" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ἄγγλος Βουλευτής : « Εἴμαστε ΗΔΗ σέ πόλεμο μέ τήν Ῥωσσία »

Γράφει ἡ Rhoda Wilson

 Την Πέμπτη, 20 Ιουνίου, ο Andrew Bridgen , ένας ανεξάρτητος υποψήφιος ( μεγάλος πολέμιος τῆς Ε.Ε. ) για το Northwest Leicestershire ( ἐκλογική περιφέρεια τοῦ Ἡνωμένου Βασιλείου), παρεχώρησε μία συνέντευξη στον δημοσιογράφο του "Resistance GB", Will Coleshill. Μία από τις πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία, αλλά ο δοτός  πρωθυπουργός Rishi Sunak δεν το έχει πει επίσημα στο Κοινοβούλιο ούτε έχει ενημερώσει το βρετανικό κοινό.

Υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους ο Rishi Sunak προκήρυξε γενικές εκλογές τώρα, είπε ο κ. Μπρίτζεν. Οι λόγοι που ανέφερε ο κ. Μπρίτζεν ήταν: Ο Σουνάκ ξέρει ότι δεν έχει θέσει υπό έλεγχο τον πληθωρισμό και ότι οι τιμές των τροφίμων θα εκτοξευθούν στα ύψη πριν από το τέλος του καλοκαιριού. το καταστροφικό νομοσχέδιο της Ρουάντα για την αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστών ήταν μόνο «προς επίδειξη» που θα γίνεται όλο και πιο εμφανές στο κοινό όσο περνάει ο καιρός. το αφήγημα των «ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων ουσιαστικά αποδομήθηκε, αλλά όσο περνά ο καιρός, ακόμη περισσότεροι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι τους είπαν ψέματα. Ένας άλλος λόγος είναι ο πόλεμος με τη Ρωσία, και πιθανώς τους συμμάχους της. Ο Σουνάκ δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός εν καιρώ πολέμου.

«Έχω τους πληροφοριοδότες μου στο Υπουργείο Άμυνας και ο Rishi Sunak τους είχε πει πριν από έξι - οκτώ μήνες –στους Στρατηγούς,στους Ναύαρχους και στους Υποπτεράρχους της Αεροπορίας– ότι δεν θέλει να γίνει αρχηγός εν καιρώ πολέμου». είπε ο κύριος Μπρίτζεν στον Coleshill.

«Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι έχουμε βρετανικό προσωπικόδεν θα ταξινομηθούν ως υπηρεσιακό προσωπικό τώρα, αλλά θα ήταν στον στρατό μας πολύ πρόσφαταεκτοξεύουμε βρετανικούς πυραύλους, πυραύλους Storm Shadow από την Ουκρανία στη Ρωσία, που ελέγχονται από πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείουοι Αμερικανοί κάνουν το ίδιο με τα όπλα τους. Οι Γερμανοί, οι Πολωνοί όλοι οι άλλοι το κάνουν, οι Γάλλοι με άλλα λόγια το κάνουν όλοι. Βρισκόμαστε ουσιαστικά, είμαστε πραγματικά σε πόλεμο με τη Ρωσία τώρα. Απλώς δεν το έχουν διευθετήσει με το Κοινοβούλιο [και] δεν το έχουν πει επίσημα στο Κοινοβούλιο. Δεν το έχουν πεί στον κόσμο. Και αυτός ο [πόλεμος] κλιμακώνεται», είπε.

Αλλά υπάρχουν πολλά περίεργα πράγματα που συμβαίνουν, είπε ο κ. Μπρίτζεν. Για παράδειγμα, το Ηνωμένο Βασίλειο διαφημίζει ότι οι πυρηνικοί του πύραυλοι δεν λειτουργούν την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση πιέζει για στρατολογία και εθνική υπηρεσία . Ένα άλλο παράδειγμα είναι το τελευταίο εναπομείναν εργοστάσιο χάλυβα που θα μπορούσε να κατασκευάζει χάλυβα υψηλής ποιότητας για όπλα έχει κλείσει

Και στη συνέχεια γίνονται προσπάθειες να μειωθεί η ποσότητα των τροφίμων που παράγουν οι αγρότες μας. «Ιστορικά, όποτε έχουμε πάει σε πόλεμο, οι αντίπαλοί μας προσπάθησαν να μας λιμοκτονήσουν επειδή παράγουμε μόνο περίπου το 55% της τροφής που καταναλώνουμε στην πραγματικότητα», σημείωσε ο κ. Μπρίτζεν.

«Η Γερμανία και η Γαλλία έχουν ήδη περάσει τη νομοθεσία, ώστε να μπορούν να θεσπίσουν τη στράτευση αμέσως. Και η ΕΕ ετοιμάζεται να πουλήσει πολεμικά ομόλογα σε επενδυτές για να πληρώσει για τον πόλεμο», είπε ο κ. Μπρίτζεν. «Το πρόβλημα με την πώληση πολεμικών ομολόγων είναι ότι στην πραγματικότητα χρωστάς σε κάποιον πόλεμο τότε, έτσι δεν είναι».

«Χρειαζόμαστε λογικά μυαλά. Χρειαζόμαστε κάποιους πολιτικούς στη Βουλή των Κοινοτήτων για να σταματήσουν αυτή την τρέλα», είπε. Προσθέτοντας ότι θα μπορούσε εύκολα να κλιμακωθεί στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. «Έχω αμυντικούς αναλυτές που με τροφοδοτούν με πληροφορίες και βρίσκονται, ξέρετε, σε υπηρεσίες και λένε ότι θα γίνει πυρηνική έκρηξη στην Ευρώπη».

«Οι μόνοι άνθρωποι που κερδίζουν από τον [πόλεμο] είναι οι πάμπλουτοι και οι φτωχοί απλώς θάβονται», είπε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Μπρίτζεν συζήτησε επίσης σχετικώς μέ τα θέματα :

Μέτρα Covid και εμβόλια κατά του Covid.

Το σκάνδαλο Post Office Horizon.

Το σκάνδαλο του μολυσμένου αίματος

Το τέλος του συστήματος fiat money και η εισαγωγή πιστώσεων άνθρακα για την αντικατάστασή του.

Τα παιχνίδια του μυαλού που έπαιζαν για να του κλείσουν το στόμα. Για παράδειγμα, λέγοντας ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

Η διαφθορά γύρω από την αγορά ακινήτων για το έργο HS2.

Έλεγχος μεγάλων μέσων ενημέρωσης.

Εμπορία παιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Κατήχηση παιδιών με ιδεολογία φύλου στα σχολεία.

Το Αμυντικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο το Εργατικό Κόμμα, σύμφωνα με το μανιφέστο τους, σκοπεύει να υπογράψει το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Σύμφωνο θα δώσει στην μη εκλεγμένη Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον πλήρη έλεγχο του Βρετανικού Στρατού, της Βασιλικής Αεροπορίας, του Βασιλικού Ναυτικού, των MI5, MI6, GCHQ και πρόσβαση στα Five Eyes και στις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις μας.

Η αποκάλυψη του κ. Μπρίτζεν για τη μυστικότητα και τις συγκαλύψεις εντός της πολιτικής του Ηνωμένου Βασιλείου είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθήσετε από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν αφορά μόνον τους Βρετανούς.


Ἀπό : expose-news.com

Φυσικά καί δέν ἀφοροῦν μόνον τούς Ἄγγλους τά θέματα γιά τά ὁποῖα κάνει ἀποκαλύψεις ὁ βρετανός βουλευτής. Εἶναι κάτι πού δείχνει,ἀλλοῦ σέ μεγάλο βαθμό ἀλλοῦ σέ μικρότερο πώς ὑφίσταται σοβαρό πρόβλημα στήν Ἀνθρωπότητα καί ὅλη αὐτή ἡ νεοταξίτικη ἀτζέντα έχει συγκεκριμένο στόχο. Καί βεβαίως δέν εἶναι ἡ νέα πραγματικότητα στήν ὁποία θέλουν νά βάλλουν τήν Ἀνθρωπότητα. Ὄχι ! Εἶναι κάτι πολύ πιό σοβαρό καί προφανῶς ἡ ἀπάντησις βρίσκεται πίσω ἀπό αὐτό ποῦ εἶπε ὁ Μπρίτζεν καί εἶναι ἡ ἀλήθεια γιά τήν ὁποία μᾶς ῥίχνουν στάχτη στά μάτια : « ἡ Εὐρώπη βρίσκεται ΗΔΗ σέ πόλεμο μέ τήν 'Ρωσσία ». 

Καί ὁ νοῶν νοείτω...

Ἑτοιμαστεῖτε νά ζήσετε ἕνα « ἐπικίνδυνο Καλοκαίρι»

Ὁ κακός κλόουν ἐπιστρέφει: ὁ Μπόρις Τζόνσον δέν ἔχει σταματήσει νά στοιχειώνῃ τήν παγκόσμια πολιτική

Ὁ Ἠγεμών διατάζει τήν Εὐρώπη : Πόλεμος καί κλοπή τῶν ῥωσσικῶν χρημάτων

Πόσο σημαντική εἶναι ἡ Οὐκρανία ; Τόσο ὅσο ἔνας Γ΄Π.Π. !

Γιατί οἱ Ἄγγλοι μισοῦν τούς Ῥώσσους ;

Ἡ δεύτερη φάση τῶν ἐκλογῶν στήν Γαλλία θά εἶναι πάρα πολύ σημαντική, ἀπό κάθε ἄποψιν, κυρίως ὅμως ἐπεί δή συμπίπτουν μέ τίς ἐκλογές στήν Ἀγγλία . Ἱστορικῶς Ἀγγλία καί Γαλλία ἦταν ἕν καί τό αὐτό. Κάθε τι ἄλλο πού προσπαθοῦν νά περάσουν στόν κόσμο εἶναι ἁπλῶς μία ἀπάτη. Αὐτές οἱ δύο λοιπόν θά καθορίσουν τό τί θά βιώσῃ ἡ Εὐρώπη καί οἱ λαοί της καί νά εἶστε σίγουροι πώς ποτέ, ἀνά τήν Ἱστορία, δέν θέλησαν τό καλό τῆς Ἀνθρωπότητος...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου