" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝΔΙΑΒγήκε το νούμερο ο Δένδιας στο σιωνιστοκάναλο CNN,να πει πως σκοπός αυτου και της κωλοσυμμορίας που μας εξουσιάζει, είναι να καθαρίσει εντελώς την αστυνομία! 

Τί λες βρε φιλαράκι των εβραιωμασόνων ( εσυ αποκάλυψες τις φιλίες σου) και δικηγόρε των Ρότσιλντ στο ελλάντα, τί μας λες; ! Δημοσιοποιείς σε παγκόσμιο επίπεδο ότι η αστυνομία μας είναι δέσμια κάποιου κόμματος; Βρε γελοιοδέστατε η ΕΛ.ΑΣ  είναι υπηρεσία στην ασφάλεια ΟΛΩΝ των Ελλήνων και το αποδεικνύει! 
Το σωστότερο θα ήταν να γνωστοποιήσεις στα γκόϊμ που σε παρακολουθούν πως εσυ και το συνάφι σου έχετε ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Τις κατα συρροή παράνομες ενέργειες, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κατά ομολογία του συνόλου του νομικού κόσμου, ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ έχετε διαπράξει τα τελευταία 24ωρα ! 
Άρα στην ουσία με την φράση σου : «Στόχος είναι να καθαρίσουμε εντελώς την αστυνομία», αυτό που θέλετε να επιτύχετε είναι την απόλυτη υποδούλωση αυτού του σώματος ! Πράγμα που αυτομάτως θα θέσει τις βάσεις εξόντωσης των πατριωτών πολιτών της χώρας. Αφού ο στόχος σας αυτός είναι και όχι η ΕΛ.ΑΣ...
Δένδια της κακιάς ώρας ... Και να σου πω και κάτι ακόμη; ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΟΥ !!!

Υ.Γ.  Εντάξει το έλαβαν το μήνυμα τα απανταχού αφεντικά σας ! Μην πιέζεσαι και τόσο γιατι θα πάθεις κανένα εγκεφαλικό γέρος άνθρωπος ( άνθρωπος; λέμε τώρα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου