" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


 ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΥΠΕΡ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ -

ΜΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ως Έλληνες και Ελληνίδες Πολίτες, παρατηρώντας τις εξελίξεις όσον αφορά στην διαχείριση των Εθνικών μας θεμάτων, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την κρισιμότητα και σπουδαιότητα αυτών και αγωνιώντας για το μέλλον της Ελλάδος, των παιδιών μας και ημών των ιδίων, διαγγέλλουμε τα εξής:

- Δεν έχουμε καμμία εμπιστοσύνη όσον αφορά στην σκοπιμότητα, αποτελεσματικότητα και διαχείριση των Εθνικών και Κρατικών θεμάτων, από οποιαδήποτε «κυβέρνηση» ιδίως των τελευταίων ετών, και ειδικότερα από 8/5/2010 και ύστερα, καθ΄ όσον με την υπογραφή των «μνημονίων» έχει διαπραχθεί το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας λόγω παραχωρήσεως Εθνικής Κυριαρχίας, (επί του οποίου εκκρεμούν μηνύσεις).

- Δεν αναγνωρίζουμε και δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε ενέργεια έγινε, είτε εν αγνοία μας, είτε εν κρυπτώ, είτε σε πλήρη αντίθεση με την λαϊκή βούληση, είτε, ακόμη χειρότερα, παραβιάζοντας και διαστρεβλώνοντας τα Δίκαια μας, το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους μας.

- Δεν αναγνωρίζουμε και δεν αποδεχόμαστε ως έγκυρη και νόμιμη καμμία «διαπραγμάτευση» και καμμία «συμφωνία», (διακρατική / Ευρωπαϊκής Ένωσης / διεθνή), που υπεγράφη (π.χ. τύπου «Πρεσπών») ή μεθοδεύεται να υπογραφεί, χωρίς την συγκατάθεσή μας, και ειδικώς για σοβαρά Εθνικά θέματα και θέματα παραβίασης των ανθρωπίνων διεθνώς κατοχυρωμένων και κατά Φύσιν Δικαιωμάτων μας, και ειδικότερα:

* «Διαπραγματεύσεις» - «συμφωνίες» - «παραχωρήσεις» που αφορούν, προσδιορισμό ή επαναπροσδιορισμό συνόρων, χωρικών υδάτων, Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), διαχείρισης ορυκτού πλούτου και πλουτοπαραγωγικών πηγών, χρήσης γης ή υδάτων ή οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή, (είτε σε ιδιώτες είτε σε εταιρείες, κρατικές ή μη), που έστω και κατ’ ελάχιστον απαξιώνει – περιορίζει – απεμπολεί τον Δημόσιο χαρακτήρα τους, παραχωρεί – εκχωρεί – αποδυναμώνει οποιοδήποτε Δικαίωμα Ζωτικής Σημασίας, Εθνικό Κυριαρχικό Δικαίωμα ή οποιοδήποτε Δικαίωμα κατοχυρωμένο βάσει Διεθνούς Δικαίου που διασφαλίζει την Εθνική Κυριαρχία και την Αρχή της Αμοιβαιότητας.

* Οποιαδήποτε «συμφωνία συνεκμετάλλευσης» εντός των ορίων της Ελληνικής ΑΟΖ, όπως αυτή θα έπρεπε να καθοριστεί, με πλήρη επήρεια των Ελληνικών νησιών του Αιγαίου, και πέραν του 28ου μεσημβρινού, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ, και οπωσδήποτε ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, και του συμπλέγματος νήσων της Μεγίστης (Καστελορίζου).

Επισημαίνουμε επίσης ότι:

- Οι Αρχές της καλής γειτονίας και αμοιβαιότητας επιτάσσουν την αναγνώριση και περίσκεψη του πώς θα φαινόταν και εκλαμβανόταν από την γείτονα χώρα Τουρκία, μία αντίστοιχη απαίτηση συνεκμετάλλευσης στις περιοχές του Ελλησπόντου / Προποντίδος / Ευξείνου Πόντου, συνεκμετάλλευσης των αρχαίων Ελληνικών μνημείων σε Έφεσο, Αλικαρνασσό, Πέργαμο, Μίλητο κλπ. καθώς και κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων για τις πάμπολλες Ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούνται στην τουρκική γλώσσα.

- Δεν αμελούμε, δεν παραβλέπουμε και οφείλουμε να διατυπώσουμε και να προβάλουμε μία Ιστορική Αλήθεια. Το ότι η γείτων χώρα δεν νομιμοποιείται σαν κράτος διότι έχει συσταθεί με κατακτητικό πόλεμο, επί παναρχαίων Ελληνικών εδαφών τα οποία βρίσκονται υπό κατοχή. Άρα, οποιαδήποτε επαφή - συνομιλία – «συμφωνία» - «διαπραγμάτευση», καλό είναι να γνωρίζουμε ότι γίνεται, όχι μεταξύ κρατών ή εκπροσώπων αυτών,αλλά μεταξύ δικαιούχου και εισβολέως, ακριβώς όπως δεν νομιμοποιείται σαν ξεχωριστό ή σαν ομόσπονδο κράτος το βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Κύπρου.

- Εμπνεόμαστε, εδραζόμαστε και ωθούμαστε από το πνεύμα συνεργασίας και φιλίας με όλους τους λαούς και όλα τα έθνη, όλων των χωρών, συμπεριλαμβανομένης βεβαίως και της γείτονος χώρας, αυτό όμως επ’ ουδενί δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκληφθεί σαν ένδειξη αδυναμίας ή αδρανούς και συγκαταβατικής παραχώρησης Κυριαρχικών μας Δικαιωμάτων ή μονομερούς υποχώρησης επί των Εθνικών μας Δικαίων και Συμφερόντων.

Ζητούμε από τους θεσμικούς φορείς και διαχειριστές του Ελληνικού Κράτους και συλλογικώς και ατομικώς να πάρουν άμεσα θέση επί των ανωτέρω.

Επιφυλασσόμαστε για επαναπροσδιορισμό και επαναδιαπραγμάτευση όλων των ανωτέρω σε νόμιμη, δίκαιη και ειλικρινή βάση μόλις περιέλθει η διακυβέρνηση της Πατρίδος μας Ελλάδος στους Έλληνες Πολίτες και αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην πράξη.-

Το παρόν γνωστοποιείται μέσω διαδικτύου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή/και μέσω κατάθεσης ως εγγράφου, σε όλους τους Κρατικούς Φορείς της Ελλάδος, Περιφέρειες, Νομαρχίες, Δήμους, Διεθνείς Οργανισμούς, Πρεσβείες Προξενεία όλων των κρατών της Ε.Ε. και του Κόσμου οι οποίοι οφείλουν να ενημερώσουν τους υφισταμένους τους.

ΕΛΛΑΣ

9/ 07/2023

Ἀπό : ΕΔΩ 

ἀπό ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Ολα αυτα καλα κι αγια, αλλα πραγματοποιουνται ΜΟΝΟ με πολεμο.
    Με προδοτικες κυβερνησεις ομως σαν την σημερινη μονο παρακμη και ηττες θα ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτοί, ἀγαπητέ μου ΕΑΦ,κάνουν τό καθῆκον τους. Ἐνημερώνουν τούς Ἕλληνες γιά τό ποῦ πρέπει καί τί νά προσέξουν. Στήν συνέχεια αὐτός πού ἔχει εὐθύνη εἶναι ὁ λαός. Ἄκουσε ἤ εἶχε κλειστά αὐτιά ; Κι᾿ἄν ἄκουσε ἀναγνωρίζει τό ποῦ καί πόση εὐθύνη τοῦ ἀναλογεῖ πρός διαφύλαξιν τῆς Ἐθνικῆς Κληρονομιάς καί Κυριαρχίας του ;
      Ἔτσι,τώρα ὅλη ἡ προσοχή μας στήν συνάντησιν αὐτοῦ πού ἀνέλαβε διά τῆς προσφάτης ἐτυμηγορίας τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ ( καί τῇ εὐγενικῇ χορηγίαν τῆς ΑΠΟΧΗΣ),τήν Πρωθυπουργία τῆς Ἑλλαδικῆς Κυβερνήσεως καί τοῦ παμπόνηρου τούρκου Προέδρου. Ἐκεῖ τά μάτια, τ᾿αὐτιά μας καί τό μυαλό μας

      Μέ τήν προδοτική συμφωνία τῶν λιμνῶν νομίζουν πώς ἔχουν ἐπιτύχει κάτι καί προχωροῦν πιό πέρα. Μόνον πού ἔτσι νομίζουν. Τίποτε δέν ἔχει τελειώσει. Τ Ι Π Ο Τ Ε !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Ναι, τους ενημερωνουν αν και οι Ελληνες ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    Οι ελληνοφωνοι ψαχνουν για φτηνη ομπρελλα το πρωϊ στην Βουλιαγμενη και για την πρεζα τους το βραδυ.

    Κοιταξε αγαπητη Πελασγικη.
    Η Ελλαδα εδω και μια 50ετια υποφερει απ' το συνδρομο του Εφιαλτη και το χειροτερο ειναι οτι οι "ελληνες" αυτο το συνδρομο συνεχιζουν να το στηριζουν ψηφιζοντας το.
    Βλεπω και ακουω τον καθε ελληνοφωνο ρουφιανο οτι οι ......."αμερικανοι" δεν θα δωσουν τα αεροπλανα στην Τουρκια γιατι το "ελληνικο λομπι μιλησε" με τον Μπαϊντεν.
    ΠΟΙΟΙ ελληνικο λομπι;
    Κατι ανεπαγγελτοι χασοδικες/δικηγορισκοι που καλα-καλα δεν ξερουν να μιλησουν ουτε Ελληνικα που ταχουν κανει πλακακια με τους εβραιους για να αρπαξουν καμμια μεγαλουτσικη υποθεση στις ΗΠΑ μπας και να λιγδωσουν λιγο τ' αντερο τους τωρα τα αναμασανε και μας πασσαρουν την σουπα οτι ...ναι μεν οι Αμερικανοι θα δωσουν τ' αεροπλανα στους Τουρκαλαδες αλλα σε περιπτωση πολεμικης εμπλοκης με την Ελλαδα δεν θα τα χρησιμοποιησουν.
    ΠΟΙΟΙ αμερικανοι; ΟΙ εβραιοι κανουν κουμαντο ΚΑΙ σ’ αυτα. Οι εβραιοι πουχουν στησει βασεις στα συνορα Τουρκιας-Ιραν και κατασκοπευουν τους Περσες και με την βοηθεια της ΜΕΚ ( Mujahedeen-e-Khalq) υποκινουν τρομοκρατια μεσα στο Ιραν
    Σε ποιους τα λενε αυτα;.
    Μα σ΄αυτους που ειναι αρρωστοι με το συνδρομο του Εφιαλτη.
    Μιλανε για τον Ερντογαν που.....αφου δεν πεθανε απ τις βαρειες αρρωστιες που τουχαν κολλησει πριν χρονια (οπως και στον Πουτιν αν θυμασαι) τωρα θα παει η ....Κουλα να "μιλησουν" για τα ...ελληνοτουρκικα.
    ΞΕΡΕΙ, οτι ο Ερντογαν τον εχει "γραμμενο" αλλα θα παει για να τον δειξουν οι ρουφιανοκαμερες για εσωτερικη καταναλωση που θα τον χειροκροτουν οι Καπουστηδιδες, τα Πατελια, οι Γεωργιαδηδες και οι Παπαγελάδες της ...γνωστης υπηρεCIAς
    Ντρεπομαι που το λεω αλλα μακαρι να 'χαμε εναν ηγετη σαν τον Ερντογαν που τους κανει να τρεχουν, ιδιως κατι καρακραγμενες αδερφαρες σερνικιες και θηλυκες που το παιζουν πρωθυπουργοι στην Ευρωπη.

    Αλλα να σου πω εγω ΠΟΥ ΚΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    Δες τους εβραιους της διασπορας οι οποιοι κρατουν το ισραηλ ζωντανο, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ.
    Εχουν μετατρεψει παγκοσμιως τον "σημιτισμο" σε θρησκεια.
    Βηχουν και στον Λευκο Οικο ο καθε προεδρας κατουριεται πανω του.
    Τα λομπι τους δουλευουν μερα-νυχτα για να αρπαξουν λεφτα, οπλα, βιομηχανικη τεχνογνωσια και οτι αλλο γουσταρουν για την τρομοφωλια τους. Μερος των χρηματων που αρπαζουν επιστρεφει στην Αμερικη για εξαγορα πολιτικαντηδων, συνειδησεων και ακομα πιο σκληρης ενορχηστρωσης των λομπι τους.
    Απ' οτι ακουω δεν τολμας ουτε να ψυθιρισεις κατι στην Αμερικη για τα εγκληματα τους.
    Δες τον ελεεινο Ρομπερτ Κεννεντυ του οποιου οι εβραιοι δολοφονησαν Πατερα και Θειο https://kurtnimmo.substack.com/p/rfk-jr-announces-support-for-apartheid και ο οποιος για να παρει το χρισμα των δημοκρατικων για τις επομενες εκλογες γονατιζει μπρος στους εβραιους και την τρομοφωλια τους.
    Στον αντιποδα, οι ελληνοφωνοι εφιαλτες καθε κυβερνησης απ' το '73 και δωθε εχουν αποκοψει ΚΑΘΕ συνδεσμο της διασπορας των Ελληνων με την Μανα Πατριδα.
    Ουτε να ψηφιζουν δεν τους αφηνουν κι ας εχουν περιουσιες και ας πληρωνουν φορους στο ελλαδιτικο κρατος τους.
    Οι εφιαλτες εχουν μετατρεψει το Εθνος μας σ' ενα κρατος κωλοχανειο και μετα μιλανε για πατριδα.
    Κοντολογις αν ειχαμε την πολιτικη δυναμη που εχουν οι εβραιοι εστω και κατα 50% οι τουρκαλαδες θα ειχαν φυγει εθελοντικα απο Κυπρο και Κωνσταντινουπολη, ετσι για αρχη, αλλα ας οψονται ΑΥΤΟΙ (οι συμμαχοι μας και οι ελληνοφωνοι συνοδοιποροι τους) που τροφοδοτουν την φλογα της προδοσιας και του Ανθελληνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐδῶ καί 50 χρόνια ; Καί πρίν ; Π.χ. Οἱ ἐπί " Λευτεράκη Βενιζέλου, πού τόν ἔφερε τό καπέλο τῆς Ἀμύνης" ξέρεις σάν ἐκεῖνο τόν γαλλικό πατσαβουρο-σκούφο, τί ἀκριβῶς ἦταν ; Μήπως "εὐπατρίδες" ; ! Διαχρονικῶς ΠΡΟΔΟΤΕΣ ( Λέει ὁ Κανών πού πάντα ἔχει ...ἐξαιρέσεις. Ἐν προκειμένῳ,μερικῶς,θά ἔλεγα...)

    Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ ὅσα ἀναφέρεις,ἀκόμη καί μέ τό :
    " Ντρεπομαι που το λεω αλλα μακαρι να 'χαμε εναν ηγετη σαν τον Ερντογαν που τους κανει να τρεχουν ..."

    ἀλλά ἐδῶ δέν θά ὑπάρξῃ ποτέ κάποιος ἀνάλογος ἡγέτης. Τό γιατί τό ξέρεις πάααρα πολύ καλῶς...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί στό "γιατί" δέν θά βρῆς ὑπευθύνους μόνον τούς γνωστούς ὑπόπτους. Μεγαλυτέρας βαρὐτητος οἱ ἐγχώριοι πολλοί ...

      Διαγραφή