" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


537310_125527700948828_2106389898_n (1)

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κύριο Κώστα Τριαντάφυλλο και τη κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά την θετική στάση και την παρουσία στο δικαστήριο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκη και Κατριβάνου, όπου εκδικάζονταν για Τρίτη φορά  το αίτημα του ακροαριστερού τρομοκράτη εγκληματία Σάββα Ξηρού, να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του κατ’ οίκον.

Φυσικά όπως ήταν επόμενο, όταν διαπληκτίζονται οι πολιτικά αποτυχημένοι με τους υπέρμαχους και συνοδοιπόρους των τρομοκρατών το επίμαχο σημείο της συζήτησης, χωρίς φυσικά να έχει ουδεμία 
σχέση, είναι η Χρυσή Αυγή.

Κατ αρχάς θα επαναλάβουμε αυτό που δηλώσαμε εχθές.

Είναι σκανδαλώδες και προκλητικό δυο μέλη του κοινοβουλίου να τάσσονται παρά τω πλευρώ, ενός εγκληματία που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε 5 φόνους, ένοπλες ληστείες και τοποθετήσεις βομβών.

Αυτό δε εμείς, όπως και κάθε νοήμων άνθρωπος δεν το ερμηνεύουμε διαφορετικά από το ότι, οι συγκεκριμένοι βουλευτές αποδέχονται απόλυτα τις μεθόδους και τις πρακτικές της εγκληματικής οργάνωσης 17Ν και ταυτίζονται με το «ιδεολογικό» της μανιφέστο.

Και επαγωγικά σύμφωνα με την λογική των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου βάσει της οποίας όποιος παρακολουθεί εκδήλωση, ή ομιλία της Χρυσής Αυγής θεωρείται μέλος της εγκληματικής οργάνωσης (χαρακτηρισμός άνευ τελεσίδικης απόφασης) στην περίπτωση της 17Ν πρέπει και οι δυο βουλευτές να χαρακτηριστούν ως μέλη της χαρακτηρισμένης κατόπιν δικαστικής απόφασης εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις κατά του ΠΑΚ και την σύλληψη των Ανδρέα Παπανδρέου και Γιάννη Αλευρά για τρομοκρατία, ο κύριος Τριαντάφυλλος αναίτια και άσχετα ενέπλεξε στην συζήτηση την Χρυσή Αυγή

Οι διαπληκτισμοί συνεχίστηκαν για να καταλήξει με την μομφή εναντίον της κυρίας Κωνσταντοπούλου «Ποτέ δεν σας άκουσα να καταδικάζετε τη Χρυσή Αυγή όταν όλος ο πολιτικός κόσμος στέκεται απέναντι της».

Κατ αρχάς είναι σαφής η προσπάθεια παραλληλισμού και ταύτισης της Χρυσής Αυγής, ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος, με μια ακροαριστερή εγκληματική συμμορία όπως η 17Ν. Φυσικά όχι σε ιδεολογικό, ή θεωρητικό επίπεδο, αλλά σε μεθόδους πρακτικής και δράσης.

Ο κύριος Τριαντάφυλλος λοιπόν λειτούργησε ως  ως γνήσιος συκοφάντης και παραχαράκτης της αλήθειας.

Θα του υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι η 17Ν σχετίζεται αποδεδειγμένα με βαριές εγκληματικές πράξεις και είναι υπεύθυνη για ένα ανηλεές οδοιπορικό αίματος απ’ άκρη σ’ άκρη της Χώρας για τρείς δεκαετίες. Και γι αυτά ακριβώς διώχτηκε.

Η Χρυσή Αυγή διώκεται ιδεολογικά, βάσει μιας σκευωρίας στηριγμένης στο ψεύδος και την συκοφαντία, τα οποία είναι πλέον τόσο εξόφθαλμα που η ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από την εκτελεστική εξουσία δικαιοσύνη αναγκάζεται να χρησιμοποιεί αναίσχυντα, αδόκιμες νομικά κατηγορίες.

Εδώ και μήνες μας έχουν προσάψει τον ανυπόστατο και αναπόδεικτο χαρακτηρισμό της εγκληματικής οργάνωσης και πάνω εκεί στηρίζουν όλη την συνομωσιολογία και το ιδεολογικό πογκρόμ τους. Και όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα βάσει των αποκαλύψεων Μπαλτάκου.

Οι συμμορίτες της 17Ν εδιώχθησαν για τα εγκλήματά τους, ενώ οι Χρυσαυγίτες βουλευτές για τις ιδέες και τον επαναστατικό λόγο τους.

Επιπλέον κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχει στραφεί ο πολιτικός κόσμος, αλλά οι ανθέλληνες, οι άνομοι και οι δοσίλογοι που ο προαναφερόμενος καυστικός και ανυπότακτος  λόγος και οι καταγγελίες μας πίπτουν ως πέλεκυς επί των κεφαλών των.

Ας πάψουν λοιπόν να ασχολούνται μαζί μας, και ας νιώσουν αιδώ επιδεικνύοντας πολιτική σεμνότητα, τόσο η κυρία Κωνσταντοπούλου που ανήκει σ΄ ένα κοινοβουλευτικό χώρο που επικροτεί την πρακτική της τρομοκρατίας και της άνανδρης δολοφονίας, έστω και με ιδεολογικά ή ταξικά κίνητρα και ας συνεχίζει να συνυπάρχει με τους κομματικούς της συντρόφους που υπερασπίζονται εγκληματίες, όσο και ο κύριος Τριαντάφυλλος το κόμμα του οποίου βαρύνεται από κολοσσιαία οικονομικά εγκλήματα εις βάρος της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού. Αν υπάρχει όντως μια εγκληματική οργάνωση μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, αυτή δεν είναι άλλη από το ΠΑΣΟΚ, ανώτατα και ανώτερα στελέχη της οποίας είναι εμπλεκόμενοι σε κακουργηματικές πράξεις, όπως κλοπές και διασπάθιση δημοσίου χρήματος, μίζες, καταχρήσεις, φοροδιαφυγές και χρηματισμούς.

Τώρα κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι  μια πολιτισμένη κοινωνία πρέπει να είναι μεγαλόψυχη, έστω και απέναντι σε καταδικασμένους εγκληματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας όπως ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος σύμφωνα με τους ιατροδικαστές έχει σοβαρές δυσκολίες στην όραση, στην ακοή και στην κίνηση.

Ας υπενθυμίσουμε σε όλους τους μεγαλόψυχους ότι πάρα πολλοί αθώοι άνθρωποι χάριν του Ξηρού, δεν ακούνε, δεν βλέπουν και δεν κινούνται διότι εδώ και πολλά χρόνια είναι δολοφονημένοι, στοιχειωμένοι στο αιματοβαμμένο άρμα της Μαρξιστικής Λενινιστικής πρακτικής και δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου