" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β΄Π.Π. Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ («Η ΓΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ»)


Χωρίς τίτλο

Συνεργασία αναγνώστη από :ethnikismos

Το παρόν είναι μία από τις πάμπολλες αποδείξεις «εκ των έσω» πού αποδεικνύουν ότι οι Εβραίοι των κατεχομένων χωρών της Ευρώπης, κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, έπεσαν θύματα μίας πλεκτάνης τεραστίων διαστάσεων εξυφασμένης από τον Διεθνή Σιωνισμό και οδηγήθηκαν ως πρόβατα επί σφαγή, ούτως ώστε να αυξηθούν οι προϋποθέσεις και οι «προδιαγραφές» για την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το MIN HAMETZAR, από τον Ραβίνο Michael Dov Weissmandl Κοσμήτορα της Nitra Yeshiva
Το απόσπασμα είναι μια ακριβής μετάφραση της επιστολής πού έλαβε η «Εβραϊκή Επιτροπή Διάσωσης» στην Τσεχοσλοβακία από τα Γραφεία τού «Σιωνιστικού Εβραϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού» στην Ελβετία.
Αυτή ήταν σε απάντηση της έκκλησης της «Εβραϊκής Επιτροπής Διάσωσης», για βοήθεια, με αποδεικτικά στοιχεία που υποβάλλονται, σχετικά με την τύχη των εκατομμυρίων Εβραίων στη ναζιστική κατεχόμενη Ευρώπη:  
«Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τον μοναδικό παράγοντα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε: Ότι τελικά οι Σύμμαχοι θα κερδίσουν τον πόλεμο. Μετά τη νίκη τους, τα εδαφικά σύνορα θα ξανασχηματιστούν όπως ήταν μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
 Στη συνέχεια, η οδός θα είναι σαφής για τους σκοπούς μας αυτή τη στιγμή, με τον πόλεμο να πλησιάζει στο τέλος του, θα πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αλλάξουμε το Eretz Yisrael (ארץישראל – Γή του Ισραήλ) σε Medinat Yisrael (מדינתישראל – Κράτος του Ισραήλ) και πολλά βήματα έχουν ήδη ληφθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

 Ως εκ τούτου, οφείλουμε να κλείσουμε τα αυτιά μας στις εκκλήσεις και τις κραυγές που προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη. Θυμηθείτε αυτό: όλοι οι σύμμαχοι έχουν υποστεί πολλές απώλειες, και αν εμείς επίσης δεν προσφέρουμε ανθρώπινες θυσίες, πώς μπορούμε να κερδίσουμε το δικαίωμα να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όταν τα εδαφικά σύνορα θα ξανασχεδιαστούν; 
Ως εκ τούτου, είναι απερισκεψία και θράσος να διαπραγματευόμαστε με χρήμα ή με προμήθειες σε αντάλλαγμα για την εβραϊκή ζωή. Πώς να τολμήσουμε να ζητήσουμε από τις συμμαχικές δυνάμεις να ανταλλάξουν χρήματα για ζωές, ενώ ήδη υφίστανται βαριές απώλειες καθημερινά;
 Έτσι, στο βαθμό που οι μάζες ανησυχούν: Η Γή του Ισραήλ θα γίνει δική μας μόνον αν αυτή πληρωθεί με αίμα. ( רקב’דםטהיאלנוהארץ+ – [Eretz Yisrαel] will be ours only by paying with blood),αλλά όσον αφορά τον στενό κύκλο μας, ΑΤΕΜ TAJLU. Ο αγγελιοφόρος που φέρει αυτήν την επιστολή θα σας εφοδιάσει με χρήματα για το σκοπό αυτό. “»

Μετά αφού συνήθισα την ιδιόμορφη γραφή, έτρεμα όταν συνειδητοποίησα την έννοια  του RAK B’DAM TIHJE LANU HAAREZ (ארץישראלרקב’דםטהיאלנוהארץ+). Όμως, πέρασαν πολλές εβδομάδες και ήμουν ακόμα συγχυσμένος με την έννοια της ΑΤΕΜ TAJLU. Μέχρι που μια μέρα, μου έκανε εντύπωση. ΑΤΕΜ TAJLU σήμαινε “Θα ξεφύγει”, για τη λέξη “tiyul” (περπατητό ταξίδι) χρησιμοποιήθηκε από αυτούς, κατ’ ευφημισμό, ως κωδικός για «απόδραση»
Θα σήμαινε ότι τα δεκαπέντε ή είκοσι μέλη της «Εβραϊκής Επιτροπής Διάσωσης» να διαφύγετε από την Τσεχοσλοβακία και να σώσετε τα τομάρια σας (!). Η τιμή του Eretz Yisrαel είναι το αίμα των ανδρών και των γυναικών, σεβάσμιοι γέροντες, και μωρά στα χέρια – αλλά όχι το αίμα σας! Ας μην χαλάσουμε αυτό το σχέδιο, δίνοντας στον Άξονα την δυνατότητα να σώσει Εβραϊκές ζωές. 
Αλλά για σας, σύντροφοι, σας εσωκλείω τα μεταφορικά για την διαφυγή σας. Τι εφιάλτης! 

Ο Σιωνιστής πράκτορας «διπλωμάτης»  έρχεται στην Τσεχοσλοβακία και μας λέει: «είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Αλλά συγκριτικά μιλώντας, δεν είναι καθόλου κρίσιμη για όλους εσάς τους παγιδευμένους Εβραίους. Γιατί υπάρχει μια κατάσταση ανάγκης πολύ μεγαλύτερων διαστάσεων: δηλαδή, BINYAN HA-ARETZ (בנייןהארץ – το βραβείο του Κράτους του Ισραήλ). Χύστε το αίμα σας με χαρά, διότι αίμα σας είναι φθηνό. Αλλά για το αίμα σας, η Γη (του Ισραήλ) θα είναι δική μας!

Ό Chaim Michael Dov Weissmandl (εβραιστί: חייםמיכאלדבוויסמנדל‎) (25 Οκτωβρίου 1903, – 29 November 1957, ήταν ένας Ραβίνος  ό οποίος έγινε γνωστός από τις προσπάθειές του να διασώσει Εβραίους της Σλοβακίας από εξόντωση στα χέρια των Ναζί κατά την διάρκεια του λεγομένου «ολοκαυτώματος». Χάρις στις προσπάθειες της «ομάδος», ή οποία δωροδοκούσε Γερμανούς και Σλοβάκους υπαλλήλους,  ή μαζική εκτόπιση Σλοβάκων Εβραίων καθυστέρησε για 2 χρόνια από το 1942 μέχρι το 1944. 
Επίσης κατηγόρησε ανοικτά τους Σιωνιστές αλλά και μέσω των γραπτών του, ότι επίτηδες δεν έκαναν τίποτε για να διασώσουν Εβραίους από εκτόπιση και εξόντωση. 

Πλήρη στοιχεία και βιογραφικό στο Wikipedia.

Σ.Σ. από Κέρκυρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου