφορα οτι σαν νομικος που ειναι πιθανον να γνωριζει πολυ περισσοτερα απο αυτα που συμβαινουν ιδιως εκ των εσω, στην δικαστικη εξουσια.
      Δεν γνωριζω τιποτα για το παρελθον της, αν ηταν ΠΑΣΟΚα ή αν δικαιωνε τον Σωρρα.
      Το μονο που την εχω ακουσει να δηλωνει δημοσιως ειναι, οτι ειναι αριστερη.
      Βεβαια οι ανθρωποι στην πορεια του βιου τους αλλαζουν, βλεποντας τα πραγματα απο μια πιο ωριμη σκοπια.


      Καλησπερα αγαπητη Π.

      Διαγραφή
    5. » … Το πρώτο θέμα που είναι η Τράπεζα της Ανατολής , πρέπει να σας πω ότι έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σώρρας …» … » … είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά , έχει δίκιο…» … «… έχει μετοχές , να σας πω πως αποδεικνύεται…» … «… ο Σώρρας ή κάποιος ανθρωπός του , δεν είμαι πρόχειρη να σας πω επακριβώς παρουσίασε δύο μετοχές το 2010 και ο κ. Προβόπουλος για λογαριασμό της ΤτΕ υπέγραψε έγγραφο με το οποίο πρόσφερε 1,5 δις για τις δύο αυτές μετοχές...»
      ( Ποια υποψήφια ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ δηλώνει: «έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σώρρας...»
      https://www.pentapostagma.gr/politiki/5054857_poia-ypopsifia-pasok-kai-anel-dilonei-ehei-apolyto-dikio-o-k-sorras-binteo)

      Πόσο σοβαρός μπορεῖ νά εἶναι κανείς καί μάλιστα δικηγόρος,καί νά ὑποστηρίζει τίς ἀνοησίες τοῦ πΣώῤῥα ;

      " Μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολγία. τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελλαδικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος..."

      Τήν ἔχεις ἀκούσει νά δηλώνῃ ἀριστερή τήν πρώην ὑποψήφια ΠΑΣΟΚ καί ΑΝΕΛ ; Μάλιστα.
      Καί εἰλικρινῶς θά ἤθελα νά μοῦ πῆς, πῶς γίνεται ν᾿ἀκοῦς τόν ἑαυτό σου ὅταν μιλᾶ ἕνα ἄτομο ἀριστερῶν πεποιθήσεων ; !!! Ἕνας διεθνιστής, ἄπατρις,ἀνεκτικός,προοδευτικός ...! Ποῦ ἀκριβῶς βρίσκεται τό σημεῖο πού συναντοῦνται οἱ ἀπόψεις ἑνός τέτοιου ἀτόμου μέ αὐτές ἑνός ἐθνικιστή ; !!!
      Καί ἄν δέν εἶναι ὅλα αὐτά τότε τί σόϊ ἀριστερή εἶναι, πού τό δηλώνει κιόλας ;

      Ἴσως, συμφωνεῖς, σέ κάποια θέματα πού βασίζονται στήν λογική ; Ἄν λάβω ὑπ᾿ὅψιν τό βίντεο πού παρέθεσες μέ τήν θέσιν της ἐπί τοῦ θέματος " ἀποκλεισμός τοῦ κόμματος Κασιδιάρη καί ἡ θέσις τοῦ π. Ἀντιπροέδρου τοῦ Α.Π. " τότε σαφῶς καί ἐδῶ ἡ λογική εἶναι μέ τήν ὑποστήριξιν τοῦ κ. Τζανερίκου.
      Γιά ἄλλα θέματα δέν γνωρίζω καθότι δέν παρακολουθῶ τηλεόρασι ἀπό τό 2010. Σέ κάποια βίντεο πού κυκλοφοροῦσαν καί ἀσχολοῦνταν μαζύ της,ἀφοῦ ἦταν πολέμια τῶν μνημονιακῶν κυβερνήσεων ( εὔλογον), ἔτσι σποραδικά κάτι εἶχα διαβάσει.

      « Βεβαια οι ανθρωποι στην πορεια του βιου τους αλλαζουν, βλεποντας τα πραγματα απο μια πιο ωριμη σκοπια.»

      Μπορεῖ νά ἔχῃς δίκαιο... Ἁπλῶς πολύ διαφορετικά ἀντιλαμβάνομαι τά πράγματα καί ἴσως γι᾿αὐτό δέν ἀνήκω στήν κατηγορία τῶν ἐπιτηδείων πού ἐκμεταλλεύονται τίς περιστάσεις...
      Γι᾿αὐτό καί εἶμαι ἀπόλυτη σχεδόν στά πάντα. Ἀπό μικρή. Καί ἐπίσης γι᾿αὐτό θά εἶμαι πάντα στήν « ἀπ᾿ἔξω» ...
      Γι᾿αὐτό συμπαθῶ τόν Κασιδιάρη...

      Υ.Γ. Τόν κάλο μέ τήν ἀρχαιοελληνολατρεία τόν εἶχε πάντα ἤ ἦταν ἡ ὡριμότητα καί ἡ προσωπικότης τοῦ πΣῶῤῥα πού τῆς τό μετέδωσαν ;
      « ... έχει δύο γιους, τον Γεώργιο-Απόλλωνα και τον Νικόλαο-Ορφέα...»

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    6. Θυμήσου καί αὐτά ΕΑΦ :

      Ἕνας "ἑλλάνιος" πού προσκυνᾶ τόν ...Βοῦδδαν ;
      https://sxolianews.blogspot.com/2017/02/blog-post_50.html

      Ἡ τεχνολογία Ζηνός-Ἀπόλλωνος,ὁ Σῶῤῥας καί τά τρίς τῶν ΗΠΑ
      https://sxolianews.blogspot.com/2017/01/blog-post_89.html

      »Ὅταν ὅμως διάβασα τό συμφωνητικό πού μοῦ ἔφερε νά ὑπογράψω,καί μοῦ ἔλεγε ὅτι :
      Κάτω ἀπό τήν κοιλιά του,ὑπάρχει ἀκτογραμμή καί εἶναι σημεῖο ἀναγνώρισης καί ἡ σκιά πού μοιάζει μέ τήν ἀκτογραμμή τῆς Ἑλλάδος...Ἡ ἐλιά πού ὑπάρχει στό δεξιό του μάγουλο ἕξ-ἑπτά χιλιοστά ... Νά βάλουμε τά δακτυλικά μας ἀποτυπώματα καί νά εἴμαστε ἰσοβίως δεσμευμένοι μέ τό συμβόλαιο αύτό, τό ὁποῖο θά ἔχῃ στά χέρια του καί πῶς θά τό χρησιμοποιοῦσε ἕνας Θεός ξέρει ! » ...
      ( Ὁ Δήμαρχος Ἄργους,Δημήτρης Καμπόσος, ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ τόν πΣῶῤῥα !
      https://sxolianews.blogspot.com/2017/01/blog-post_15.html »)

      Ποιός σοβαρός ἄνθρωπος μπορεῖ νά ὑποστηρίζει κάποιον πού λέει τέτοιες ἀνοησίες ; !

      Διαγραφή
    7. Δεν αμφιβαλλω με τα λεγομενα σου γιατι και σε μενα μου κανε τεραστια εντυπωση η δηλωση της περι αριστεροτητας, την στιγμη που αν και αριστερη, υποστηριζε την καταπτωσιν της δικαστικης εξουσιας στην Ελλαδα εναντιον της Χρυσης Αυγης τοτε, με τα Εφετεια, την χαβρα των Ιουδαιων στην Λεωφορο Αλεξανδρας, τα περι "εγκληματικης οργανωσης", κλπ κλπ.
      Μιλουσε καθαρωτατα και με γνωσεις Νομικου περι καταπατησης Συνταγματος, ατομικων ελευθεριων, ανθρωπινων δικαιωματων, τεκμηρια αθωωτητας και τα συναφη.
      Τωρα αν ειναι λιγο "βαρεμενη" με τους αρχαιους ελληνες κι ονομασε τα παιδια της Απολλωνα και Ορφεα τι να σου πω;
      Οσο για τον Σωρρα δεν γνωριζω πολλα-πολλα γιατι δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα, για το οποιο ο πολυς κοσμος γνωριζει ΜΟΝΟ μεσα απ' τα ΜΜΕξαπατησης και τους Αλητες-Ρουφιανους-Δημοσιογραφους.

      Στην τελικη πιστευω, οτι δεν ειναι σωστο να μιλαμε για καποιον αρνητικα, εν τη απουσια του.

      Καλησπερα αγαπητη Π.

      Διαγραφή
    8. « Στην τελικη πιστευω, οτι δεν ειναι σωστο να μιλαμε για καποιον αρνητικα, εν τη απουσια του.»

      Δῆλα δή θά ἔπρεπε νά τήν καλέσουμε γιά να΄εἶναι παροῦσα ὅταν θά ἐκφράζουμε τήν ἄποψίν μας ἐί τῶν ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ της ΔΗΜΟΣΙΩΣ ;
      Δέν κάνομε κουτσομπολιό, οὔτε ἱσχυριζόμεθα κάτι πού ἀκούστηκε, ἀλλά κρίνουμε-σχολιάζουμε σέ ὅσα ἔχει δηλώσει σέ διάφορες τηλεοπτικές ἐκπομπές.

      Ὅσο γιά τόν πΣῶῤῥα διάβασε ἐδῶ :

      ΔΕΥΤΈΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2017

      Ἕνας πΣῶῤῥας μέ ὅλην τήν σημασίαν τῆς λέξεως !
      https://sxolianews.blogspot.com/2017/01/blog-post_16.html

      Ὁ ἀρχι-απατεῶνας πού πούλησε τήν τεχνολογία ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Ζηνός-Ἀπόλλωνος , στούς ἀμερικανούς !!!

      Ἤμαρτον !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή