" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ἠθικός ξεπεσμός - Μονότονα,ἡ ἴδια διαπίστωσις...


«Πολλοί από τους Εβραίους του υποκόσμου προφανώς δεν έβλεπαν καμία διαφορά μεταξύ των σκοτεινών δραστηριοτήτων τους και της θρησκευτικής τους ζωής, συχνά τηρώντας μάλιστα τις θρησκευτικές τους υποχρεώσεις» (“Prostitution and Prejudice”).

...«Ορισμένοι σταρ του πορνό θεωρούσαν τους εαυτούς τους μαχητές πρώτης γραμμής στην πνευματική μάχη μεταξύ της χριστιανικής Αμερικής και του κοσμικού ανθρωπισμού. . . Οι Εβραίοι πορνο-ηθοποιοί συχνά καυχιούνται για τη «χαρά τους που είναι αναρχικοί, σεξουαλικές αλογόμυγες στο πουριτανικό τέρας». Η εβραϊκή συμμετοχή στο πορνό, με αυτό το επιχείρημα, είναι το αποτέλεσμα ενός αταβιστικού μίσους για τη χριστιανική εξουσία: προσπαθούν να αποδυναμώσουν την κυρίαρχη κουλτούρα στην Αμερική με ηθική ανατροπή», έγραψε ο Nathan Abrams..

Ἀναγνώστης-σχολιαστής μας,ἔστειλε τό παρακάτω βίντεο. Δεῖτε το μέ προσοχή. 

Ναί, ὁ/ἡ/τό ἔχει τά γνωστά ἑβραϊκά κοτσιδάκια. Πρὄκειται γιά ἕνα "ὑπερήφανο" χασιδίτικο Ἰουδαϊκό ἄτομο... 

Τό σχόλιο πού συνόδευε τό βίντεο : 

«  Οι Εβραίοι Μασόνοι διέδωσαν ευρέως τη φήμη για τους Έλληνες ως ομοφυλόφιλους, αν και στην ίδια την Ελλάδα η σοδομία ονομαζόταν «περσική αγάπη», ήρθε στην χώρα μαζί με την εκστρατεία των Μακεδόνων στην Ανατολή. Αλλά, αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι οι Εβραίοι σιωπούν για τον εαυτό τους, ως ένα πραγματικά έθνος ομοφυλοφίλων. Δεν είπαν στον αναγνώστη τίποτα για το kadoshim, για τις ιερές αρσενικές πόρνες, τους υπηρέτες του ναού. Και μόνο ο Ωσηέ μπόρεσε να βάλει τέλος στην ασύστολη σεξουαλική συμπεριφορά των Ασιατών. Και τότε ο Ωσηέ κατήργησε τη λατρεία των ομοφυλοφίλων, όχι όμως και τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ  ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΘΝΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. » 

«Τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας έχουν μια μακρά ιστορία υποστήριξης - και έμπρακτης συμμετοχής – στο να δοθούν πολιτικά δικαιώματα σε πολλούς που κάποτε θεωρούνταν άφωνοι στην κοινωνία», γράφει η ραβίνος Toby Manewith σε άρθρο της με τίτλο 


«Γιατί τόσοι πολλοί εβραίοι υποστηρίζουν τόν γάμο των ομοφυλόφιλων;» 

................................

Χαιρόμαστε που θα «παντρευτεί» ο εγγονός μας, μόνο που θα θέλαμε ο άντρας που θα πάρει να είναι Εβραίος!

"Διαψεύστηκα" λέει η Meadows, όταν άκουσε μια ομάδα τεσσάρων πρωτοπόρων ομοφυλόφιλων ακτιβιστών - τρεις από τους οποίους ήταν Εβραίοι – να μιλάνε για  τον αγώνα που έκαναν «κατά των διακρίσεων», καθώς και το ρόλο που διαδραμάτισε ο Ιουδαϊσμός στον ακτιβισμό τους.
Το φόρουμ, συγχρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Kurlander της Εβραϊκής Κοινότητας της Washington, και γιόρτασε την 40η επέτειο των διαδηλώσεων του Stonewall, των βίαιων διαδηλώσεων που ξέσπασαν στη Νέα Υόρκη το 1969, μετά από μια επιδρομή της αστυνομίας σε ένα gay bar.
..........................
Οι εβραϊκές θρησκευτικές αξίες, σημείωσε η Beyerμας έδωσαν το στίγμα για το "ποιοι είμαστε", ως gay ακτιβιστές.

"Το να είσαι Εβραίος με βοήθησε να γίνω προοδευτικός και φιλελεύθεροςΔεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να διαχωρίσει πραγματικά αυτά τα δύο", εξήγησε.

                                                  ********
Το ριζοσπαστικό ομοφυλοφιλικό κίνημα στις ΗΠΑ και οι Εβραίοι – άρθρο από εδώ


Κι᾿ἔνας μακρύς κατάλογος διασήμων καί "προσωπικοτήτων,ὅλοι ἑβραῖοι, οἱ ὁποῖοι συνεισέφεραν τά μέγιστα στήν ἐπιβολή τῆς LGBTQ +++++ ἀτζέντας. Κάτι πού συνεχίζεται σέ ὅλο καί πιό μεγάλο βαθμό ! 

Ὁ καθηγητής τοῦ Κολλεγίου τῆς ἈριζόναHarris Kornstein, μέ τό ντραγκικό ὄνομα Lil Miss Hot Mess καί ἡ «μεγάλη του ἐπιτυχία»,τό παιδικό βιβλίο μέ τά τέρατα στό ἐξώφυλλο

Το “Drag Queen Story Hour”— όπου «καλλιτέχνες drag» διαβάζουν βιβλία σε παιδιά σε βιβλιοθήκες, σχολεία και βιβλιοπωλεία— ήρθε από την Αμερική, όπου σύντομα έγινε πολιτιστικό σημείο ανάφλεξης. 

Η Δεξιά κατήγγελλε αυτές τις παραστάσεις ως σεξουαλικές παραβάσεις κατά των παιδιών, ενώ η Αριστερά τις υπερασπίστηκε ως έκφραση LGBTQ υπερηφάνειας. Δεν άργησαν να έρθουν και οι συγκρούσεις: μαχητικές δεξιές ομάδες όπως οι Proud Boys και οι Three Percenters έχουν οργανώσει διαμαρτυρίες ενάντια σε τέτοιες εκδηλώσεις, ενώ οι antifa έσπευσαν να παρουσιαστούν ως δύναμη προστασίας των drag queens (κάποιες φορές οπλισμένοι, όπως στην κάτω φώτο).


Ανασκάπτοντας τις απαρχές αυτής της ιδεολογίας, βλέπουμε την «
queer θεωρία», να γεννιέται στον  ακαδημαϊκό χώρο το 1984 με τη δημοσίευση του δοκιμίου της Gayle S. Rubin «Thinking Sex: Notes for a Radical Theory of the Politics of Sexuality». Ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, η Ρούμπιν (φώτο), μια εβραϊκής καταγωγής λεσβία συγγραφέας και ακτιβίστρια, είχε βυθιστεί στις υποκουλτούρες του σαδομαζοχισμού, των δερμάτινων, του bondage και των οργίων στο Σαν Φρανσίσκο μέσα από BDSM (bondagedominationsadomasochism) clubsλογοτεχνικά clubs και συγκεντρώσεις πνευματιστών της Νέας Εποχής

.................
Το “Drag Queen Story Time” σαν «ιδέα» δημιουργήθηκε από την Αμερικανίδα αυτοπροσδιοριζόμενη ως “queer”, συγγραφέα και ‘ακτιβίστρια’ Michelle Tea (Tomasik)  και την “RADAR Productions” του Σαν Φρανσίσκο. Η RADAR productions είναι μια εταιρεία παραγωγής της περιοχής Bay του Σαν Φρανσίσκο, όπου η αποστολή της, προσδιορίζεται, σύμφωνα με δήλωσή της, ως εξής: «Η RADAR είναι ένας οργανισμός queer λογοτεχνικών τεχνών της Bay Area που δημιουργεί και υποστηρίζει μια κοινότητα queer καλλιτεχνών μέσω της ανάθεσης, ανάπτυξης και παρουσίασης πρωτοποριακού λογοτεχνικού έργου».

..............Η RADAR Productions χρηματοδοτείται από διάφορους οργανισμούς, όπως το Συμβούλιο Τεχνών της Καλιφόρνια (California Arts Council), οι Δημόσιες Βιβλιοθήκες του Σαν Φρανσίσκο (San Francisco Public Libraries), το Ίδρυμα Horizons (‘Horizons Foundation’) και ιδιαίτερα το Ίδρυμα Walter and Elise Haas και το Ίδρυμα Zellerbach.

Ο Walter Haas είναι γιος Εβραίων Βαυαρών μεταναστών, ο οποίος παντρεύτηκε την Elise Stern, κόρη και ανιψιά των ιδρυτών της Levi Strauss Jeans................

................... Οι Zellerbach είναι μια πλούσια οικογένεια Εβραίων....


Το 1994 ένας δημοσιογράφος του ‘US News and World Report’ σημείωσε τις παρατηρήσεις ενός αστυνομικού της Φρανκφούρτης που περιπολούσε στην περιοχή δικαιοδοσίας 4:

«Όλα ανήκουν σε Εβραίους», λέει ο (BerndGayk για την περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού με τα κόκκινα φώτα». Σχεδόν τα πάντα σε αυτόν τον τομέα είναι ιδιοκτησία Γερμανοεβραίων. Υπάρχει ένα καμπαρέ εδώ που ανήκει σε Γερμανό, αλλά όλα τα υπόλοιπα ανήκουν σε Εβραίους».

Οι Εβραίοι στην Αμερική είναι πρωταθλητές στην παραγωγή, τη διανομή και την υπεράσπιση της πορνογραφίας και της αισχρότητας για περισσότερο από έναν αιώνα...ένας από τους λόγους για τους οποίους οι Εβραίοι εμπλέκονται τόσο στην προώθηση της αισχρότητας είναι ότι συνδέεται με «την καταπολέμηση του αντισημιτισμού».  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι παραδοσιακοί νόμοι περί αισχρότητας προήλθαν από σταυροφόρους κατά των ηθών, στα τέλη του 19ου αιώνα, την εποχή που έφτανε μεγάλος αριθμός Εβραίων μεταναστών στην Αμερική, είπε ο Lambert, και έτσι οι Εβραίοι αντιτάχθηκαν σε αυτούς τους νόμους επειδή τους έβλεπαν να συνδέονται με κοινωνικές διακρίσεις κατά των νεοφερμένων και ειδικότερα των Εβραίων  Αυτό συνδέθηκε με αυτό που ο Λάμπερτ περιέγραψε ως «σεξουαλικό αντισημιτισμό», ή την ιδέα ότι οι Εβραίοι εμπλέκονταν δυσανάλογα στην πορνεία και τη δημοσίευση πορνογραφίας. .. 


Το Portnoy's Complaint  είναι ένα αμερικανικό μυθιστόρημα του 1969 του Φίλιπ Ροθ . Η επιτυχία του μετέτρεψε τον Roth σε μεγάλη διασημότητα, πυροδοτώντας μια θύελλα διαμάχης σχετικά με τη ρητή και ειλικρινή αντιμετώπιση της σεξουαλικότητας, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών απεικονίσεων αυνανισμού χρησιμοποιώντας διάφορα βοηθήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός κομματιού συκωτιού...Ο Φίλιπ Ροθ τιμήθηκε με το Εθνικό Μετάλλιο Ανθρωπιστικών Σπουδών από τον τότε Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα το 2011

... οι Εβραίοι εμπλέκονται τόσο στην προώθηση της αισχρότητας είναι ότι συνδέεται με «την καταπολέμηση του αντισημιτισμού»
.... Οι εβραϊκές θρησκευτικές αξίες, σημείωσε η Beyerμας έδωσαν το στίγμα για το "ποιοι είμαστε", ως gay ακτιβιστές.

"Το να είσαι Εβραίος με βοήθησε να γίνω προοδευτικός και φιλελεύθεροςΔεν νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να διαχωρίσει πραγματικά αυτά τα δύο"

Καί τέλος : 

Ο Willi Munzenberg, ένας εκ των ιδρυτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, το είχε δηλώσει κατηγορηματικά : «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει.. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφεί όλες οι αξίες της και έχει γίνει η ζωή της αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου»...

Ἁπλῶς πάντα ἡ ἴδια διαπίστωσις...


Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλή 'βδομάδα
    Σχεδόν απ'τίς αρχές αυτού του Αίσχους, τής επιβολής διά του μπούλινγκ, της -κομμουνιστικού τύπου, επιθετικής- Πουστοσύνης, διεπίστωσα επανειλημμένως πως όλα, μα ΌΛΑ τα δίποδα που συμμετέχουν σ' αυτό το Σίχαμα, είναι τουλάχιστον ΚΑΚΟΜΟΎΤΣΟΥΝΑ και άκρως βδελυρά και βλαβερά για τον ψυχισμό των ανθρώπων.
    Όχι μόνον τα μασκαρεμένα μα και τ' αμασκάρευτα.
    Επιτίθενται, δηλαδή, παντοιοτρόπως στην Φύση και στη Δημιουργία.
    Άρα, επιτίθενται στόν Δημιουργό.
    Άρα, θα σπάσουν τα μούτρα τους με ΠΆΤΑΓΟ.
    Έως τότε, λοιπόν, ας είμεθα εδραίοι κι όπου μπορούμε κι έχουμε την άνωθεν Ευλογίαν, να "ξυπνάμε" όσους θέλουν να ξυπνήσουν. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Επιτίθενται, δηλαδή, παντοιοτρόπως στην Φύση και στη Δημιουργία.
      Άρα, επιτίθενται στόν Δημιουργό.
      ...................
      Έως τότε, λοιπόν, ας είμεθα εδραίοι κι όπου μπορούμε κι έχουμε την άνωθεν Ευλογίαν, να "ξυπνάμε" όσους θέλουν να ξυπνήσουν. Ευχαριστώ.»

      Συμφωνῶ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Στην τελευταια φωτογραφια της αναρτησης παρατηρω:
    Ενας ελεεινος ανθρωπομορφος αρουραιος και ενας αραπης. Ποσο ποιο ομορφος απ τους δυο ειναι ο αραπης !!!!!!!!!

    Χαιρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Το παράπονο του Portnoy"
      Μια διαταραχή στην οποία έντονες ηθικές και αλτρουιστικές παρορμήσεις διαρκώς συγκρούονται με ακραίες σεξουαλικές επιθυμίες, συχνά διεστραμμένης φύσης...
      Το μυθιστόρημα αφηγείται τον μονόλογο «ενός λάγνου, εθισμένου στη μητέρα νεαρού Εβραίο εργένη», ο οποίος εξομολογείται στον ψυχαναλυτή του με «οικεία, επαίσχυντη λεπτομέρεια και χυδαία, υβριστική γλώσσα»
      ....«ένας νεαρός Εβραίος εργένης εθισμένος στη λαγνεία», και η αφήγηση διασχίζει τον χρόνο περιγράφοντας σκηνές από κάθε στάδιο της ζωής του. κάθε ανάμνηση αγγίζει κατά κάποιο τρόπο το κεντρικό του δίλημμα: την αδυναμία του να απολαύσει τους καρπούς των σεξουαλικών του περιπετειών, ακόμη και όταν οι ακραίες λιβιδινικές του ορμές τον αναγκάζουν να αναζητήσει την απελευθέρωση σε όλο και πιο δημιουργικές (και, στο μυαλό του, εξευτελιστικές και επαίσχυντες) πράξεις ερωτισμού. ;
      Το 1998, η Modern Library κατέταξε το Portnoy's Complaint στην 52η θέση στη λίστα με τα 100 καλύτερα αγγλόφωνα μυθιστορήματα του 20ού αιώνα . Ο Time συμπεριέλαβε αυτό το μυθιστόρημα στα " TIME 100 καλύτερα αγγλόφωνα μυθιστορήματα από το 1923 έως το 2005...https://en.wikipedia.org/wiki/Portnoy's_Complaint

      Λοιπόν δέν εἶναι καί πολύ δύσκολο νά καταλάβῃ κανείς πώς τό ὑπαρξιακό πρόβλημα τῶν συγκεκριμένων ἔχει προεκτάσεις καί διαμορρφώνει ὁλόκληρη τήν ζωή τους. Μέ πάρα πολύ σημαντικό παράγοντα τό "ἔθιμο" τῆς περιτομῆς καί πόσο ἀρνητικά συντελεῖ στήν δαμόρφωση τοῦ χαρακτῆρα τῶν περί οὖ ὁ λόγος.

      Τώρα γιά ὅλα τά ἐπέκεινα νομίζω πώς δέν τίθεται καμμία ἀπορία, ἤ ὄχι ;

      Υ.Γ. Ξέρεις καί ὁ Ὀμπάμιας ἔχει ἑβραϊκό dna καί καυχιέται γι᾿αὐτό. Ἐγώ δέν βλέπω ὀμορφιά σέ κανέναν ἀπό τούς δύο...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Για τον ελεεινό ανθρωπόμορφο αρουραίο υπάρχουν και εγχώριοι υμνητές:

      https://www.ratpack.gr/buzz/features/story/6723/to-syndromo-roth-einai-o-ti-kalytero-synevi-sta-keimena-mas

      Διαγραφή
    3. Δέν βαριέσαι ἕνας "ὑμνητής" τοῦ ὁποίου ἡ σελίς αὐτοχαρακτηρίζεται ὡς rat-pack ( ἀρουραῖος-ἀγέλη ) τί ἄλλο μποροῦσε νά ὑμνεῖ ;
      Ξέρεις τί εἶναι νά ὁμολογεῖ πώς ἀπό ἕνα ...βιβλίο τίγκα στήν διαστροφή ἀγάπησε τό γράψιμο ; Ἀντιλαμβάνεσαι λοιπόν καί τό ποιόν τοῦ ἀτόμου.
      Ὁ/ἡ/τό καημένο...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    4. Και τo rat-pack κλεμμενο τοχει ο ανωμαλος.
      Μαλλον γερο-ανωμαλος
      https://en.wikipedia.org/wiki/Rat_Pack

      Διαγραφή