" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος : "Είναι πολλοί στην ουρά για τον Κορυδαλλό!"


Βέβαιος ότι πίσω από το σκάνδαλο των υποβρυχίων κρύβονται πολλά ακόμη πολιτικά πρόσωπα εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Πολιτών Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σε συνέχεια των πρώτων λεγομένων του που δημοσίευσε νωρίτερα το defencenet.gr 


«Μόλις προχωρήσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων θα βγουν πολλά στη φόρα, πρέπει να επεκτείνουν την πτέρυγα του Κορυδαλλού, είναι πάρα πολλοί στην ουρά» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: "Ο κ. Αβραμόπουλος έπρεπε να είχε καταγγείλει τις συμβάσεις που υπογράφηκαν στον Σκαραμαγκά".
 
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Πολιτών εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «λένε παραμύθια και είναι υπάλληλοι της τρόικας». «Ποιον δουλεύουν ότι θα μειώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ, αυτοί το υπέγραψαν» διερωτήθηκε.

«Θέλουν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες για να πάρουν τα πάντα. Από το ευρώ δεν μας βγάζει κανείς γιατί το έχουμε πληρωμένο. Από το μνημόνιο βγαίνουμε μόνοι μας»
είπε ο κ. Καμμένος. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε κόψιμο χρήματος και μεταφορά χρημάτων από τα πλουσιότερα στα φτωχότερα κράτη-μέλη.
 
Τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει τα μνημόνια είναι άκυρα και αντισυνταγματικά και η χώρα θα προχωρήσει με ανάπτυξη, ενώ επανέλαβε ότι θα επανακρατικοποιήσει την ΤτΕ.
«Ο κ. Σαμαράς την 6η Μαΐου δεν θα έχει τη δυνατότητα να παίξει με τον ελληνικό λαό για να ζητήσει επαναληπτικές εκλογές. Ο κ. Σαμαράς πρόδωσε τους πάντες δεν μπορεί να κοροϊδεύει κανέναν» σημείωσε επίσης για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Να πάψουν να «δουλεύουν» τον ελληνικό λαό ζήτησε από τα μεγάλα κόμματα ο Πάνος Καμμένος ως καλεσμένος της εκπομπής "Σκάι Καλημέρα". Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε από τους κυρίους της τρόικας να μαζέψουν τις βαλίτσες τους και να φύγουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, γιατί ο λαός μπορεί να πεινάσει αλλά έχει υπερηφάνεια".

Ο κ. Καμμένος διεμήνυσε επίσης ότι θα πληρώσουν οι απατεώνες πολιτικοί συμπληρώνοντας ότι τα παιδιά μας δεν θα φύγουν στην ξενιτιά.

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «ουρά» του Ευάγγελου Βενιζέλου ενώ ξεκαθάρισε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί στα θέματα οικονομικής πολιτικής, διαφωνεί όμως στα θέματα λαθρομετανάστευσης.

Στην ερώτηση με ποιον θα δεχόταν να σχηματίσει κυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος απέκλεισε όλους όπως είπε τους "μνημονιακούς", αναφερόμενος χαρακτηριστικά στους κυρίους Βενιζέλο, Σαμαρά και Καρατζαφέρη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου