" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Γιατί οἱ Ἄγγλοι μισοῦν τούς Ῥώσσους ;

Γράφει ὁ Israel Shamir 

 Η Βρετανία είναι ο παγκόσμιος μπροστάρης στην αντιρωσική πολιτική. Οι Βρετανοί μισούν τον Πούτιν και ενθαρρύνουν με θέρμη τους Ουκρανούς να πολεμήσουν τους Ρώσους εξαδέρφους τους μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματός τους. 

Ρώσοι και οι Ουκρανοί ήταν έτοιμοι να υπογράψουν μια συμφωνία τον Φεβρουάριο του 2022, μέχρι που ο Βρετανός πρωθυπουργός Johnson έφτασε στο Κίεβο ( φωτό) για να πείσει τους Ουκρανούς να μην προχωρήσουν στην συμφωνία. Και έτσι έκαναν. Από τότε, οι Βρετανοί έγινε η κυρίαρχη δύναμη που ωθεί τους Ukies ( Ουκρανούς) να πολεμήσουν και πείθοντας τα μέλη του ΝΑΤΟ να τους βοηθήσουν σ᾿αυτόν τον πόλεμο. Οι Βρετανοί ηγούνται της παγκόσμιας αντιρωσικής εκστρατείας. Αυτά είναι τα γεγονότα. Ωστόσο,δεν μπορούσα μέχρι τώρα να δώσω μία εξήγηση σ᾿όλο αυτό .

Πρόσφατα, ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός ρεπόρτερ που ονομάζεται Dood (ή ίσως Doodj), πήρε συνέντευξη από έναν επικεφαλής της ρωσικής φιλοδυτικής αντιπολίτευσης, τον δραπέτη πρώην ολιγάρχη Michael Chodorkovsky [Mikhail Khodorkovsky] ( Πελασγική : Ἔχει κανείς ἀμφιβολία πώς ἡ καταγωγή τοῦ συγκεκριμένου μπορεί νά είναι κάτι ἄλλο πέρα ἀπό ἑβραϊκή ; Δέν νομίζω. Εἶναι ὄντως ἑβραίκή, ἀπό τήν πλευρά τοῦ πατέρα του Boris Khodorkovsky) . Ο Chodorkovsky έχει υποβιβαστεί στις σκιές και στο περιθώριο της ιστορίας, αν και κάποτε ήταν ο πλουσιότερος ολιγάρχης στη Ρωσία και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Τώρα αξίζει λίγο κάτω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, όπως μετράνε οι ολιγάρχες τα φιστίκια.

Ήταν ένας από τους βρώμικους επτά [ semiboyarshina ] ολιγάρχες που κατέλαβαν τον έλεγχο της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της αδύναμης διακυβέρνησης του ΓέλτσινΌλοι ήταν λίγο πολύ Εβραίοι και η αλληλεγγύη και η καταστροφικότητά τους μπορούσαν να συναγωνιστούν μόνο την σκληρότητα και την απληστία τους. 

Πολλοί από τους φίλους μου θεωρούν τους Σιωνιστές ως αρπακτικά κορυφής, ενώ οι Εβραίοι είναι χαριτωμένα και γούνινα θηράματα. Κάνουν λάθος – αυτοί οι επτά Ρώσοι ολιγάρχες δεν ήταν Σιωνιστές, ήταν απλώς Εβραίοι που είχαν βγει για να καταστρέψουν τα πάντα στο δρόμο τους. Αυτοί οι επτά άνδρες ουσιαστικά κατέστρεψαν τη Ρωσία της χιλιετίας. Έθλιψαν τους ανθρώπους της, έκαναν στάχτη τη βιομηχανία της, πούλησαν τα εργοστάσια για σκραπ. έκλεψαν όλες τις ιδιωτικές τράπεζες. Κατέστρεψαν ακόμη και τη ρωσική δημοκρατία όταν βομβάρδισαν το Κοινοβούλιο το 1993 χρησιμοποιώντας τα τανκς του Γέλτσιν και στη συνέχεια, με τη βοήθεια Αμερικανών συμβούλων, προσποιώντας την επανεκλογή του Προέδρου Γέλτσιν το 1996.

Όπως οι ακρίδες που επιτίθενται σε ένα δένδρο, κάθε Εβραίος ολιγάρχης ανέλαβε διαφορετικό κλάδο : ο κ. Μπερεζόφσκι καταδίωξε την αυτοκινητοβιομηχανία και η Ρωσία σταμάτησε να παράγει αυτοκίνητα. Ο κ. Γκουσίνσκι κατέλαβε την τηλεόραση και τη μετέτρεψε σε προσβλητική προπαγάνδα. Ο κ. Chubais διαχειρίστηκε τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στον κόσμο από το 1917. Ο κ. Chodorkovsky ανέλαβε όλο το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Ρωσίας. Παντού έκλεψαν ό,τι μπορούσαν να κλέψουν, απέκτησαν γιοτ και παλάτια, χλευάζοντας τους απλούς Ρώσους με την εμφανή χλιδή τους. Η επίσημη διακυβέρνησή τους έληξε λίγο μετά το 2005, όταν ο Μπερεζόφσκι έπεισε τον Γέλτσιν να μεταβιβάσει τη βασιλεία του στον νεαρό κ. Πούτιν και στη συνέχεια ο Πούτιν είπε στους ολιγάρχες να μείνουν μακριά από το κράτος. Ο Chodorkovsky γέλασε και είπε ότι θα ξεφορτωθεί τον Πούτιν. Ο Πούτιν τον έβαλε στη φυλακή και εθνικοποίησε την μαμούθ εταιρεία πετρελαίου Lukoil του ολιγάρχη. Δέκα χρόνια αργότερα, επιτράπηκε στον Chodorkovsky να φύγει και έτσι έκανε. Το ρωσικό πετρέλαιο βρίσκεται ακόμα στα χέρια του ρωσικού κράτους και εξακολουθεί να παραμένει η βάση της ρωσικής ευημερίας.

Τώρα, σε μια πρόσφατη συνέντευξη , ο Chodorkovsky αποκάλυψε σε έναν νεαρό δημοσιογράφο ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Lukoil ήταν ο μακαρίτης Λόρδος Rothschild , ο οποίος μόλις (24 Φεβρουαρίου) πέθανε σε μεγάλη ηλικία 89 ετών. Ήταν μεγάλη έκπληξη, να ανακαλύψουμε ότι ο γέρος Εβραίος ήταν ακόμα αρκετά ευέλικτος ώστε να τσεπώσει όλο το πετρέλαιο της Ρωσίας καθώς έδιωχνε τους άθεους κομμουνιστές Εμείς οι Ρώσοι όντως ακούσαμε μια τέτοια φήμη όπως συνέβαινε, αλλά δεν το λάβαμε σοβαρά υπ᾿ όψιν τότε. Το να κατηγορείς τον «Rothschild» είναι σαν να κατηγορείς τους «Lizard People». ένα αντισημιτικό τροπάριο. Δεν υπάρχει τέτοιο άτομο στην πραγματική ζωή, σκέφτηκα. Αλλά μετά τη δημοσίευση του βίντεο του Doodj , κοίταξα πίσω στα αρχεία των Times και διαπίστωσα ότι δεν ήταν μυθοπλασία:

Αλλά αυτό είναι το κλειδί για το γιατί οι Βρετανοί επιθυμούν τόσο πολύ να υπονομεύσουν τη Ρωσία. Ο Λόρδος Ρότσιλντ είναι τόσο Βρετανός όσο το τσάι της 5ης απογευματινής. Οι Βρετανοί μπορούν να έχουν έναν Ινδό Πρωθυπουργό, έναν Πακιστανό Δήμαρχο του Λονδίνου και τους Gurkhas ως τα ελίτ στρατεύματά τους, αλλά η Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει στους Εβραίους. Οι Άγγλοι είναι απλώς οι εργάτες που δουλεύουν σκληρά για να κρατούν την παγκόσμια τράπεζα του Λόρδου Ρότσιλντ να λειτουργεί σούπερ τέλεια. Και οι Εβραίοι φημίζονται για το ότι διατηρούν τον έλεγχο σ᾿ ό,τι έχει περάσει στα νύχια τους. Ακόμη και η βασιλική οικογένεια έγινε σχεδόν Εβραϊκή: κάνουν περιτομή στα αγόρια τους και πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ.

Το γεγονός είναι ότι η απώλεια όλου αυτού του μυθικού ρωσικού πλούτου εκνεύρισε τους ολιγάρχες. Αυτός είναι ο λόγος που αποκαλούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν « αιματηρό τύραννο», επειδή αφαίρεσε το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, χρυσό και σιτάρι που ένιωθαν ότι τους άξιζε να τα κατέχουν . Ωστόσο, η ιστορία δείχνει ότι ο Πούτιν ήταν ένας ήπιος κυβερνήτης: δεν άρπαξε τον πλούτο των ολιγαρχών, όπως θα μπορούσε να κάνει. διατήρησαν τα γιοτ και τα παλάτια τους και τα δισεκατομμύρια τους. Αλλά δεν τους αρκεί αυτό, ακόμα λαχταρούν όλο το γουρούνι.

Όπως οι περισσότεροι από εμάς, ο Πούτιν είχε την ψευδαίσθηση ότι η Αγγλία και οι ΗΠΑ ήταν εναντίον της ΕΣΣΔ για ιδεολογικούς λόγους. Σκέφτηκε: «Σίγουρα, αντιπαθούν τον κομμουνισμό, όπως κάθε καλός καπιταλιστής». Πίστευε ότι θα ήταν ευτυχισμένοι τώρα που οι Ρώσοι απολαμβάνουν τους καρπούς της ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Αλλά αποδεικνύεται ότι οι Βρετανοί και οι Γιάνκηδες δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τη θεωρία. Μισούσαν τους κομμουνιστές επειδή κράτησαν τα ρωσικά εμπορεύματα μακριά από τα άπληστα χέρια του Λόρδου Ρότσιλντ. Τώρα που είναι ο Πούτιν που τους στέκεται εμπόδιο, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα τον έχει ανακηρύξει ως τον άνθρωπο του κακού.

Οτιδήποτε, είτε ήταν κομμουνιστικό είτε καπιταλιστικό, που βρισκόταν ανάμεσα στον Λόρδο Ρότσιλντ και αυτό που ήθελε, όπως ήταν φυσικό, δυσφημιζόταν από τον παγκόσμιο Τύπο. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι ο θάνατος του Rothschild δεν έχει επηρεάσει το παγκόσμιο ρεύμα επιθετικότητας εναντίον του Πούτιν και της Ρωσίας. Δεν υπάρχει παύση στον πόλεμο. Η ολιγαρχική πίεση συνεχίζει να καταπιέζει. ..

Ο κύριος σκοπός του συστημικού Τύπου φαίνεται να είναι η κατάργηση ή η διατήρηση ιστοριών που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τις παρασκηνιακές συμφωνίες μεταξύ Άγγλων και Ρώσων ολιγαρχών, πολλοί από τους οποίους τυχαίνει να είναι (συμπτωματικά) Εβραίοι. Ολόκληρη η ιδέα ενός εβραϊκού παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, αν και βρίσκεται στη ρίζα του ιστορικού τραπεζικού δικτύου του Nathan Rothschild, έχει χαρακτηριστεί ως αντισημιτικό τροπάριο από τον χειραγωγούμενο τύπο. Η ασφάλεια των Εβραίων έρχεται πρώτη και ο Τύπος θα παραπληροφορήσει ένθερμα το κοινό για την επιδίωξη αυτού του στόχου.

Ένα τέτοιο σύστημα διασφαλίζει ότι οι απλοί άνθρωποι του κόσμου, που προσπαθούν απλώς να φτάσουν στη δουλειά το πρωί, θα έχουν πάντα μια μέρα καθυστέρηση και ένα δολάριο λιγότερο. Παραμένουμε για πάντα στο σκοτάδι σχετικά με τις μηχανορραφίες των παγκόσμιων ολιγαρχών, πολλοί από τους οποίους τυχαίνει να είναι (συμπτωματικά) Εβραίοι. 

« Μήν τά λές ὅλα ...»  φωτό

Η αλήθεια του θέματος διαρρέει κομματάκι-κομματάκι από τους ίδιους τους ολιγάρχες με τη βοήθεια νεαρών και επιχειρηματικών ρεπόρτερ όπως ο Dood. Αλλά η Αγγλία δεν είναι το μόνο καταφύγιο για τους χρηματοδότες. Η οικογένεια Rothschild έχει αγγλική και γαλλική πτέρυγα. Η γαλλική εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο Μακρόν.

Η γαλλική εβραϊκή ηγεσία διόρισε τον Εμανουέλ Μακρόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέει ένας Γάλλος Εβραίος συγγραφέας που γράφει blog με το όνομα Tsarfat (το εβραϊκό όνομα για τη Γαλλία).

Ὁ Μακρόν καί ἡ Μπριγκίτε ἀγκαλιά μέ τόν Νταβίντ Ῥότσιλντ (φωτό)

Σε ένα μακροσκελές και λεπτομερές θέμα ο Tsarfat λέει για μερικούς εξέχοντες Εβραίους (Alain Minc, Serge Weinberg, Jacques Attali και Bernard Mourad) που βεβαιώνουν τον Macron με τον David de Rothschild. Το 2011, ο Μακρόν έγινε ένας μικρός συνεργάτης στη εταιρία Rothschild, κερδίζοντας έναν σημαντικό μισθό. Άξιζε κάθε δεκάρα – ξεγέλασε τη Le Monde, εξαπάτησε τον Πρόεδρο Ολάντ, εξαπάτησε το γαλλικό κράτος, έκανε ό,τι ζήτησε ο Ρότσιλντ και σε αντάλλαγμα, πήρε την προεδρία της Δημοκρατίας. Ήταν ο νέος βασιλιάς που διορίστηκε από τον νέο Αμπραβανέλ. Τώρα πρέπει να παραδώσει τον πόλεμο μεταξύ του Χριστιανικού κόσμου και του Ισλάμ, για την υπέρτατη δόξα του Ισραήλ.

Αυτός ο μελλοντικός πόλεμος θα καλύψει την καταστροφή της Γάζας. Εάν οι Άγγλοι Ρότσιλντ παρέχουν τον πόλεμο με τη Ρωσία, οι Γάλλοι Ρότσιλντ θα φροντίσουν για τον πόλεμο με το Ισλάμ. Έτσι, οι χρηματοδότες είναι πιο θανατηφόροι από τους Σιωνιστές, αν και παίζουν μπάλα μαζί τους. Ο Ron Unz απέδειξε ότι αυτοί οι χρηματοδότες ήταν εξέχοντες στο να φέρουν τις ΗΠΑ στον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Νομίζω ότι είναι αρκετά ισχυροί για να μας φέρουν όλους στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ἀπό : unz.com


Ἡ Πελασγική

14 σχόλια:

  1. Γεωργιος Οιτιευς14 Ιουνίου 2024 στις 1:25 μ.μ.

    ΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «... ἐθέλοντα κατά τό τοῦ Σόλωνος καί ἀξιοῦντα μανθάνειν ἕωσπερ ἂν ζῇ, καί μή οἰόμενον αὐτῷ τό γῆρας νοῦν ἔχον προσιέναι ...γηράσκων γάρ πολλά διδάσκεσθαι ἐθέλω ὑπό χρηστῶν μόνον. τοῦτο γάρ μοι συγχωρείτω, ἀγαθόν καί αὐτόν εἶναι τόν διδάσκαλον, ἵνα μή δυσμαθής φαίνωμαι ἀηδῶς μανθάνων·
      εἰ δὲ νεώτερος ὁ διδάσκων ἔσται ἢ μήπω ἐν δόξῃ ὢν ἤ τι ἄλλο τῶν τοιούτων ἔχων, οὐδέν μοι μέλει.»
      ( Πλάτων "Λάχης" 188β, 189α )

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γεώργιε !

      Διαγραφή
    2. Και τι έχεις να μάθεις ακόμα, αν δεν τόχεις μάθει. Ότι η τρομοκρατία της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ήταν 'αποκλειστικά έργο των 'εβραίων με την συνεργασία της 'εβραιόδουλης κυβέρνησης Μπούς ο 'οποίος ήταν μιλημένος απ' τους 'εβραίους ΠΡΙΝ τον βγάλουν πρόεδρο ότι θα γίνει 'αυτό κι αυτό' κι εσύ θα επιτεθείς στούς εχθρούς μας στην Μέση Ανατολή και βόρειο 'Αφρική, Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία, Λιβύη και τελικά Ιράν.

      https://www.youtube.com/watch?v=Eo6u9DpASp8

      (Βέβαια στο τέλος του βίντεο ο κατά το ήμισυ εβραίος Κλάρκ και χασάπης της Γιουγκοσλαβίας, παραπαλνεί τους θεατές της 'εκπομπής της 'εβραίας ΄Εϊμυ Γκούντμαν λέγοντας ότι η περιοχή έχει πολύ πετρέλαιο 'εξ ού και οι πόλεμοι στην περιοχή 'αποσιωπώντας ότι η ρίζα του κακού είναι το 'Ισραήλ και μόνον το 'Ισραήλ)

      Διαγραφή
    3. Πές του τα !

      Καί μιά καί ἡ ἀναφορά στήν 11η Σετεμβρίου 2001 :

      https://sxolianews.blogspot.com/search?q=11%CE%B7+%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

      Πιστεύω πώς πολύ καλά τά λέει καί γιά τό πετρέλαιο. Φυσικά ἔχεις δίκαιο γιά τούς ἑβραίους καί τό ὄνειρο τοῦ "μεγάλου Ἲσραήλ" πού βλέπει ὡς ἐμπόδια, τήν Παλαιστίνη, τόν Λίβανο, τό Ἰράκ, τό Ἰράν !
      Ὅπως ἀκριβῶς καί στήν Ἀνατολική Εὐρώπη καί Εὐρασία ὅου τό μέγα ἐμόδιο εἶναι ἡ Ῥωσσία τοῦ Ποῦτιν.
      Ναί, ἡ ῥίζα τοῦ κακοῦ...
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/04/blog-post_1.html
      Εὐχαριστοῦμε γιά τό βίντεο.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    4. ΑΝ μου επιτρεπεις αγαπητη φιλη να βαλω ενα λιθαρακι πραγματικοτητας στην υποθεση "πετρελαιο της Μεσης Ανατολης" γιατι η προπαγανδα των εβραιων οτι το προβλημα στην Μεση Ανατολη ειναι το πετρελαιο και οχι οι αφεντομουτσουναρες τους, εχει χτυπησει την εξωσφαιρα.

      Λοιπον το σφαγειο στην Μεση Ανατολη που εχουν ξεκινησει οι εβραιοι πολυ πριν την 11η Σεπ 2001 (θα ελεγα απ' το '45-μπορει και πιο πριν) δεν εχει να κανει απολυτως τιποτα με το πετρελαιο.
      Πρωτον, διοτι το 88% του πετρελαιου που χρειαζεται αλλα και καταναλωνει η Αμερικη σε καθημερινη βαση για ΟΛΕΣ της τις χρησεις ακομα και για το Πενταγωνο το προμηθευεται απ την Βενεζουελα.
      Μονο ενα 12% πετρελαιου ερχεται στην Αμερικη απ' την Σαουδαραπια.
      Χωρια οτι πριν μερικα χρονια βρηκαν αποθεματα πετρελαιου στην Αλασκα τα οποια μπορουν να προμηθευουν τις ΗΠΑ για χιλια(1000+) χρονια. Σκεπασαν λοιπον τ' αμερικανα τις πετρελαιοπηγες και τις αφησαν.

      Δευτερον και κυριοτερον:
      Αν πραγματι ενδιεφερε την Αμερικη το πετρελαιο των μουσουλμανικων χωρων γιατι να μην "φτυσουν" κανονικα τους εβραιους και το γισραελ τους ΑΠΟ ΤΟΤΕ και να τα 'χουν μια χαρα με τους αραβες, περιοριζοντας παραλληλα τα συνορα του τρομοκρατους στα περιχωρα του Τελ-Αβιβ και της Ιερουσαλημ κι ολα σημερα στον κοσμο θαταν μια χαρα;

      Καλο ξημερωμα

      Διαγραφή
  2. Στην εποχη μας, η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους ρουφιανους γενικως, εχει καταντησει ως μια ....."αντισιμητικη συνωμοσια".
    Αυτην την ΑΛΗΘΕΙΑ προσπαθουμε να διαφυλαξουμε ως κορην οφθαλμου.

    Εξαιρετικο αρθρο και μπραβο σου αγαπητη Π.

    Χαιρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄν δέν ὑπῆρχαν αὐτοί πῶς θά ὑπῆρχαν οἱ ἄλλοι ;

      Ἔτσι εἶναι κι᾿ἔτσι θά εἶναι πάντα. Ἔχουν πολύ δρόμο μπροστά τους ἀλλά ποῦ θά πάη θά καταλάβουν,κάποια στιγμή... Θέλω νά ἐλπίζω.

      Εὐχαριστῶ.
      Ναί, ἕνα πολύ καλό ἄρθρο γιά ν᾿ἀνοίξῃ τά μάτια ὅσων πεισματικά θέλουν νά τά ἔχουν κλειστά.Γιά τό καλό τους...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή

  3. "Όπως οι περισσότεροι από εμάς, ο Πούτιν είχε την ψευδαίσθηση ότι η Αγγλία και οι ΗΠΑ ήταν εναντίον της ΕΣΣΔ για ιδεολογικούς λόγους. Σκέφτηκε: «Σίγουρα, αντιπαθούν τον κομμουνισμό, όπως κάθε καλός καπιταλιστής"

    Δηλαδή οι ροτσλιντ, οι τραπεζίτες χρηματοδότες των τροτσκι λενιν σταλιν κλπ. , δεν ήλεγχαν την κομμουνιστική Ρωσία;
    Ποίος είπε πως αντιπαθούν τον κομμουνισμό οι καπιταλιστές;
    Εάν τον αντιπαθούσαν δεν θα τον χρηματοδοτούσαν προωθούσαν το 1917 στην Ρωσία!
    Σαν να μην μας τα λέει καλά . Η μάλλον τα λέει όπως μας τα έλεγαν στην μεταπολεμική Ελλάδα οι αριστεροί. Μόνο που τώρα ολα αυτά εχουν αποδειχθεί εντελώς ανακριβή και παραπλανητικά. Παραμύθια για αφελείς.
    Καπιταλισμός - κομμουνισμός ουνα φατσα ουνα ρατσα! Για αυτό και οι κομμουνιστές γράφουν συνθήματα στους τοίχους "Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός" Ξέρουν οι ινστρούχτορές τους , τι τους βάζουν στο στόμα τους!

    "Ακόμη και η βασιλική οικογένεια έγινε σχεδόν Εβραϊκή: κάνουν περιτομή στα αγόρια τους και πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ."
    Εάν δεν ήταν έτσι θα είχαν πολεμήσει οι καπιταλιστές- κομμουνιστές τον Βασιλικό θεσμό (και στην Αγγλία ΚΑΙ στις κάτω χώρες) όπως έκαναν και με τους Ορθόδοξους Βασιλείς μας και φυσικά στην Τσαρική Ρωσία.
    Υπήρχε ποτέ περίπτωση να ήταν Ορθόδοξοι η έστω και καθολικοί Βασιλείς και να τους υποδεχόταν με δόξα και τιμή η ελληνόφωνη κομμουνιστική κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν ξέρω γιατί σᾶς ἀρέσει νά εἴστε πνεύματα ἀντιλογίας ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ !

      Διάβασε ὁλόκληρη τήν παράγραφο :

      ...αποδεικνύεται ότι οι Βρετανοί και οι Γιάνκηδες δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τη θεωρία. Μισούσαν τους κομμουνιστές επειδή κράτησαν τα ρωσικά εμπορεύματα μακριά από τα άπληστα χέρια του Λόρδου Ρότσιλντ. Τώρα που είναι ο Πούτιν που τους στέκεται εμπόδιο, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα τον έχει ανακηρύξει ως τον άνθρωπο του κακού...

      Τό κατάλαβες ; « δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τη θεωρία » οἱ παγκόσμιοι ἐξουσιαστές. Αὐτά γιά τό πόπολο.
      Τό ὅτι βάζει τόν Ποῦτιν στό ἐρώτημα δέν σημαίνει πώς ὁ Ποῦτιν ἔτσι σκεφτόταν κι᾿ἀναρωτιόταν τό γιατί. Χάριν τοῦ λόγου καί τοῦ σκεπτικοῦ αὐτοῦ πού θέλει νά ἐκφράσει τόν συμπεριλαμβάνει.

      Ἡ οὐσία εἶναι : « δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τη θεωρία » οἱ παγκόσμιοι ἐξουσιαστές.
      Ἐν τάξει ; Τό κατάλαβες ;

      Ὅσο γιά τίς βασιλικές οἰκογένειες τό θέμα δέν ἦταν καθολικοί ἤ ὀρθόδοξοι. Τό θέμα ἦταν ὁ θεσμός. Γιατί πῶς ἀλλιῶς θά ἐρχόταν ἡ ...δημοκρατία τους πού θά λειτουργοῦσε σάν τόν πρόδρομο γιά ὅ,τι σήμερα θέλουν νά ἐπιβάλλουν μέσῳ τῆς νεοταξίτικης ἀτζέντας.

      Ὅπου στέκεται ἀκόμη ὁ θεσμός εἶναι τά ἄντρα τους, εἶναι τά ἀσφαλῆ κάστρα τους.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  4. https://tasthyras.wordpress.com/2024/06/14/%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-europride-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%ba/#more-94924

    Η ΝΙΚΗ - Νατσιός δεν εχουν πρόβλημα με την παρελαση των γκει, αρκεί να υπάρχει νομιμότητα και η σχετική ευπρέπεια...

    Ευαγγελία απο το πρωτο δευτερόλεπτο ειχα πάρει θέση τι ρόλο βαράει ο Νατσιός ( πριν μπει στην βουλή)
    Υγ δες στην σελιδα για το ετερο φρούτο...τον φειδία τον Κυπριο σωτηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, ὄντως εἶχες δίκαιον. Καί ἄν θυμᾶσαι εἶχα ἀφαιρέσει,ἐν τέλει, τήν ἀνάρτησιν.

      Τί νά πῶ ; Προφανῶς εἶναι καί αὐτός τῆς κατηγορίας " τό θέμα εἶναι νά τρουπώσω..."

      Καλησπέρα ἀγαηπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  5. Καλησπερα,

    Μια μικρη παρατηρηση, ή διευκρινιση επι της παρουσης αναρτησεως.
    Πιστευω οτι οι Βρεττανοι οπως και οι Γιανκηδες δεν μισουν τους Ρωσσους και την Ρωσσια.
    Οι "βρεττανοι" που μισουν την Ρωσσια ειναι οι του Σιτυ οφ Λοντον, το οποιον "Σιτυ" βριθει απο βρωμερους εβραιους τοκογλυφους.

    Πιστευω οτι το ιδιο συμβαινει και με τους Αμερικανους.
    Στις ΗΠΑ ο μεσος αμερικανος πολιτης χ..εστηκε οχι μονο για την Ρωσσια αλλα και για τον υπολοιπο κοσμο, οσο αυτος καλοπερναει.
    Αυτοι οι "αμερικανοι" ομως που μισουν τους Ρωσους, τον Πουτιν και την Ρωσσια, ειναι οι βρωμοεβραιοι της Ουασγικτων Ντι. Σι., του Λευκου Οικου, καθως και οι βρωμοεβραιοι που ζουν και απομυζουν μεσω τοκογλυφιας τον κοσμο απ' τους ουρανοξυστες της Νεας Υορκης ή Τζου Γιορκ, οπως συνηθιζεται να ονομαζεται η πολις απ' τους αμερικανους.
    Ελπιζω να μην κανω λαθος.

    Και τις δυο αμερικανικες μεγαλουπολεις τις μολυνουν με την παρουσιαν τους.


    Τωρα αν αυτα που προανεφερα τα γνωριζει η ταπεινη μου και ασημαντη υπαρξη, λετε ο Πουτιν να μην τα ξερει;
    Ρητορικον το ερωτημα.....
    Οποτε ΑΝ ΠΟΤΕ πεσουν οι μπομπες να γνωριζουμε προς τα ΠΟΥ θα πεσουν.
    Για την τρομοφωλια της ΜΑ.....τα ευκολως εννοουμενα παραλλειπονται.


    Ξανακαλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐννοεῖται πώς συμφωνῶ.
      Ἔτσι ἀκριβῶς εἶναι καί έν ἔχω νά προσθέσω κάτι.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Καί βεβαίως ὁ ἀρθρογράφος δέν ἐννοεῖ τόν ἁπλό λαό τῆς Ἀγγλίας καί ΗΠΑ. Ἄλλως τε ὅταν κἀνει λόγον για ὀλιγάρχες ἤ γιά τήν ἀγγλική πτέρυγα τῶν Ῥότσιλντ, σαφῶς κι᾿ἀντιλαμβανόμεθα περί τίνων ἀναφέρεται. Εἶναι καί ἡ οὐσία τοῦ θέματος,ἐν τέλει.

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή