" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Eπίθεση Π.Καμμένου κατά πρακτόρων τουρκικού προξενείου



Η πρώτη σφοδρή επίθεση στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τον υπονομευτικό ως προς την εθνική ασφάλεια ρόλο που παίζει, έγινε πραγματικότητα από τον Π.Καμμένο πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ξεκίνησε από τον ακριτικό Έβρο τις προεκλογικές του περιοδείες.
Μάλιστα επιτέθηκε και κατά των ελληνικών κομμάτων που επιλέγουν υποψηφίους από τη μειονότητα και αποδεικνύονται στην πραγματικότητα πράκτορες της Τουρκίας, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν ψήφους.


Ο Π.Καμμένος επισκέφθηκε το Διδυμότειχο, τα φυλάκια σε Σουφλί, Τυχερό και Φέρες, ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήσε επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS.

Την Κυριακή θα περιοδεύσει σε στρατόπεδα στην Πλάτη, στις Καστανιές και στο Λαγό, ενώ θα επισκεφθεί και το σημείο που θα αναγερθεί ο φράχτης στη Βύσσα.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του στον Έβρο, σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή.
Τόνισε ότι στόχος Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να εκλεγεί πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό Έβρου, ενώ επισήμανε πως η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών σε όλη τη Θράκη έγινε ύστερα από διαβούλευση και σύγκλιση ιδεολογικών αρχών.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, χαρακτήρισε την Θράκη ως μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που δέχεται πόλεμο και αποτελεί στόχο, αφού, όπως είπε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους την έχουν θέσει σε κίνδυνο.

Τάχθηκε κατά των κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών τονίζοντας ότι "η χώρα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων".
Κατηγόρησε τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις ότι αδυνατούν να πείσουν την Τουρκία να τηρήσει τις συμφωνίες επαναπροώθησης, που έχει υπογράψει με την Ευρώπη, ενώ συμπλήρωσε ότι "για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα πρέπει να καταργηθούν οι συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο 2" (κάτι που στην πράξη παραδέχθηκαν Γερμανία και Γαλλία και Ισπανία με την επαναφορά ελέγχων στα σύνορά τους). 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου