" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ο μπαμπούλας της τουρκίας ξαναζωντανεύει από την CIA !

CIA για Ελλάδα: Κούρεμα χρέους ή... πόλεμος 

Μας έβγαλαν τώρα και απόρρητη έκθεση της  CIA όπου λένε πως υπάρχει κίνδυνος, λόγω της  γενικώτερης δημοσιονομικο-οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας,να περιπέσουμε σε ...περιπέτειες και κινδύνους έως ακόμη και μιας γενικώτερης ανάφλεξης στην περιοχή !!!
Με πρώτο και κύριο αίτιο το θέμα "ελληνικά πετρέλαια" προτίθεντε να βοηθήσουν την χώρα μας !!! Βοήθεια την οποία μάλιστα αιτιολογούν ώς: 

" ... με την άρση του δημοσιονομικού αδιεξόδου η χώρα θα εξασφάλιζε πολιτική σταθερότητα και θα απέφευγε τον «πειρασμό» σπασμωδικών κινήσεων εξωτερικής πολιτικής, που θα δημιουργούσαν κινδύνους ανάφλεξης στην περιοχή.

Καταλάβατε λοιπόν που είναι το όλο θέμα; Στις σχέσεις που πιθανόν να δημιουργήσει η Ελλάδα με άλλες χώρες (βλέπε ΡΩΣΙΑ) και που θα στερήσουν από το κοράκι των ΗΠΑ το φαγοπότι από τα ελληνικά πετρέλαια, αλλά και το αλώνισμα στον χώρο του Αιγαίου!!! 
Αυτό είναι το θέμα, αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ των ΗΠΑ !!! Όχι τους πήρε ο  πόνος για την Ελλάδα! 
Βρε, άντε από εδώ να μου χαθείτε παλιογύπες!!! 
Ότι θέλουμε θα κάνουμε με όποιον θέλουμε θα συνάψουμε σχέσεις και τραβάτε να κουρεύεστε κοράκια! 
Και όσο αφορά το γνωστό παραμύθι του "μπαμπούλα" Τουρκίας, να τους  φάτε στην μούρη τους τουρανομογγόλους! Γιατί αν κάνουν και κουνηθούν θα έχουν απέναντι τους Ρώσους και το αποτελέσμα το ξέρουν πολύ καλά πιό θα είναι...  Άλλωστε η ιστορία τους έχει δώσει τα μαθήματα που τους έπρεπε...

Βλάχου Λία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου