" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πακιστανός με μπαλτά σκόρπισε τον τρόμο στην Ιεράπετρα: Ένας νεκρός, ένας σοβαρά τραυματίας και μία κακοποιημένη 40χρονη

Η είδηση φαντάζει σαν να βγήκε από τα «διεθνή», όμως δυστυχώς δεν αφορά το Ισλαμαμπάντ ή την φλεγόμενη από τους ισλαμιστές Μοσούλη. Αφορά την Ιεράπετρα και έχει σκορπίσει τον τρόμο στην Κρήτη.
Ένας 25χρονος Πακιστανός σκόρπισε τον τρόμο στην Ιεράπετρα το βράδυ του Σαββάτου, με μπαλτά άνοιξε το κεφάλι 50χρονου μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του! Ο φερόμενος ως δράστης αρχικά προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα του εργοδότη του. Στη συνέχεια κατακρεούργησε με μπαλτά ομοεθνή του, με τον οποίο φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές. Σε κατάσταση αμοκ τραυμάτισε σοβαρά και έναν 50χρονο αγρότη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από το αιματηρό περιστατικό.



Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φονικής βραδιάς - Η αρχή έγινε με μια απόπειρα βιασμού

Ψύχραιμος και αδίστακτος φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να ήταν ο 25χρονος Πακιστανός που αιματοκύλησε το βράδυ του Σαββάτου την Ιεράπετρα, αφήνοντας πίσω του ένα νεκρό, ένα σοβαρά τραυματισμένο αλλά και όλη την περιοχή σε κατάσταση σοκ. 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ...δράση του ξεκίνησε νωρίτερα στην περιοχή της Γρα Λυγιάς. Εκεί εκμεταλλευόμενος την απουσία ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στο οποίο εργαζόταν, επιχείρησε να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του τελευταίου. Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει, πριν όμως προλάβει να ενημερώσει σχετικά, ο 25χρονος είχε ήδη απομακρυνθεί

Με τον μπαλτά στο χέρι πήγε και βρήκε τον 54χρονο ομοεθνή του στην πόλη της Ιεράπετρας, με τον οποίο - όπως λένε οι πληροφορίες- είχε οικονομικές διαφορές και τον κατακρεούργησε.

Στη συνέχεια αναζήτησε τον 50χρονο Έλληνα, τον οποίο εντόπισε σε ταβέρνα και τον χτύπησε, μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του θύματος αλλά και πολλών ακόμα περίοικων. Και σε αυτή την περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικονομικές διαφορές ήταν η αφορμή.


Η δράση του νεαρού, που οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν "παγωμένοι", συνεχίστηκε λίγα μέτρα πιο πέρα στο Αστυνομικό Τμήμα και σε βάρος του περιπολικού της αστυνομίας. Ευτυχώς όμως ο φρουρός που βρισκόταν εκείνη την ώρα έξω από το κτίριο είχε και τη δύναμη και την ψυχραιμία να τον ακινητοποιήσει και να αποτρέψει τυχόν μεγαλύτερο κακό.
Στη Νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 50χρονος Ιεραπετρίτης που δέχτηκε τα χτυπήματα του μπαλτά από το χέρι του νεαρού Πακιστανού.


Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο πραγματικά περισσεύει...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου