" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ...



Αυτό που πραγματικά με έχει ενοχλήσει, από την ημέρα που η ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος προκρίθηκε στους 16, είναι ότι κάποιοι,πολύ ελληναράδες, σου την λένε επειδή δεν νοιώθεις ή δεν εκφράζεσαι με το πάθος και την ένταση που εκείνοι εκφράζονται! Δηλαδή, επειδή δεν κατεβήκαμε στους δρόμους αλαφιασμένοι και τρελαμένοι, από την αιφνίδια "χαρά" που μας έδωσε μια πρόκριση στο παιχνίδι ( όχι άθλημα) που λέγεται ποδόσφαιρο, πρέπει να είμαστε και ανθέλληνες; Προδότες; 
Γιατί και αυτό ακούστηκε !!! 

Λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση και προς κάθε έναν από αυτούς που νοιώθουν ξαφνικά ότι το εθνικό τους φρόνημα έχει πιάσει ζενίθ : ακούστε αγαπητοί συνέλληνες, δεν θα αναφέρω όλα αυτά τα δεινά που βιώνουμε επί 4ετία, ούτε καν για τις αυτοκτονίες των συνανθρώπων μας, αλλά θα μείνω μόνον στην ανείπωτη ΑΔΙΚΗ και κατάφωρα ΠΑΡΑΝΟΜΗ δίωξη στην οποία υπόκειται μια παράταξη, ένας χώρος κομματικός με νόμιμους πολιτικούς αγώνες για το καλό της Πατρίδος και των Ελλήνων. 

Για σκεφτείτε λιγάκι, την αγωνία αυτών των ανθρώπων που καθημερινά σύρωνται στις ανακρίτριες, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στοιχείο επιβαρυντικό για αυτούς, τις οικογένειές τους που βιώνουν την αναστάτωση, την αγωνία, και την έλλειψη των δικών τους ανθρώπων ( όταν αυτοί προφυλακίζονται ΑΔΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ). 

Και αναλογιστείτε τον αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου, που επί 9 μήνες βρίσκεται κλεισμένος σε κελί της φυλακής ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ και φυσικά το ίδιο ισχύει για τους βουλευτές και στελέχη-μέλη του Λαϊκού Κινήματος...

Και αφού τα σκεφτείτε όλα αυτά, και αφού αντιληφθείτε πως το μόνο έγκλημά τους ήταν και είναι ο αγώνας τους για τούτη την χώρα, για τούτη την έρημη Πατρίδα που επί 40 χρόνια κυριολεκτικά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ από κάθε άποψη, και εσχάτως ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ απ'άκρου εις άκρον, και αυτές τις αλήθειες τις βροντοφώναξαν μόνον οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, και ακόμη τις φωνάζουν παρά τον ανηλεή διωγμό που υφίστανται, εσείς θεωρείτε ακόμη πως προδοσία και ανθελληνισμός είναι που δεν βγήκαμε στις πλατείες να χοροπηδήσουμε σαν ζούδια επειδή κέρδισε η ομάδα ποδοσφαίρου έναν αγώνα; Μακάρι να κερδίσει και τον επόμενο, μακάρι να πάρει και το κύπελλο ! 

Μήπως έτσι δικαιώνεται το έθνος μας; Δικαιώνονται οι αγώνες οι κοινωνικοί; Σταματούν να υπάρχουν τα μνημόνια; Οι κλέφτες και λοποδύτες και πραγματικοί δοσίλογοι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν, παύουν να υπάρχουν; Μεταμορφώνονται σε δικαίους οι υποκριτές και φαρισαίοι εξουσιαστές μας; Κάθε είδους εξουσιαστές ...

Λοιπόν για μια και τελευταία φορά, αδιαφορώ κυριολεκτικά για το παιχνίδι που λέγεται ποδόσφαιρο και έχει μέσα του σαπίλα και βρωμιά και αηδία (βλέπε αναβολικά, παράγκες,σικέ αγώνες και μαφίες που εκμεταλεύονται τα πάντα γύρω από το παιχνίδι ( και ΟΧΙ άθλημα) που λέγεται ποδόσφαιρο ). 
Αδιαφορώ και για εσάς που τὀσο εύκολα νοιώσατε την υπερηφάνια που σας οδήγησε σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σαν ανεγκέφαλα ζούδια παραβλέποντας τα ΣΟΒΑΡΑ και ΟΥΣΙΩΔΗ για τα οποία θα έπρεπε να αγωνίζεστε ! 

Εσείς είδατε την Χρυσή Αυγή ως τους "νταήδες" που θα καθάριζαν για πάρτι σας την κόπρο του Αυγείου και καθήσατε στην καρέκλα σας και περιμένετε. 
Όμως σκεφτείτε έστω για μια φορά, αν μπορείτε, πόσο υπερήφανοι θα είσαστε αν μπορούσατε και εσείς να λέγατε : ήμουν και εγώ σε εκείνη την μάχη. Ήμουν και εγώ ένας από τους 300 του Λεωνίδα ! 
Και όχι να επαναπαύεστε στις δάφνες των άλλων...

Και για να δανειστώ μια έκφραση κάποιου διαδικτυακού φίλου που αποδεικνύει την αφέλειά μας ( για να μην πω τίποτα χειρότερο) : " Από το 1827 κατάλαβαν πως είμαστε για τα πανηγύρια..."


Αυτά και καλό βράδυ ...

Ελλάς Αιώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου