" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Σκοπός τους : ἡ διάλυσις τῆς Ῥωσσικῆς Ὁμοσπονδίας. Στόχος : ἡ Χάρτλαντ


Τι κρύβεται πίσω από την περίεργη αντιρωσική εμμονή της αμερικανικής κυβέρνησης; Υπάρχει κάτι που δεν θα διακινδυνεύσουν οι Αμερικανο-Ευρωπαίοι παγκοσμιοποιητές επιδιώκοντας τον θάνατο της Ρωσίας;

Υπάρχει ένα στοιχείο εντός της κυβέρνησης των ΗΠΑ, και πιστεύω ότι είναι το κυρίαρχο στοιχείο, που θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να εμπλέξει τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσσία.

Όταν οι ηγέτες της Ουκρανίας και της Ρωσσίας φάνηκαν έτοιμοι να καθίσουν και να συζητήσουν τις διαφορές τους τον Απρίλιο του 2022, λίγο μετά την εισβολή της Ρωσσίας, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον στάλθηκε στο Κίεβο για να υποσκάψει την ιδέα μιας ειρήνης μέσω διαπραγματεύσεων. 
Η Ουκρανία είναι ο πυρήνας μιας ευρύτερης αντιρωσικής εμμονής του νεοσυντηρητικού Uniparty που κατοικεί στην Ουάσιγκτον αλλά διασχίζει το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Βερολίνο. Όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια αυτών των παγκοσμιοποιητών, η σύγχρονη Ουκρανία πρόκειται να εκπληρώσει την πολυαναμενόμενη αποστολή της. Σχεδιάστηκε για αυτή τη στιγμή, για να λειτουργεί ως σφήνα μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Έχει μοναδικά προσόντα να τραβήξει τον κόσμο σε μια παγκόσμια πυρκαγιά και να την πυροδοτήσει.

Το τελικό παιχνίδι αυτών των δυτικών παγκοσμιοποιητών δεν είναι τίποτα λιγότερο από την αλλαγή καθεστώτος στο Κρεμλίνο και τη διάσπαση της Ρωσσίας, ενός έθνους 1.000 ετών, σ΄ένα σύνολο χωριστών κρατών.

Ο Ben Norton γράφει στο Monthly Review :

ἀπό ἐδῶ

«Μετά την ανατροπή της ΕΣΣΔ, ο νεοσυντηρητικός πράκτορας και μετέπειτα αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι ήθελε να  τεμαχίσει τη Ρωσσία  σε πολλές μικρότερες χώρες. Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ,  Zbigniew Brzezinski,  δημοσίευσε μάλιστα ένα άρθρο στο ελίτ περιοδικό Foreign Affairs το 1997, προτείνοντας τη δημιουργία μιας «ελάχιστα συνομοσπονδιακής Ρωσσίας-αποτελούμενης από μια Ευρωπαϊκή Ρωσσία, μια Δημοκρατία της Σιβηρίας και μια Δημοκρατία της Άπω Ανατολής».

Υπήρξε επίσης και μια εικονική ακρόαση του Κογκρέσου που μεταδόθηκε ζωντανά στο YouTube πριν από ένα χρόνο, στις 23 Ιουνίου 2022, στην οποία μια ομάδα που ονομαζόταν Επιτροπή του Ελσίνκι συζήτησε ανοιχτά τη βαλκανοποίηση και τον «απο-αποικισμό» της Ρωσσίας.


 ( σημ. ΠελασγΗ αποαποικιοποίηση είναι η κατάργηση της αποικιοκρατίας ... Οι μελετητές της αποαποικιοποίησης σχηματίζουν τη σχολή σκέψης που είναι γνωστή ως αποαποικιοποίηση και εφαρμόζουν αποαποικιοκρατικά πλαίσια σε αγώνες ενάντια στην αποικιοκρατία της εξουσίας και την αποικιοκρατία της γνώσης εντός των αποικιακών κρατών ακόμη και μετά από επιτυχημένα κινήματα ανεξαρτησίας. ..  ἐδῶ  Σᾶς θυμίζει Νούλαντ-Πάϊατ καί τίς διάφορες ἔγχρωμες ἐπαναστάσεις ; Ναί,αὐτό ἀκριβῶς σημαίνει ἡ « εὐαισθησία τῶν νεο-φιλελέ γερακιῶν τῶν ΗΠΑ » Κῦττα ποιοί κάνουν λόγο γιά ...ἡθική !!!!! )    

Τουλάχιστον από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, αυτοί οι πολεμοχαρείς παγκοσμιοποιητές έχουν αναλάβει τον έλεγχο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Υπουργείου Άμυνας και κάθε ομοσπονδιακό οργανισμό που έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, τη συλλογή πληροφοριών, τα οικονομικά και την επιβολή του νόμου . Ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι προσπάθησε να πάει ενάντια στις επιθυμίες τους, ακολουθώντας περισσότερο μια εξωτερική πολιτική με επίκεντρο την ειρήνη (ήθελε να ξεκινήσει με το κλείσιμο της CIA). Ο Κένεντι το πλήρωσε με τη ζωή του. ( γιά τά «νεο-φιλελέ γεράκια τῶν ΗΠΑ» ὅπως τά ἔχομε βαφτίσει ἐμεῖς, διαβάζομε ἐνδεικτικῶς, ἐδῶ,ἐδῶ, έδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ ...)


Αυτή η καμπαλιστική σπείρα,
 αναφέρεται συχνά από τους πολιτικούς της αντιπάλους ως «νεοφιλελεύθερη»/«νεοσυντηρητική», αλλά αυτό που τους κάνει μοναδικούς είναι η δίψα τους για αίμα ( πολύ σημαντικός ὁ προσδιορισμός πού σχετίζεται μέ τό αἷμα. Καί ὄχι μόνον αὐτό πού ῥέει ἀπό τά πεδία τῶν μαχῶν πού κατασκευάζουν. Γενικῶς  τό « στίγμα τοῦ αἵματος»  πού γνωρίζετε πολύ καλῶς ποιούς χαρακτηρίζει...) και η αποφασιστικότητά τους να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα «ενός κόσμου» που θα βασίζεται στη συγχώνευση ορισμένων πτυχών του κομμουνισμού και του φασισμού.. ( Καί αὐτό βεβαίως γνώρισμα τῶν ἰδίων ὑπόπτων...) 

Η διαφορά μεταξύ αυτού και των πρώην αυτοκρατοριών του κακού είναι ότι αυτή θα είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τους πάντες σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια της σημερινής προηγμένης τεχνολογίας. Είναι στενά συνδεδεμένοι με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα για το οποίο προειδοποίησε ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του. Συνδέονται επίσης με μυστικές εταιρείες για τις οποίες ο Πρόεδρος John F. Kennedy προειδοποίησε πριν δολοφονηθεί. Ο πλησιέστερος εξωτερικός σύμμαχός τους είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά το όλο κίνημα είναι ευρωκεντρικό με τα κύρια κέντρα σκέψης τους να είναι το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων με έδρα τις ΗΠΑ, και το Ηνωμένο Βασίλειο με έδρα το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και την Τριμερή Επιτροπή, μεταξύ άλλων

Αλλά ανεξάρτητα από το πώς τους αποκαλείτε ή πώς τους περιγράφετε, ορίστε τι πρέπει να γνωρίζει κάθε Αμερικανός: Δεν θα σταματήσουν κυριολεκτικά σε τίποτα για να υποδαυλίσουν τον πόλεμο, επειδή από το χάος σχεδιάζουν να οικοδομήσουν τη νέα τους παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Αν το καλοσκεφτείς, δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα χάους από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας έμπλεξαν στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία, τη Σομαλία κ.λπ.

Αυτές οι μηχανορραφίες ήταν αρκετά κακές. Αλλά τώρα συνεννοούνται να μας εμπλέξουν σε έναν πόλεμο, έναν παγκόσμιο πόλεμο με μια άλλη πυρηνική δύναμη, τη Ρωσσία, που θα είχε μια κολασμένη έκβαση για όλα τα εμπλεκόμενα έθνη για τα επόμενα χρόνια.

Μπορεί να πιστεύουν ότι μπορούν να περιορίσουν τον πόλεμο σε μερικά τακτικά πυρηνικά όπλα ή «βρώμικες βόμβες» που εκρήγνυνται, τίποτα σαν ένα τεράστιο ICBM, αλλά αυτό είναι ένα χάλι. Μόλις εκραγεί η πρώτη βόμβα, ανεξάρτητα από το πού, μπαίνουμε σέ μια ανεξέλεγκτη κατάσταση όπου τά πάντα μπορεί να συμβούν ! 

Αυτά τα φιλοπόλεμα νεοσυντηρητικά/νεοφιλελεύθερα συμφέροντα αποτελούν το Uniparty ( Το « Uniparty » είναι ένας όρος που περιγράφει τον έλεγχο του παγκοσμιοποιητικού κατεστημένου πάνω στην πολιτική και την πολιτική στο βαθμό που κάθε ή σχεδόν κάθε σημαντικό πολιτικό κόμμα ή πολιτικός ελέγχεται από αυτά και, επομένως, έχουν πολύ περισσότερα κοινά παρά διαφορετικά, πολιτικά. Είναι ουσιαστικά συνώνυμο με το βαθύ κράτος , καθώς διατηρεί τον έλεγχο σχεδόν ανεξάρτητα από το ποιο πολιτικό κόμμα ή πολιτικός εκλέγεται...  ΕΔΩ στην Ουάσιγκτον, πράγμα που σημαίνει ότι ελέγχουν όχι μόνο τον Λευκό Οίκο αλλά και τα δύο σώματα του Κογκρέσου, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας των πολιτικών και των δύο μεγάλων κομμάτων.

Δύο από τους κύριους υποτρόφους τους στη Γερουσία των ΗΠΑ είναι οι γερουσιαστές Lindsey Graham, Ρεπουμπλικανός από τη Νότια Καρολίνα, και ο Richard Blumenthal, Δημοκρατικός του Κονέκτικατ. Αυτοί οι δύο γερουσιαστές κάλεσαν συνέντευξη Τύπου στις 22 Ιουνίου που έστειλε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα. Δείτε το 14λεπτο βίντεο για λεπτομέρειες.

Θυμᾶστε τό σίχαμα τόν Γκράχαμ ὅταν ἐπεσκέφθη τό Ζελένσκυ,πού εἶχε πεῖ : « Καί οἱ Ῥῶσσοι πεθαίνουν. Εἶναι ἡ μακράν καλλίτερη οἰκονομική σπατάλη πού ἔχουμε κάνει. Σᾶς εὐχαριστοῦμε πολύ ! » ( τά γράφαμε ἐδῶ. ) 

Η Ρωσσία έχει τα δικά της προβλήματα και δεν υπονοώ σε καμία περίπτωση ότι έχουν παρθένες αξίες στην τρέχουσα κατάσταση στην Ανατολική Ευρώπη. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να έχει κάνει η Ρωσσία που θα δικαιολογούσε με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ή τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ωστόσο, αυτό είναι ακριβώς που η αμερικανική κυβέρνηση φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προκαλέσει.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός πρωτοφανούς σεναρίου που αν συνεχίσει τη σημερινή του πορεία μέχρι τη λογική του κατάληξη, θα τελειώσει άσχημα. Και ανησυχώ ότι μπορεί να τελειώσει πολύ άσχημα για το έθνος που ισχυρίζεται το "In God We Trust" αλλά δεν έχει ενεργήσει με τρόπο αντάξιο αυτού του σλόγκαν για πολλές, πολλές δεκαετίες τώρα.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, δυστυχώς, δεν προσφέρει κανένα καλό αποτέλεσμα για τους ανθρώπους οποιουδήποτε έθνους στη γη. Αλλά αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια ομάδα πολύ ισχυρών, πολύ εύπορων ελίτ που πιστεύουν ότι ένας τόσο καταστροφικός πόλεμος θα τους ωφελούσε.

Γνωρίζουμε ότι ο πρωταρχικός στόχος αυτών των Εωσφορικών ελίτ είναι να εφαρμόσουν μια ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους ανθρώπους από τη γέννηση ( βλ. Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης 16.9 στην Ατζέντα του ΟΗΕ 2030) συνδέεται με ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα. Θέλουν επίσης πολύ λιγότερους ανθρώπους στη γη, επειδή ένας μικρότερος πληθυσμός θα ήταν πιο ευνοϊκός για μια κεντρικά σχεδιασμένη, από πάνω προς τα κάτω, παγκόσμια δικτατορία όπου όλοι οι άνθρωποι ελέγχονται ψηφιακά και παρακολουθούνται σε ό,τι κάνουν, σχεδόν όπως τα cyborg. Έχω αναφέρει προηγουμένως τον Klaus Schwab, τον Yuval Noah Harari, τον Dennis Meadows, τον King Charles και άλλους παγκοσμιοποιητικά φρικιά της ερήμωσης του πληθυσμού πολλές φορές που μας λένε ότι αυτό είναι το είδος του μέλλοντος που οραματίζονται. Δεν πρόκειται να επαναφέρω τα αποσπάσματα τους σε αυτό το άρθρο, αλλά προτρέπω τους νέους αναγνώστες να περάσουν από τα αρχεία και να τα διαβάσουν. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι απλώς να ειδοποιήσει τους αναγνώστες και να τους αφυπνίσει για την πολύ πραγματική πιθανότητα του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου και ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα μπορούσε εύκολα να κλιμακωθεί σε μια πυρηνική αναμέτρηση με τη Ρωσσία.

Γιατί οι πολιτικοί στην Ουάσιγκτον το θέλουν αυτό; Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αλλά ξέρω ότι η ώθηση ενάντια στη Μεγάλη Επαναφορά και σε έναν πλήρως ψηφιοποιημένο κόσμο αρχίζει να κερδίζει δυναμική.

Την περασμένη εβδομάδα, η Αλαμπάμα έγινε η τρίτη πολιτεία , μετά τη Φλόριντα και την Ιντιάνα, που ψήφισε νομοθεσία που ισχυρίζεται ότι απαγορεύει οποιοδήποτε ψηφιακό νόμισμα να είναι νόμιμο χρήμα εντός της δικαιοδοσίας της.

Το έθνος της Σλοβακίας ενέκρινε μια συνταγματική τροποποίηση νωρίτερα αυτόν τον μήνα που υποτίθεται ότι θα εγγυάται ότι οι πολίτες έχουν πάντα το δικαίωμα να κάνουν αγορές με μετρητά.

Δεν είμαι σίγουρος πόσο αποτελεσματικοί θα είναι αυτοί οι νόμοι, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι άνθρωποι ξυπνούν και πιέζουν τους πολιτικούς τους να προστατεύσουν τα μετρητά και να αποτρέψουν τη δημιουργία μιας πραγματικά αχρήματης κοινωνίας. Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα πιστοί Χριστιανοί, θα διστάσουν επίσης να αποδεχτούν οποιοδήποτε είδος ψηφιακής ταυτότητας.

Αναφέρθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης τον Φεβρουάριο του 2023 ότι για να συμβαδίσουν οι άνθρωποι με τις τεράστιες αλλαγές που σχεδιάζονται για τη νέα ψηφιακή παγκόσμια τάξη πραγμάτων, θα έπρεπε να χορηγηθεί κάποιο είδος «σοκ» στο σύστημα.

Ο καθηγητής Arturo Bris, διευθυντής του IMD World Competitiveness Center, και ο Dr. Samir Saran, πρόεδρος του Observer Research Foundation, έθεσαν το ερώτημα «Πώς θα αλλάξει η παγκόσμια τάξη αυτή τη δεκαετία» και πώς θα είναι σε 10 χρόνια;

Ο Μπρις είπε ότι πιστεύει ότι χρειάζεται ένα «σοκ» για να μετατοπιστεί το τρέχον διεθνές πλαίσιο μακριά από την τρέχουσα «παγκόσμια τάξη» και στη νέα. Και αυτή η «μεταμόρφωση» της παγκόσμιας τάξης «δεν μπορεί να είναι σταδιακή».

«Συμφωνώ απόλυτα ότι η παγκόσμια τάξη πραγμάτων, όπως είναι χτισμένη σήμερα, δεν έχει κανένα νόημα», είπε ο Μπρις. «Αυτό δεν συνάδει με τις οικονομικές δυνάμεις όπως η Ινδία, η Βραζιλία ή η Γερμανία. Δεν έχουν τεράστιο ρόλο στη διεθνή τάξη. Αλλά για μένα, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα περάσουμε σ᾿αυτή τη μεταμόρφωση. Δεν μπορεί να είναι σταδιακή. Πρέπει να οδηγείται από ένα μέρος, από ένα συγκεκριμένο σοκ που θα συμβεί».

........... Προφανώς, οι δυνάμεις αποφάσισαν ότι θα χρειαστεί πολύ περισσότερη αιματοχυσία. Γιατί αλλιώς να πιέζουν τόσο σκληρά για πόλεμο μεταξύ δύο εθνών οπλισμένων μέχρι τα δόντια με πυρηνικά όπλα;

( ἀπό : leohohmann.com )



Κι᾿ἐπεί δή ἀφορᾷ ἄμεσα κι᾿ἐμᾶς ( εἴμαστε μέσα στόν συγκεκριμένο γεωπολιτικό χῶρο...) ξαναδιαβάζουμε : 



Ἡ Πελασγική

13 σχόλια:


  1. -Η ἀμερικανική Κυβέρνησις σχεδιάζει νά διαλύσῃ τήν Ῥωσσία στό ὄνομα τῆς «ἀποαποικιοποίησης»-
    χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ας ....αποαποικιοποιησουν πρωτα το γισραελ και να στειλουν τους εβραιους πισω στο Μπιρομπιτζαν και μετα ας ασχοληθουν με την Ρωσσια.

    Αλλα γιατι παω τοσο μακρια;
    Ας αποαποικιοποιησουν πρωτα τους εαυτους τους και να επιστρεψουν την υποδουλη γη στους δικαιουχους Ερυθροδερμους και μετα βλεπουμε....

    Φυσικα για .....αποαποικιοποιηση της Ευρωπης δεν το συζητω.
    Βαλτε κι αλλους μεσα οπως μας διαταζει και η γνωστη ιουδαια..........
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgihaqBTS3wK-3cB2B8IcZAd19ConmBoIw61Ox99_1fDL87gBt9gdzGut1CCes2fjJIofAzRRRDFyzXhlbre1hHQV8LHTklKzl2CaRd_ya9u7XyAf5HYDh8ha9ivMHJuzhCrXunzgOPKGkzvooUFFoEbK9thjzSbvNnzN99sJFpu6BDFGOitRQ_eMzCngM/w640-h244/mqdefault.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶδες ποιοί μιλοῦν ; Ποιοί ἔχουν τό θράσος νά κάνουν λόγο γιά ἀποαποικιοποίησιν ;
      Ἀφοῦ ἔχουν τούς λαούς μές τήν τύφλα τους καί τήν διαστρέβλωσιν τῆς Ἱστορίας,προφανῶς βρίσκουν καί τά κάνουν.

      Δέν πάει νά λέμε ἐμεῖς καί νά ξαναλέμε,ὁ κόσμος κοιμᾶται ὕπνον ἐλαφρύν καί ὀνειρεύεται ν᾿ἀποκτήσει τά "καλά τοῦ δυτικοῦ πολιτισμοῦ" ...
      Ἐκεῖ εἶναι ἡ οὐσία γι᾿αὐτόν.

      Ἄ καί στήν ἀπαξίωσιν τῶν ἰκανῶν. Τρελλαίνονται γιά κάτι τέτοια. Τά σάλια τους τρέχουν σά νοιώθουν πώς γκρεμοτσακίζουν ἀπό τά βάθρα τούς ἀξίους... !
      Τί ἀρρώστια !!!

      Ἀλήθεια, ποῦ πῆγαν οἱ φυσιολογικοί ἄνθρωποι ; Ἄρα, ὑπῆρξαν ποτέ ; !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Η Αμερικη, αγαπητε ΕΑΦ, ηταν καποτε. Τωρα εχει μετατραπει σε κατι αλλο. Το πρεπον ονομα το οποιον μπορει να περιγραψη την σημερινη δομη και ψυχη αυτου του κρατους ειναι GAZE (Gay Afro Zionist Empire)

    Η Αυτοκρατορια αυτη χρησιμοποιει τους Νεγρους ως εμμισθους δολοφονους των Λευκων, τον μοναδικον εχθρον τους και του πολιτισμου τους. Πιστευουν οτι μετα τους Λευκους θα μπορεσουν να τους ελεγχουν διοτι τους θεωρουν πολυ κατωτερους των,

    Οι Μαυροι ομως ειναι ευφλεκτον μιγμα. Ετσι και παρουν χαμπαρι οτι προγραμματιζονται για μονιμον δουλειαν το μπουμερανγκ θα κανη θορυβον μεγαλο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτή ἡ τελευταία πρότασις,τό κάτι ἄλλο !

      « Οι Μαυροι ομως ειναι ευφλεκτον μιγμα. Ετσι και παρουν χαμπαρι οτι προγραμματιζονται για μονιμον δουλειαν το μπουμερανγκ θα κανη θορυβον μεγαλο,»

      Πολύ μοῦ ἄρεσε. Καί τό εὔχομαι ὁλοψύχως νά πραγματοποιηθῇ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα σας, άν μου επιτρέπετε:
      Ένας Αφροαμερικανός ζητά συγγνώμη για τις λανθασμένες αντιλήψεις περί ρατσισμού των λευκών κατά των μαύρων, τον οποίο διαπράττουν οι Εβραίοι.
      An African-American apologizes for misattributed perceptions of white racism against blacks perpetrated by Jews
      https://www.winterwatch.net/2020/01/an-african-american-apologizes-for-misattributed-perceptions-of-white-racism-against-blacks-perpetrated-by-jews/

      https://www.scribd.com/document/594490881/We-Thought-They-Were-White



      Διαγραφή
    3. Αγαπητε Ahoy εχεις δικιο.... οχι ομως 100%.

      Για το "ευφλεκτο μιγμα" που λες ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ στην Αμερικη, υπαρχει ομως και ο Louis Farrakhan
      που τους καθοδηγει, τους ορμηνευει και τους ξυπναει λεγοντας τους οτι ακομα και αυτοι (οι μαυροι) που εχουν πολλα λεφτα (ιδε παιχτες του μπασκετ του φουτμπωλ και λοιπους Αντεντοκουμπους) δουλευουν σε ...."φυτειες" εβραϊκης ιδιοκτησιας.

      Που θα παει, θα ξεσηκωθουν καποια μερα οχι μονον οι Μαυροι αλλα και οι Λευκοι και ολοι μαζι θαναι εναντιον των Λευκων Ιουδαιων.

      Παντως η Αμερικη και οι αμερικανοι εχουν παρα-κουραστει με τα εγκληματα των Ιουδαιων που τους σερνουν στην ακρη του γκρεμου για να εφαρμοσουν τα τελευταια κεφαλαια των Πρωτοκολλων τους αλλα ευτυχως (για ολο τον κοσμο) τους προεκυψε καποιος Βλαδιμηρος' τουτεστιν θα φτασουν στην καρδαρα με το γαλα χωρις να καταφερουν να πιουν ουτε μια γουλια.

      Και ας θυμομαστε παντα οτι η παλη γινεται μεταξυ Φωτος και Σκοτους.

      Διαγραφή
    4. «Ἡ πραγματικότητα εἶναι ὅτι ἡ λευκή φυλή εἶχε ἐλάχιστη σχέση μέ τό δουλεμπόριο πού πῆρε τούς προγόνους μας μακριά ἀπό τήν Ἀφρική καί τούς πούλησε σέ σκλαβιά στόν Νέο Κόσμο.» -Dontell Jackson

      https://sxolianews.blogspot.com/2023/07/blog-post_11.html

      Εὐχαριστῶ ΤΤ600 !

      Ἐννοεῖται οἱ πηγή τοῦ θέματος ἐξαφανισμένη. Τό ἴδιο καί σ᾿ἕναν ἄλλο ἱστότοπο πού τό βρῆκα ὅπου καί ἡ φωτό καί τό ὀνοματεπώνυμο τοῦ καταγγέλοντος.
      Γνωστές τακτικές. Καί ποῦ εἴμαστε ἀκόμη,μπροστά μας ἔχομε τόν ἀπόλυτο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    5. ΕΑΦ, γιατι μονο Λευκοι Ιουδαιοι; Μαυροι Ιουδαιοι δεν υπαρχουν; Κιτρινοι Ιουδαιοι;

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    6. Υπαρχουν, αλλα θεωρουνται αμελητεες ποσοστητες.
      Μιας και τους ανεφερες θα σου πω χαρακτηριστικα οτι οταν πριν χρονια μερικοι "σαλασα" Αιθιοπες εβραιοι (μαυροι φυσικα) αποφασισαν να μετακομισουν στο ισραηλ εκδιωχθηκαν απ την εβραϊλα κακην-κακως.
      Πιστευω οτι αυτοι οι μαυροι εβραιοι θα μισουν τους αλλους θανασιμα.
      Τωρα αν υπαρχουν μερικοι μαυροι εβραιοι στο ισραηλ για ....ξεκαρφωμα πιθανως να υπαρχουν, μιας και μιλαμε για την "μονη δημοκρατια" της Μεσης Ανατολης οπως αρεσκονται να αυτο-αποκαλουνται οι Παγκοσμιοι Εγκληματιες.
      Και κατι αλλο: Δεν υπαρχουν μεγαλυτεροι και χειροτεροι φυλετιστες απ τους εβραιους.
      Κατηγορουν τον Χιτλερ για την Αρεια φυλη, αλλα αυτοι εχουν αιματολογικο εργαστηριο στο Μπεν Γκουριον για οσους θελουν να μετοικισουν ως εβραιοι στο ισραηλ. Τους κανουν υποχρεωτικα, τεστ με την μεθοδο DNA για να δουν αν υπαρχει εβραϊκο αιμα μεσα τους.
      Ο Χιτλερ τους ειχε μεσα στην χωρα του και τους κατεκρινε απ τα εγκληματα που διεπρατταν στην Γερμανια και οχι απ το αιμα τους.

      Διαγραφή
    7. Πόσο δίκιο έχεις...

      Διαγραφή
  3. Το "κλειδι" στο ανωθεν σχεδιο ειναι η Κινα. Αν καταφερουν με καποιο τροπο να την τουμπαρουν οι αγγλοσαξωνες τοτε να ειστε σιγουροι πως θα πραγματοποιηθει

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ἀπό Σίνες ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Δέν υπάρχει, τουλάχιστον κατά τούς εσχάτους πέντ' έξι αιώνες, μεγαλυτέρα Απάτη στο διεθνές παιχνίδι, απ'τούς χαρακτηρισμούς των κυβερνήσεων-εξουσιαστών με τα ονόματα των Εθνών που -τάχα μου- εκπροσωπούν.
      "γερμανοί, αγγλοσάξωνες, γάλλοι, τούρκοι", ακόμη και "άραβες" και λοιποί εξουσιαστές εθνικοί, με πρώτα βιολιά κάποιους "εθνικούς", είναι όλοι τους οι φιγούρες στο καραγκιόζ' μπερντέ με καραγκιοζοπαίχτες τούς γνωστούς,
      τους "μιά χούφτα" σατανάδες, που στην ουσία δέν γεμίζουν ένα βαγόνι τρένου.
      Μόνον ο Ρώσος τους αντιστέκεται, προς ώρας, φρονώ καί ο κίτρινος δράκος.
      Όμως, θέλουν δέ θέλουν, αντιστεκόμενοι για τήν ύπαρξί των, παίζουν το παιχνίδι του πετσορουφηγμένου. Κατά τη γνώμη μου, αργά ή γρήγορα, έρχεται το κίτρινο τσουνάμι.

      Διαγραφή