" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Ὁ Ἠγεμών διατάζει τήν Εὐρώπη : Πόλεμος καί κλοπή τῶν ῥωσσικῶν χρημάτων


Γράφει ὁ Pepe Escobar

Το ελβετικό  kabuki «ειρήνης»kabuki εἶναι εἶδος γιαπωνέζικου παραδοσιακοῦ θεάτρου. μεταφορικά ἡ ἔννοια σημαίνει ἔνα πολιτικό θεατρικό στό ὁποῖο οἱ ἄνθρωποι προσποιοῦνται ὅτι βρίσκονται σέ διαφωνία, ἀλλά στήν πραγματικότητα ἔχουν ἀποφασίσει γιά ἕνα προκαθορισμένο ἀποτέλεσμα )  ήρθε και έφυγε – και ο νικητής ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν χρειάστηκε καν να εμφανιστεί.

Κανένας από τους μεγάλους παίκτες δεν το έκανε ( να μήν ἐμφανιστεῖ). Ή σε περίπτωση που έστελναν τους απεσταλμένους τους, υπήρχε σημαντική άρνηση να υπογράψουν την παράλογη τελική δήλωσηόπως έγινε από τα μέλη των BRICS, Βραζιλία, Ινδία, Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ και Νότια Αφρική.

Χωρίς τους BRICS, δεν υπάρχει απολύτως καμμία ικανότητα στην συλλογική Δύση –όπως στον Ηγεμόνα και τους διάφορους υποτελείς του – για να αλλάξει τη σκακιέρα του πολέμου στην Ουκρανία.

Στην προσεκτικά βαθμονομημένη ομιλία του προς τους διπλωμάτες και την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Πούτιν περιέγραψε μια απίστευτα συγκρατημένη και στρατηγική προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος της Ουκρανίας. Σε σχέση με την κλιμακούμενη κατάσταση λόγω του πράσινου φωτός που έδωσε ο Ηγεμόνας – στην πραγματικότητα εδώ και αρκετούς μήνες – για να επιτεθεί το Κίεβο στο εσωτερικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η προσφορά του Πούτιν ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρη.

Αυτή η πρόταση είναι μια άμεση προσφορά στον Ηγεμόνα και τη συλλογική Δύσηκαθώς ο ηθοποιός του Κιέβου, με τα βρεμένα μπλουζάκια, εκτός από παράνομος, είναι πέρα ​​για πέρα ​​άσχετος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ΝΑΤΟμέσω αυτής της νοσηρής απώλειας μνήμης είχε ήδη διακηρύξει την άρνησή του να διαπραγματευτεί, ακόμη και όταν ορισμένα σχετικά ξύπνια μέλη της Verkhovna Rada (κοινοβούλιο της Ουκρανίας) άρχισαν να συζητούν την προσφορά [του Πούτιν], σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δούμας Vyacheslav Volodin.

Η Μόσχα βλέπει την Verkhovna Rada ως τη μόνη νόμιμη οντότητα στην Ουκρανία – και τη μόνη με την οποία θα ήταν δυνατή η επίτευξη συμφωνίας.

Ο Ρώσος εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών Vasily Nebenzya μπήκε στο θέμα - διπλωματικά: εάν η γενναιόδωρη πρόταση απορριφθεί, την επόμενη φορά οι συνθήκες για την έναρξη των διαπραγματεύσεων θα είναι «διαφορετικές». Και «πολύ πιο δυσμενείς», σύμφωνα με τον επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας Αντρέι Καρταπόλοφ.

Καθώς ο Nebenzya τόνισε ότι σε περίπτωση άρνησης η συλλογική Δύση θα φέρει την πλήρη ευθύνη για περαιτέρω αιματοχυσία, ο Kartapolov ανέλυσε στη Μεγάλη Εικόνα: Ο πραγματικός στόχος της Ρωσίας είναι να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο σύστημα ασφαλείας για τον ευρασιατικό χώρο.

Και αυτό, φυσικά, είναι ανάθεμα για τις ελίτ του Ηγεμόνα.

Το όραμα ασφάλειας του Πούτιν για την Ευρασία θυμίζει αυτή τη θρυλική ομιλία στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου το 2007. Τώρα, με τη σταθερή πρόοδο ενός μη αναστρέψιμου πολυλειτουργικού ( η υπογράμμιση δική μου) και πολυκεντρικού νέου συστήματος διεθνών σχέσεων, το Κρεμλίνο πιέζει για μια επείγουσα λύση λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επικίνδυνη κλιμάκωση των τελευταίων μηνών.

Ο Πούτιν έπρεπε για άλλη μια φορά να υπενθυμίσει στους κωφούς, άλαλους και τυφλούς το προφανές:

«Οι εκκλήσεις να επιβληθεί στρατηγική ήττα στη Ρωσία, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων, καταδεικνύουν τον ακραίο τυχοδιωκτισμό των δυτικών πολιτικών. Είτε δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της απειλής που δημιουργούν οι ίδιοι, είτε απλώς διακατέχονται από την πίστη στη δική τους ασυλία και τη δική τους αποκλειστικότητα. Και τα δύο μπορούν να μετατραπούν σε τραγωδία».

Παραμένουν κωφοί, άλαλοι και τυφλοί.

Μια πρόταση που δεν λύνει τίποτα;

Μια φλέγουσα συζήτηση μαίνεται σε ενημερωμένους κύκλους στη Ρωσία για την πρόταση Πούτιν. Οι επικριτές το κατακρίνουν ως συνθηκολόγησηεξαναγκασμένη από επιλεγμένους ολιγάρχες και επιχειρηματικούς κύκλους με επιρροή, αντίθετα σε έναν «σχεδόν πόλεμο» (το προτιμώμενο σύνθημα) που συνεχίζει να αναβάλλει το αναπόφευκτη χτύπημα.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η στρατιωτική στρατηγική υποτάσσεται πλήρως σε μια πολιτική στρατηγική. Και αυτό θα εξηγούσε τα σοβαρά προβλήματα στη Μαύρη Θάλασσα και στην Υπερδνειστερία: το πολιτικό κέντρο εξουσίας αρνείται να κατακτήσει τον υπ' αριθμόν ένα οικονομικό/στρατιωτικό στόχο, που είναι η Οδησσός.

Επιπλέον, οι αλυσίδες εφοδιασμού όπλων της Ουκρανίας δεν διακόπτονται όπως θα έπρεπε .

Το βασικό κρίσιμο σημείο είναι «αυτό διαρκεί πάρα πολύ». Αρκεί να δει κανείς το παράδειγμα της Μαριούπολης.


Το 2014, η Μαριούπολη αφέθηκε υπό τον έλεγχο συμμοριών ουκρανών υπερεθνικιστών, νεο-ναζί-μπαντερίστας , ως μέρος μιας οικονομικής συμφωνίας με τον δισεκατομμυριούχο Rinat Akhmetov, ( Οι λεπτομέρειες σχετικά με το παρελθόν του Αχμέτοφ, το πώς απέκτησε τον πλούτο του μετά την πτώση του κομμουνισμού στην Ουκρανία και τις δραστηριότητές του μεταξύ 1985 και 1995, παραμένουν αμφιλεγόμενες. Ο Αχμέτοφ έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις ότι έκανε επιτυχώς επικίνδυνες επιχειρηματικές επενδύσεις τα πρώτα χρόνια μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης , λέει τό βικιπαίδεια ἀλλά γνωρίζουμε πλέον καλῶς πώς ὅλοι αὐτοί οἱ λεγόμενοι "ὀλιγάρχες" ἤπιαν κυριολεκτικῶς τό αἷμα τῶν κρατῶν πού βρίσκονταν κάτω ἀπό τό κομμουνιστικό καθεστώς. Κυριολεκτικῶς !!! ) τον ιδιοκτήτη των έργων Azovstal (Η Azovstal και η Illich Iron and Steel Works με έδρα τη Μαριούπολη ήταν η ραχοκοκαλιά της χαλυβουργίας του Akhmetov...) . Αυτή είναι μια κλασική περίπτωση ολιγαρχών και χρηματιστών να υπερισχύουν των στρατιωτικών στόχων.

Η γενναιοδωρία του Πούτιν, ορατή σε αυτή την τελευταία προσφορά ειρήνης, προκαλεί επίσης έναν παραλληλισμό με αυτό που συνέβη στη Dara'a στη Συρία: η Ρωσία διαπραγματεύτηκε επίσης αυτό που αρχικά έμοιαζε με ειρηνευτική συμφωνία. Ωστόσο, η Dara'a παραμένει ένα χάος, εξαιρετικά βίαιο, με Σύριους και Ρώσους στρατιώτες σε κίνδυνο.

Γίνεται πολύ δύσκολο όταν η τρέχουσα πρόταση ζητά μόνο από το ΝΑΤΟ να μην σφετερισθεί το Κίεβο, αλλά ταυτόχρονα θα επιτραπεί στο Κίεβο να έχει στρατό, με βάση τις (ακυρωμένες) διαπραγματεύσεις του Απριλίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

Οι επικριτές υποστηρίζουν επίσης ότι ο Πούτιν φαίνεται να πιστεύει ότι αυτή η πρόταση θα λύσει τον πόλεμο. Όχι πραγματικά. Μια πραγματική εκστρατεία αποναζισμού είναι υπόθεση δεκαετιών – που περιλαμβάνει τα πάντα, από την πλήρη αποστρατιωτικοποίηση έως την εξάλειψη των εστιών της εξτρεμιστικής ιδεολογίας. Μια πραγματική πολιτιστική επανάσταση.

Η τρέχουσα κλιμάκωση είναι ήδη σε συντονισμό με τις εντολές που δίνονται από τη υψηλή πλουτοκρατία που πραγματικά διευθύνει το σόου στους αγγελιοφόρους – και τους πράκτορες : οι ναζιστικές συμμορίες-μπαντερίστας θα εξαπολύσουν έναν πόλεμο του τρόμου στη Ρωσία για χρόνια. Από το έδαφος της Ουκρανίας. Όπως ακριβώς το  Idlib στη Συρία παραμένει ένα περιβάλλον φιλικό προς την τρομοκρατία.

Το αρχείο της Οδησσού

Η στρατηγική του Πούτιν μπορεί να είναι σε κάτι που διαφεύγει από τους επικριτές του. Η επιθυμία του για επιστροφή της ειρήνης και την αποκατάσταση υγιών σχέσεων με το Κίεβο και τη Δύση πρέπει να είναι τέχνασμα – καθώς είναι ο πρώτος που ξέρει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Είναι σαφές ότι το Κίεβο δεν θα παραχωρήσει πρόθυμα εδάφη: αυτά θα πρέπει να κατακτηθούν στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, το ΝΑΤΟ απλά δεν μπορεί να υπογράψει την κοσμική του ταπείνωση στη διακεκομμένη γραμμή, αποδεχόμενο ότι η Ρωσία θα πάρει αυτό που απαιτεί από τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο πρώτος –διπλωματικός– στόχος του Πούτιν όμως έχει ήδη επιτευχθεί. 

Έχει αποδείξει ξεκάθαρα στην Παγκόσμια Πλειοψηφία ότι είναι ανοιχτός να λύσει το δίλημμα σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα, ενώ το αποδιοργανωμένο ΝΑΤΟ συνεχίζει να φωνάζει «Πόλεμος!» κάθε δευτερόλεπτο.

Ο Ηγεμόνας θέλει πόλεμο; Και θα είναι λοιπόν πόλεμος – μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.

Και αυτό μας φέρνει στο αρχείο της Οδησσού.

Ο Πούτιν, κυρίως, δεν είπε τίποτα για την Οδησσό. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Κιέβου να κρατήσει την Οδησσό. Εάν η ειρηνευτική πρόταση απορριφθεί οριστικά, η Οδησσός θα εμφανίζεται στην επόμενη λίστα των αδιαπραγμάτευτων.

Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, για άλλη μια φορά, επεσήμανε: «Ο Πούτιν είναι υπομονετικός. Όσοι έχουν αυτιά θα ακούσουν, όσοι έχουν μυαλό θα καταλάβουν».

Κανείς δεν πρέπει να περιμένει ότι θα εμφανιστούν λειτουργικοί εγκέφαλοι στη Δύση. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν επιβεβαίωσε πώς το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τεράστιες εγκαταστάσεις στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία για να «συντονίσει τη μεταφορά όπλων στην Ουκρανία».

Προσθέστε σε αυτό την νοσηρή απώλεια μνήμης που φανερώνει ότι το ΝΑΤΟ «συζητά» να φέρει τα πυρηνικά του όπλα σε κατάσταση πολεμικής ετοιμότητας «ενόψει της αυξανόμενης απειλής από τη Ρωσία και την Κίνα».

Για άλλη μια φορά η Παλαιά Ιστορία αποκαλύπτει το παιχνίδι: σημειώστε ότι όλα αφορούν την παράνοια του Ηγεμόνα με τις δύο κορυφαίες «υπαρξιακές απειλές», την

Στρατηγική συνεργασία Ρωσίας-Κίνας. Δηλαδή, οι ηγέτες των BRICS συντονίζουν την κίνηση προς έναν πολυπολικό, πολυλειτουργικό (δική μου υπογράμμιση ), «αρμονικό» (ορολογία Πούτιν) κόσμο.

Η κλοπή ρωσικών χρημάτων είναι νόμιμη

Στη συνέχεια, υπάρχει η κατάφωρη κλοπή ρωσικών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων.


Στο θλιβερό τους θέαμα στην Απουλία, στη νότια Ιταλία, οι G7 παρουσία του παράνομου ιδρωμένου ηθοποιού – συμφώνησαν να χορηγήσουν επιπλέον δάνεια 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία, που χρηματοδοτούνται από τους τόκους των παγωμένων και για πρακτικούς σκοπούς της Ρωσίας. κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία.

Με μια απόλυτα διεστραμμένη λογική, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni –της οποίας η ανανέωση της κομμωτικής και της γκαρνταρόμπας δεν ίσχυσε και για τον εγκέφαλό της– είπε ότι η G7 «δεν θα κατάσχει παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας». «Μιλάμε για το ενδιαφέρον που συσσωρεύουν με την πάροδο του χρόνου».

Καθώς χάνονται οι οικονομικές απάτες, αυτό είναι κάτι το όμορφο.

Ουσιαστικά, ο κύριος πελάτης (ο Ηγεμόνας) και το όργανό του (η ΕΕ) προσπαθούν να συγκαλύψουν την πραγματική κλοπή αυτών των «παγωμένων» ρωσικών κρατικών περιουσιακών στοιχείων σαν να επρόκειτο για νομική συναλλαγή.

Η ΕΕ θα μεταφέρει τα «παγωμένα» περιουσιακά στοιχεία –κάτι περίπου 260 δισεκατομμύρια δολάρια– στο καθεστώς της ασφάλειας για το αμερικανικό δάνειο. Αυτό είναι το όλο θέμα – γιατί μόνο το εισόδημα που προέρχεται από τα περιουσιακά στοιχεία δεν θα αρκούσε ως εγγύηση για την εξασφάλιση του δανείου.

Γίνεται ακόμα πιο ζόρικο. Αυτά τα κεφάλαια δεν θα φύγουν από την Ουάσιγκτον για το Κίεβο. θα παραμείνουν εκεί προς όφελος του βιομηχανικού-στρατιωτικού συγκροτήματος που παράγει περισσότερα όπλα.

Έτσι, η ΕΕ κλέβει τα περιουσιακά στοιχεία, με ένα αδύναμο νομικό πρόσχημα (η Janet Yellen είπε ήδη ότι είναι εντάξει) και τα μεταφέρει στις ΗΠΑ . Η Ουάσιγκτον είναι απρόσβλητη εάν όλα πάνε στραβά – όπως και να γίνει.

Μόνο ένας ανόητος θα πίστευε ότι οι Αμερικανοί θα έδιναν ένα αρκετά μεγάλο δάνειο σε μια de facto παράνομη χώρα, με αξιολόγηση δημόσιου χρέους στην άβυσσο. Η βρώμικη δουλειά ανατίθεται στους Ευρωπαίους: εναπόκειται στην ΕΕ να αλλάξει το καθεστώς των κλεμμένων/«παγωμένων» περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας σε εξασφαλίσεις.

Και περίμενε το απόλυτο ζοφερό παιχνίδι. Το όλο σχέδιο αφορά την Euroclear, στο Βέλγιο – όπου είναι συγκεντρωμένο το μεγαλύτερο ποσό ρωσικών κεφαλαίων. Ωστόσο, η απόφαση για αυτήν την απάτη ξεπλύματος βρώμικου χρήματος δεν ελήφθη από το Βέλγιο, ούτε καν από τους EUrocrats.

Αυτή ήταν μια απόφαση της G7 που επιβλήθηκε από τον Ηγεμόνα. Το Βέλγιο δεν είναι καν μέρος της G7. Ωστόσο, στο τέλος, η «αξιοπιστία» της ΕΕ ως σύνολο θα είναι αυτή που θα καταρρεύσει σε ολόκληρη την Παγκόσμια Πλειοψηφία.

Και οι κωφοί, άλαλοι και τυφλοί, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν το γνωρίζουν καν.

Ἀπό : unz.com



Ἡ Πελασγική

13 σχόλια:

  1. Θα την πω την αμαρτια μου.

    Παρ' ολην την ακρως εκτρωματικη διεθνη κατασταση που επικρατει στον κοσμο με ιθυνοντες τους εβραιους, αλλα παρακολουθωντας και την ....εδωδιμη πολιτικη σκηνη εχω σκασει στα γελια.
    Γελαω γιατι μετα τις ευρωεκλογες και αφου ο κοσμος εφτυσε τους εδω πολιτικαντηδες στα δυο "ΜΕΓΑΛΑ" κομματα της "αντιπολιτευσης" γινεται ΤΟ απολυτο μπαχαλο, ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.
    (Οχι δηλαδη οτι το νοθο της Ντορακλας παει πισω, αλλα ας τον παραμερισουμε προς το παρον)
    Βλεπω λοιπον οτι στην Χαριλαου Τρικουπη ολα τα ΠΑΣΟΚοσκυλα αλυχτουν και γαυγιζουν για τον ποιος θα παρει την κουταλα μιας και ο γιδοβοσκος απ' την Κρητη ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ. Οι εδω και δεκαετιες εφαρμοζοντες αλλα και "κλινοντες το ρημα κλεβω" σε ολες τις πτωσεις, μαλλιοτραβιωνται μεχρις εσχατων για το ποιος θ' αρπαξει τον μπεζαχτα.
    Προχθες περνωντας απ' εξω ειδα οτι ακομα και οι κατσαριδες και οι αραχνες του κτιριου μεταναστευουν ομαδικως σε αλλη πολυκατοικια.

    Στην Κουμουνδουρου τα πραγματα ειναι πιο απελπιστικα.
    Ο δηλωμενος ομοφυλοφιλος αρχισε να προγκαει τους ...."επιστημονικους συμβουλους" (στην καθομιλουμενη χαραμοφαηδες κοπριτες), οι οποιοι τα τσακωναν ....αυθωρει και παραχρημα.
    Εκει να δεις λυσσα και αφιονι.
    Αυτοι τωρα οι ....μπιστημονες εχουν στησει τσαντηρι κι εχουν κατασκηνωσει απεναντι απ την εισοδο των γραφειων των ΖΑΙΩΝ και κραζουν τον στημενο εχοντα το κουσουρι αρχηγο, για την κουταλα ΚΑΙ τον μπεζαχτα για νεες εσωκομματικες εκλογες, μεχρι που καπου πηρε το ματι μου σε ενα απ τα τσαντηρια και την εξαφανισμενη Εφη, κεινη την κιτρινιαρα, την Αχτσιογλου.

    Να τονισω οτι και τα δυο μορφωματα-εκτρωματα-χλαπατσες, διεκδικουν την διακυβερνηση της χωρας μας απ τον γουρλοματη της Ντορακλας, οπως εχουν ορισει οι εβραιοι.
    Κι εκει που ευχεσαι αλλο κακο να μην μας βρει, πλακωσε και το ζευγος των δικολαβων οι οποιοι πλακωθηκαν μεταξυ τους για τα λυτρα.
    Το προβλημα ομως δεν ειναι με δαυτους, ουτε που μας ενδιαφερει, αλλα με τα παραπανω μορφωματα-εκτρωματα-χλαπατσες που αφου διελυσαν εντελως την ελληνικη οικογενεια και καταντησαν την ελληνικη κοινωνια ενα απεραντο μπασταρδεμενο χαμαιτυπειο, ξαφνικα αποφασισαν να "ξεριζωσουν" την ..."ενδο-οικογενιακη βια".
    Αντε να πεισεις τον Μωχαμετη που μου κουβαλησες παρανομα στην Ελλαδα, οπως ορισαν οι εβραιοι, να μην δερνει την γυναικα του τρεις φορες την ημερα.

    Και δωστου να βλεπουμε στην μιση οθονη του τσοντοκαναλου τον Φλωριδη να σαλιαριζει και στην αλλη μιση το .....απολυτο θυμα, την "γυναικουλα" που προστατευει με τα χερια της το κεφαλι της, ενω για θυτη βλεπουμε ενα ....ανδρικο μαλλιαρο χερι σφιγμενο σε γροθια.
    Κι ερχομαι εγω τωρα, ο Χρυσαυγιτης, ο Ναζιστης, ο Φασιστας ο, ο, ο, (εδω που τα λεμε καλυτερα ολα αυτα, παρα πουστις και περηφανος) κι αναρωτιεμαι:
    Μα καλα δεν ειμαστε ισοι ανδρες και γυναικες;
    Γιατι δεν σηκωνεται η γυναικα να του δωσει μια στο δοξα πατρι και να τον τελειωσει;
    Ή μηπως στην προκειμενη περιπτωση δεν υπαρχει αυτη η πλασματικη ισοτητα, οπως εχουν ορισει οι εβραιοι; οι οποιοι μ' αυτα τα τερτιπια προσπαθουν να διαιρεσουν ακομα περισσοτερο τις κοινωνιες σε ...ανδρες, γυναικες και ΛΟΑΤΚΙ+ (με ολες τις υποδιαιρεσεις του)

    Φλωριδη ασε τα σαπια και πες στο αφεντικο σου τον Μητσοτακη, να πει στα αφεντικα του τους εβραιους να μην κατακλεβουν και φτωχοποιουν την ελληνικη οικογενεια γιατι με την φτωχεια, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολυ καλα αυτα τα ορνια, οτι επερχεται μεταξυ αλλων η γκρινια και η φαγωμαρα.

    Καλησπερα σας και συγνωμη γαι την πολυλογια μου


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά κάνεις καί τά λές. Καί ἔχεις δίκαιο.

      Ἀλλά ὅπως ἔχω ξαναπῆ,δέν θέλω ν᾿ἀσχολοῦμαι καί πολύ μέ τά τῆς ἑλλαδικῆς, τόσο μά τόσο γελοῖα πράγματα σχεδόν παντοῦ, διότι ὅποιος ἀνακατεύεται με τά πίτουρα...

      Ὁπότε καλά κάνετε ἐσεῖς καί τά γράφετε. Ἀπό μία ἄποψιν μαθαίνω καί τό τί συμβαίνει, ( ἔχω καί τόν σύζυγον πού μ᾿ἐνημερώνει, βεβαίως) διότι ἀλλιῶς...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Κασσελάκης και Ανδρουλάκης
      'Εχουν αρχίσει τις διαγραφές όσων τολμούν να κάνουν κριτική ή να έχουν αντίθετη 'αποψη. 'Ο μεν πρώτος αποδεικνύεται 'ενας ψωνισμένος νάρκισσος με 'εντονα φοβικά σύνδρομα, ο δε δεύτερος ένας απελπισμένος τίποτας, ο οποίος χάνοντας την καρέκλα θα ξαναγυρίσει στην αφάνεια που ήταν.
      Το δεύτερο και το τρίτο κόμμα του Κοινοβουλίου!
      Μιά κατάντια του πολιτικού συστήματος, στην οποία στηρίζει το μέλλον του ο λαός!

      Διαγραφή
  2. Αποκαλύψεις Κόρμπιν:Μου ζήτησαν να δεσμευτώ ότι θα υποστηρίζω κάθε δράση του Ισραήλ,αν γινόμουν πρωθυπουργός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,τώρα πού ἔχει φθάσει κοντά στά 80 τά λέει. Καί τόσα χρόνια πολιτικός καί ἀρχηγός τῆς ἀντιπολιτεύσεως τί ἔκανε ; Μόκο...

      Εἶναι ὅλοι τους...

      Τέλος πάντων ἄς τ᾿ἀκοῦνε αὐτά οἱ πολλοί, οἱ σέ βαθύ ὕπνο καί σέ κατάστασιν ψευδοῦς εὐδαιμονίας,μήπως καί ξυπνήσουν,ἔστω καί τήν τελευταία στιγμή,μπάς κι᾿ἀλλάξει κάτι...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Να δεις οι ελληνοφωνοι γραικυλοι ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ εχουν με την εβραϊλα.
      Απο Βελοπουλικη "ακρα δεξια", μεχρι ΟΑΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οτι βρωμα και δυσωδια υπαρχει παραπερα.
      Γι αυτο ειναι ολοι τους εξω, παρα τα εγκληματα και τις προδοσιες πουχουν διαπραξει, ενω οι του ...συστηματος Χρυσαυγιτες, (οπως σκουζουν μπαντριωτες και μπαντριωτισσες του διευρου) ειναι ολοι τους μεσα.
      Κι αν γινει κανα στραβοπατημα, "ξαναβαλτε τους μεσα" σκουζει η εβραϊλα, δια στοματος Μητσοτακι, Κασελλακι, Αντρουλακι, Κουτσουμπακι και-και-και ..............

      Απο προσφατο σχολιο μου......
      [ Μερικοί βουλευτές (των ΗΠΑ) αποκάλυψαν ότι όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ως πολιτικοί υποψήφιοι, ένας εκπρόσωπος της "Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων του Ισραήλ στηνΑμερική" (AIPAC) θα περνούσε εντελώς τυχαία για να καθορίσει την άποψή τους για τη Μέση Ανατολή.
      Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επίδοξοι και μελλοντικοί νομοθέτες θα κληθούν να υπογράψουν μια δήλωση δεσμεύοντας την πλήρη και άκριτη υποστήριξη του Ισραήλ ό,τι κι αν κάνει, ακομα και με την γενοκτονία που πράττει ΣΗΜΕΡΑ εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού.
      Πρόσφατα μάθαμε ότι το Ισραήλ διενεργεί μεγάλες μυστικές επιχειρήσεις πληροφοριών χρησιμοποιώντας πλαστές προσωπικότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδίδοντας φιλο-ισραηλινές ιστορίες για να επηρεάσει τη λήψη αποφάσεων και να διατηρήσει τον έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
      Πέρα από αυτό, σύμφωνα με τον Tom Massie, ο οποίος είπε στον Tucker Carlson, κάθε Ρεπουμπλικανός στο Κογκρέσο εκτός από τον εαυτό του «έχει ένα άτομο AIPAC» με το οποίο είναι σε συνεχή επικοινωνία, τον οποίο περιγράφει ότι λειτουργεί «σαν την μπέιμπι σίτερ σου» για να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν διστάζει όταν πρόκειται για πολιτικές που επηρεάζουν το Ισραήλ.
      Κάποιος υποθέτει ότι αυτό αποτελείται από την AIPAC ή την Anti-Defamation League (ADL) που παρέχει ασκούμενους που κατασκοπεύουν τους αξιωματούχους για να μην παρεκκλίνουν από την υποσχεθείσα πίστη τους στο εβραϊκό κράτος. Θα αποκαλούσα μια τέτοια ξένη δραστηριότητα ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ που συνδέεται με υποκίνηση για διάπραξη προδοσίας που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποκαλυφθεί. Αυτά τα τέρατα που προωθούν τα συμφέροντα μιας ξένης χώρας δεν είναι πραγματικά φίλοι μας και δεν πρόκειται να κάνουν κάτι ωφέλιμο για τον αμερικανικό λαό.]
      https://www.unz.com/pgiraldi/israels-control-over-america-grows-ever-stronger/

      Διαγραφή
    3. Ξέρεις,αὐτά εἶναι σήμερα,ἄς τό ποῦμε τό ἔπακρον τῆς "ἐπιτυχίας" τους. Τί κάνει ὅμως μεγάλη ἐντύπωσιν ; Ἡ ἀρχή. Το ξεκίνημα καί τό κτίσημο τῆς παντοκρατορίας τους.
      Κατά καιρούς ἔχομε ἀναφερθεῖ σέ διάφορες ἱστορίες μεταναστῶν πού πῆγαν στήν "Νέα Γῆ" καί ὦ τοῦ θαύματος ( ! ) ἔγιναν ὄχι ἁπλῶς ἐπιτυχημένοι ἀλλά δισεκατομμυριούχοι,μεγιστάνες ἔκτισαν οἰκονομικές αὐτοκρατορίες. Καί ὦ τί σύμπτωσις,ΟΛΟΙ ἑβραῖοι τῆς Ἀνατολικῆς Εὐρώπης ἤ τῆς Γερμανίας. Ἁσκεναζίμ.

      Θά θυμήσω μία περίπτωσιν :

      ...Ἡ ἑταιρεία ἱδρύθηκε στό Σικάγο τό 1903,ἀπό τόν James L. Kraft,μέ γερμανική καταγωγή,ἑβραῖος (;) ἡ κόρη του λεγόταν Ἐδίθ. Ἦταν πιστός τῆς ἐκκλησίας τῶν Βαπτιστῶν (ὁ νοῶν νοείτω...).
      Ἡ κύρια ἑταιρεία μέ τήν συμβολή καί τῶν 4 ἀδερφῶν ἔγινε τό 1909 μέ ἕδρα τό Ἰλινόϊς.Ἡ Κράφτ εἶναι ἡ πρώτη πού παστερίωσε τυρί,ἀφοῦ ὁ Κράφτ παρουσιάζεται καί ὡς ἐφευρέτης ! Τήν μεγάλη «μπάζα» τήν ἔκαναν κατά τήν διάρκεια τοῦ Α΄μεγάλου πολέμου ὅταν « η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών παρείχε τυρί σε κονσέρβες στις ένοπλες δυνάμεις της».
      Ἀλλά καί στόν Β΄Π.Π. κάνει καλές δουλειές ἡ Κράφτ,ἀφοῦ ἔστελνε στήν Βρεττανία 2 ἑκατομ.κιλά τυριοῦ,ἑβδομαδιαίως !

      Γράφαμε ἐδῶ ὅπου φαίνεται καί ἡ συμβολή τῆς ἐξουσίας τῶν ΗΠΑ στήν δημιουργία τῆς αὐτοκρατορίας τῆς ἑταιρείας:
      https://sxolianews.blogspot.com/2019/02/lacta.html

      Τά ἴδια στόν χῶρο τοῦ κινηματογράφου,τῶν δισκογραφικῶν ἑταιριῶν,στά πετρέλαια κ.λπ.

      Καί τό ἐρώτημα πού τίθεται : Πῶς στό καλό ὅλοι αὐτοί,σέ κάθε χῶρο πού βρἐθηκαν καί μ᾿ὅ,τι ἀσχολήθηκαν φαίνονται ὡς "ἐφευρέτες", δημιουργοι, πού "ἀνακάλυψαν " πετρέλαια, ἀδαμαντορυχεῖα, κατασκεύασαν ἑταιρεῖες σιδηροδρόμων, κατασκευαστικές ὀδικῶν ἀρτηριῶν,ἐκδοτικούς οἴκους, ἐφημερίδες,πολυκαταστήματα, τήν τηλεγραφία καί βεβαίως τίς "ἰδιαίτερες ἐπιδόσεις τους" στήν ἱατρική... Eιναι πιθανό νἀ εἶναι ἀλήθεια ὅλα αὐτά γιά τίς ἰδιαίτερες ἰκανότητες καί ἐπιδόσεις τους, τήν ὑψηλή νοημοσύνη ; Προσωπικῶς δέν τό πιστεύω.Ἀλλοῦ ἔχουν ἐπιδόσεις αὐτοί...
      Ἄρα, κάτι ἄλλο συμβαίνει καί δέν εἶναι καθόλου ἁπλό. Ἀπεναντίας...

      Δέν εἶναι ὅμως γιά νά γραφοῦν αὐτά. Μόνον "τροφή" γιά σκέψιν...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    4. Αγαπηξτη Π., δεν γνωριζω αν ο Kraft ηταν εβραιος ή οχι.
      Αυτο που ξερω ομως, οπως και ο πολυς κοσμος πια ειναι οτι οι εβραιοι οταν ανελθουν σε κλιμακιο εξουσιας τραβανε ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ πανω, ασχετως αν εχουν τα προσοντα ή οχι.
      Ο Χατον Γκιμπσον, πατερας τους διασημου ηθοποιου και σκηνοθετη Μελ Γκιμπσον, ειχε πει δημοσια οτι "οι εβραιοι τραβανε ο ενας τον αλλον στα κλιμακια εξουσιας καθε κρατους".
      Ετσι σιγα-σιγα βλεπεις ενα τσουρμο εβραιων σε ανωτερα κλιμακια μιας κυβερνησης οι οποιοι νομοθετουν για τον απολυτο συμφερον τους. Παραλληλα φτιαχνουν νομους-μαϊμου για να φιμωνουν τους αντιδρουντες οπως με τον ..."αντισημιτισμο".
      Μπορει ο Γερμανος σημερα να δει οτι στην "Γερμανια" που ζει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ νομος για τον αντι-Γερμανισμο, αλλα για τον αντισημιτισμο υπαρχει. Οχι μονο υπαρχει αλλα πας και φυλακη αν στραβοκυταξεις εβραιο στην "Γερμανια".
      Το ιδιο και ο Αμερικανος , ο Γαλλος, ο Ιταλος, ο Πολωνος, ο Ελληνας.

      O στρατηγος Βενιαμιν Φρανκλιν Μπατλερ (1818-1893) ειχε προειδοποιησει απο τοτε τους Αμερικανους....(πολυ πριν τον Χιτλερ)

      "Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
      Αυτός ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο Εβραίος.
      Κύριοι, σε κάθε χώρα που έχουν εγκατασταθεί οι Εβραίοι, έχουν υποβαθμίσει το ηθικό επίπεδο και μείωσαν τον βαθμό της εμπορικής εντιμότητας. Έχουν μείνει χωριστά και μη αφομοιωμένοι, καταπιεσμένοι, προσπαθούν να στραγγαλίσουν οικονομικά το έθνος, όπως στην περίπτωση της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.
      Για περισσότερα από χίλια επτακόσια χρόνια θρηνούσαν για τη θλιβερή μοίρα τους — δηλαδή, που εκδιώχθηκαν από τη μητρική τους γη. Αλλά, κύριοι, αν ο πολιτισμένος κόσμος σήμερα τους έδινε πίσω την Παλαιστίνη και τις περιουσίες τους, θα έβρισκαν αμέσως επιτακτικό λόγο να μην επιστρέψουν εκεί.
      Γιατί; Επειδή είναι βρικόλακες και οι βρικόλακες δεν μπορούν να ζήσουν με άλλα βαμπίρ -- δεν μπορούν να ζήσουν μεταξύ τους. Πρέπει να ζουν ανάμεσα σε χριστιανούς και σε άλλους που δεν ανήκουν στη φυλή τους.
      Εάν δεν εκδιωχθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες από το Σύνταγμα μέσα σε λιγότερο από εκατό χρόνια, θα ρέουν σε αυτή τη χώρα σε τέτοιους αριθμούς που θα μας κυβερνήσουν και θα μας καταστρέψουν και θα αλλάξουν τη μορφή διακυβέρνησής μας για την οποία εμείς οι Αμερικανοί χύσαμε το αίμα μας και θυσιάσαμε τη ζωή, την περιουσία και την προσωπική μας ελευθερία. Αν δεν αποκλειστούν οι Εβραίοι μέσα σε διακόσια χρόνια, τα παιδιά μας θα εργάζονται στο χωράφι για να ταΐζουν τους Εβραίους όσο αυτοί παραμένουν στα γραφεία, τρίβοντας με χαρά τα χέρια τους.
      Σας προειδοποιώ, κύριοι, αν δεν αποκλείσετε για πάντα τους Εβραίους, τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας θα σας βρίζουν στους τάφους τους. Οι ιδέες τους δεν είναι των Αμερικανών, ακόμα κι όταν ζούσαν ανάμεσά μας για δέκα γενιές. Η λεοπάρδαλη δεν μπορεί να αλλάξει τις κηλίδες του. Οι Εβραίοι αποτελούν κίνδυνο για αυτή τη γη, και αν τους επιτραπεί η είσοδος, θα θέσουν σε κίνδυνο τους θεσμούς μας.
      Πρέπει να αποκλείεται η είσοδο τους στις ΗΠΑ από το Σύνταγμα".

      Καλημερα

      Διαγραφή
    5. Γιατί ἀναφέρεις πως τό ἀνωτέρω κείμενο ἔχει λεχθεῖ ἀπό τόν στρατηγό καί πολιτικό Φράνκλιν Μπάτλερ ;
      Νομίζω πώς αὐτό εἶναι ἡ περίφημη « Προφητεία τοῦ Φρανκλίνου» (Βενιαμίν Φρανκλίνου πολιτικοῦ, ἐφευρέτη καί πολλά ἄλλα, συντάκτη τῆς Διακήρυξης τῆς Ἀνεξαρτησίας τῶν ΗΠΑ ). Μάλιστα τό συγκεκριμένο κείμενο ἔχει δεχθεὶ τἐτοια ἐπίθεσιν περί τῆς αὐθεντικότητός του παρόμοια μ᾿ἐκείνη τῶν Πρωτοκόλλων τῶν Σοφῶν τῆς Σιών.

      Θά τό δημοσιεύσω πάντως,(ἄν καί νομίζω πώς τό ἔχω κάνει καί σέ παλαιότερη ἀνάρητσιν, δέν θυμᾶμαι), ἐπεί δή θέλω νά βάλλω κάποια σκίτσα τῆς μεταναστευτικῆς ἐποχῆς στίς ΗΠΑ.

      Ὅσον ἀφορᾷ τόν Μπάτλερ, διαβάζοντας κάποια στοιχεῖα περί αὐτοῦ μοῦ ἔκανε ἐντύπωσιν ἡ χαρακτηριστική ὑποστήριξις πρός τούς μαύρους καί τά δικαιώματα τους, ἀλλά καί πως ὑπῆρξε ἕνας ἀπό τούς ἀξιοσημείωτους πολέμιους τῆς λευκῆς ὑπεροχῆς !

      Τέλος πάντων, ἀπό μία ματιά συμπέρασμα δέν βγαίνει.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    6. Εκανα λαθος σκεπτομενος τον Μπατλερ.
      Εχεις δικιο το ονομα του ειναι ειναι: Βενιαμιν Φραγκλινος.
      Για το οτι η προφητεια τους εχει αμφισβητηθει απ' την εβραϊλα οπως τα Πρωτοκολλα των σοφων τους, καθως και πολλα αλλα δεν υπαρχει αμφιβολια.
      Για δαυτους ειπαμε: "Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".

      Καλησπερα

      Διαγραφή
    7. Τά ἔλεγε κι᾿ὁ Φρανγκλίνος γιά τήν ῥίζα τοῦ κακοῦ ...
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/06/blog-post_51.html

      Χρόνια Πολλά γιά αὔριο,τοῦ Ἁγίου Πνεύματος

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  3. Ω ρε τί έχει να γένει...
    https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhyXTGI492BcNW7dm32cj0-FT7Uu1UkqOapAUBShAxcu7QVPpH3eipDNFjHIDJLQ3ANsU2W8c91XXuZaVp2mFaXnN2lP3S4E9-9sBtbD3veke1iazdqYidfawDDvdAyGNIaYSNuxNs2y7i6QgqPjpU72KabpMz411EsZ3UXGj1C_hXi-k0CxLGBZcQHBQ=s272

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρατομήσεις θά γίνουν ὅπως δήποτε !
      Οὔτως ἤ ἄλλως ...

      Καλημέρα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή