" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Μαύρισε το Δίστομο από τα κοράκια του πολιτικαντισμού

Μαύρισε το Δίστομο από τα κοράκια του πολιτικαντισμού

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, τιμά τη Μνήμη των 218 εκτελεσθέντων υπό των Γερμανών στο Δίστομο, 365 ημέρες το χρόνο. Οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου, δεν την τιμούν ούτε καν την 10η Ιουνίου, οπότε και συνωστίζονται στο Μαυσωλείο όπου βρίσκονται τα οστά των θυμάτων, προκειμένου να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας από τα τσοντοκάναλα και τις ρυπαροφυλλάδες της διαπλοκής.

10 Ιουνίου 2014: παρέλαση πολυτελών Mercedes, αποτυχημένων πολιτικάντηδων και δημοσιογραφικών λακέδων στο Δίστομο. Τα κοράκια του πολιτικαντισμού μαύρισαν τον ουρανό, γυρεύοντας με απόγνωση μια φωτογραφία, ένα πλάνο στα δελτία ειδήσεων, ή ακόμη καλύτερα μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής. Είναι στη μόδα άλλωστε, οι στομφώδεις κραυγές λάσπης και συκοφαντίας, κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 

Τούτο επιζητούν τα πιο μαύρα ψοφίμια της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, οι τραπεζίτες-τοκογλύφοι και οι «εθνικοί» εργολάβοι της κρατικής κονόμας και μίζας. Και ω του θαύματος, υπάρχουν μυριάδες πρόθυμες μαριονέτες, να παίξουν τον ρόλο του συκοφάντη, είτε πρόκειται για πολιτικούς, είτε για δημοσιογράφους, είτε για τους περισπούδαστους σοφούς της μεταπολιτευτικής νομενκλατούρας.

Χαρακτηριστικό της καπήλευσης των Νεκρών, το γεγονός πως από τα ρεπορτάζ των «έγκριτων και αντικειμενικών» δημοσιογράφων (ξέρετε, αυτοί που υποτίθεται ελέγχουν την εξουσία αλλά όλως τυχαίως κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές με τα κόμματα τα οποία τάχα ελέγχουν!) απουσιάζει έστω μισή φωτογραφία του Μαυσωλείου και της στήλης με τα ονόματα των εκτελεσθέντων!


Υπάρχουν όμως και μάλιστα σε πληθώρα, οι φωτογραφίες όλων ανεξαιρέτως των σφετεριστών της 10ης Ιουνίου 1944, των πολιτικάντηδων της εξαπάτησης του Λαού και της υποταγής στους ξένους τοκογλύφους.

Οι πολιτικές μαριονέτες της ολιγαρχίας του πλούτου, επιδιώκουν κατά τρόπο ανιστόρητο πρωτίστως, ανήθικο και φαιδρό, να συσχετίσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τα εγκλήματα των Γερμανών στο Δίστομο. Κι εξαπολύουν μύδρους ανοησίας ποιοι; Εκείνοι που σκύβουν υποτακτικά το κεφάλι στην Μέρκελ και εκτελούν πειθήνια τις διαταγές της. Όλοι μαζί, από τα τσοπανόσκυλα της ψοφοδεξιάς μέχρι τα κουταβάκια της Αριστεράς. Κι εξαπολύουν μύδρους ανοησίας με ποια σκοπιμότητα; Να φορτώσουν στη Χρυσή Αυγή ένα έγκλημα του γερμανικού στρατού κατοχής!

Να απολογηθούν οι κομμουνιστές για τα φρικτά εγκλήματα των προγόνων τους στη διάρκεια του συμμοριτοπολέμου και οι δεξιούληδες της καρπαζιάς για το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη θέσει το ζήτημα των πολεμικών επανορθώσεων στη «σύμμαχο» κυβέρνηση της Μέρκελ! Τουναντίον, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαιτεί την άμεση διεκδίκηση όλων των πολεμικών επανορθώσεων και την εξόφληση του κατοχικού χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Επί των πολεμικών επανορθώσεων και της εξόφλησης του κατοχικού χρέους βεβαίως, οι στρατευμένοι -κάποτε κομματικοδίαιτοι και νυν τροικανοτραφείς- δημοσιογράφοι, τηρούν σιγήν ιχθύος. Άλλωστε, τα αφεντικά τους των κομμάτων της κλεπτοκρατίας είναι εκείνα που αρνούνται να θέσουν το ζήτημα στους Γερμανούς φίλους, συμμάχους και δανειστές τους. Ως εκ τούτου, είναι φρόνιμο να αφήσουν πολιτικάντηδες και πληρωμένοι κονδυλοφόροι, τα κροκοδείλια δάκρυα για τους Νεκρούς του Διστόμου, των οποίων τα κόκκαλα τρίζουν. Τρίζουν διότι οι ψευτοδημοκράτες της διαφθοράς, της σαπίλας και του ξεπουλήματος, θυμήθηκαν το Δίστομο από το 2012 κι εντεύθεν, όλως τυχαίως μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων.

ΥΓ. Η περσινή τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην Βουλή σχετικά με τα θύματα του Διστόμου. 


Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου