" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!


Έγραφα σε προηγούμενο  άρθρο μου, σήμερα:

« Βέβαια, το άρθρο κάνει λόγο και για άλλα καυτά θέματα, όπως ο Βωξίτης αλλά και άλλα ορυκτά που θα μπορούσαν να καταστήσουν την Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και επαρκή στο θέμα ενέργειας, κάτι που όμως ΟΛΕΣ οι έως σήμερα κυβερνήσεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον τόπο μας, όχι απλά δεν κάνουν το ελάχιστο προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά ίσως λειτουργούν και με τέτοιο τρόπο που να φέρνουν την Ελλάδα στην υποδούλωσή της σε ξένες κυριαρχίες. Όπως συμβαίνει σήμερα με την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας επισήμως δια της ελληνικής Βουλής!!!»

Πώς επαναλμβάνεται η Ιστορία; 
Διαβάστε και θα "φρικάρετε" από τις "συμπτώσεις" περί των ελληνικών οικονομικών θεμάτων σε σχέση με την Ε.Ε. !!! 
Και κοιτάξτε πόσο αληθινό βγαίνει τελικώς το σενάριο της Επικυριαρχίας, που ...προγραμματίστηκε (;!!!) με κάθε λεπτομέρεια !!!   

Θα δημοσιεύσω λοιπόν ένα θέμα που είχε προκύψει την άνοιξη του 1994, ( η εφημερίδα που το δημοσιεύει (Ελεύθερος Τύπος) εχει ημερομηνία 19 Μαϊου 1994, και το τιτλοφορεί : ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ και με υπότιτλο ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) σχετικά με το έλλειμμα της ελληνικής οικονομίας και την υπαγωγή της χώρας μας στο άρθρο 104 Γ  της Συνθήκης του Μάαστριχτ. Με άλλα λόγια θα υποβαλλόμαστε, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ,σε όλες αυτές τις ταλαιπωρίες τις οποίες σήμερα βιώνουμε! 
Γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο; Προφανώς διότι δεν ήταν επαρκώς χρεωμένη η χώρα ώστε να δεθεί χειροπόδαρα, αλλά και ίσως , το σημαντικότερο, είχαμε ακόμη ΔΡΑΧΜΗ !

Στο άρθρο αυτό θα διαβάσετε για τις χώρες που ήταν, είναι και θα είναι στην λίστα για …ξεκαθάρισμα (από κάθε άποψη),  αλλά και ένα ακόμη ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ άρθρο περί Δραχμής…

Διαβάστε τα  και θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ !!! 

Βλάχου Λία 

(κάντε κλικ στις φωτο, για άνετη ανάγνωση)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου