" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε Α', Β' Αθηνών, Α', Β' Πειραιώς, Αττικής και σε όλη την Ελλάδα


Με τους ηθοποιούς Π. Κοντογιαννίδη στην Β΄ Αθηνών και Π. Χαϊκάλη στην περιφέρεια Αττικής, με τον πρόεδρο του Άρματος Πολτιών Γ. Δημαρά επίσης στην περιφέρεια Αττικής, τον πρώην βουλευτή και συνδικαλιστικό στέλεχος  της ΝΔ Γ. Μανώλη στη Β΄Αθηνών πανεπιστημιακούς και ισχυρά αυτοδιοικητικά στελέχη, κατεβαίνει στις εκλογές στις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι υποψήφιοι δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη επισήμως, αλλά τα ψηφοδέλτια αναρτώνται σταδιακά στην ιστοσελίδα του κόμματος σήμερα και παρουσιάζονται από το eklogika.gr


Επίσης, ο  πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Βούρος, ο φωτορεπόρτερ Ντίμης Αργυρόπουλος, η δημοσιογράφος Άννα Μπάστα είναι ορισμένα από τα ηχηρά ονόματα των 21 υποψηφίων που περιλαμβάνει στην  Α’ Αθήνας το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Ανακοινώθηκαν επίσης τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας, σήμερα ανακοινώνεται από τον Π. Καμμένο και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας .


Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, τίθεται επικεφαλής και του ψηφοδελτίου στη Β΄ εκλογική Περιφέρεια Αθηνών και στο  νομό Έβρου, ενώ μετέχουν και οι  βουλευτές στις εκλογικές περιφέρειες που είχαν εκλεγεί στο παρελθόν. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι υποψήφιοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες, υψηλό ποσοστό κατέχουν οι απόστρατοι, πρώην αυτοδιοικητικοί, πρόεδροι Πολυτέκνων κ.α.

αναδημοσίευση από : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ 
 
Δείτε  ΕΔΩ τις υποψηφιότητες σ' όλη την Ελλάδα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου