...Στο παρελθόν, κάθε φορά που υπήρχε αυτό το είδος τρελού μιντιακού γεγονότος που υποτίθεται ότι «απλώς συνέβη» - 19 Μουσουλμάνοι που δεν μπορούσαν να πετάξουν αεροπλάνα και μετά βίας μπορούσαν να δέσουν τα παπούτσια τους «απλώς συνέβη» να σταθούν τυχεροί και να προκαλέσουν την εκρηκτική αυτοκτονία ολόκληρου του συγκροτήματος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου ( Πελασγ. Πολλά σχετικῶς μέ τήν 11η /9 ἔχουμε γράψει ΕΔΩ ) · οι αδελφοί Kouachi και ο Coulibaly «απλώς συνέβη» να δημιουργήσουν τη μαζική ψύχωση του Charlie Hebdo την ίδια ημέρα που ο Michel Houellebecq δημοσίευσε το Μεγάλο Ισλαμοφοβικό Μυθιστόρημά του "Submission"· ο Lee Harvey Oswald «απλώς συνέβη» να σταθεί τυχερός εξαπολύοντας μια μαγική σφαίρα που αφαίρεσε το μόνο εμπόδιο στο πρόγραμμα πυρηνικών όπλων του Ισραήλ ( Πελασγ. Καί ἀπό ἐμᾶς ΕΔΩ )... πάντα αποδεικνυόταν αργότερα ότι ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Υποστηρίζω ότι το ίδιο ισχύει πιθανώς και για την εισροή μεταναστών στη Ceuta το 2026.
Τοῦ Kevin Barrett
Από εκεί που ζω στη Saidia, τη βορειοανατολική γωνία του Μαρόκου, απέχει μισή ώρα με τα πόδια κατά μήκος της παραλίας μέχρι τα σύνορα με την Αλγερία. Θα ήταν εύκολο να κολυμπήσετε μέχρι την Αλγερία αν δεν υπήρχαν οι συνοριοφύλακες.
Η ιδέα ότι οι Μαροκινοί θα ήθελαν να ξεφύγουν από το Μαρόκο κολυμπώντας μέχρι την Αλγερία είναι γελοία, όπως ανέφερα την περασμένη εβδομάδα . Αλλά ιδού, λίγες μέρες αφότου δημοσίευσα αυτό το άρθρο, Μαροκινοί και μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική άρχισαν να κολυμπούν μαζικά προς τη Ceuta της Ισπανίας, μια μικρή πόλη-θύλακα στις βορειοδυτικές ακτές της Μεσογείου του Μαρόκου, σχεδόν 300 μίλια δυτικά από το μέρος που ζω. Κάποιοι έκοψαν τα συρματοπλέγματα και μπήκαν από την ξηρά. Μέχρι να γραφτούν αυτές οι γραμμές την Παρασκευή το βράδυ, λέγεται ότι έως και 60.000 «παράτυποι» μετανάστες έχουν εισέλθει στη Ceuta και σχεδόν 50.000 έχουν ήδη επιστρέψει στο Μαρόκο. Η Ισπανία λέει ότι 57 είναι νεκροί, κυρίως από πνιγμό, μερικοί από ποδοπατήματα.
Τι ήταν ΑΥΤΟ; Ο κόσμος, και ιδιαίτερα οι κάτοικοι της Ceuta, ξύνουν το κεφάλι τους. Κανείς δεν φαίνεται να το είχε προβλέψει.
Μια πολύ μικρότερη εισβολή στη Ceuta σημειώθηκε το 2021, όταν περίπου 8.000 άτομα, ένα μείγμα Μαροκινών και Αφρικανών από την υποσαχάρια Αφρική, εκμεταλλεύτηκαν μια διπλωματική σύγκρουση μεταξύ Μαρόκου και Ισπανίας που οδήγησε το Μαρόκο να άρει την ασφάλεια των συνόρων του. Αυτό το γεγονός προκλήθηκε σαφώς από την είδηση ότι δεν υπήρχαν Μαροκινοί συνοριοφύλακες.
Έχουν υπάρξει και άλλες συνοριακές επιδρομές που αφορούσαν μερικές δεκάδες ή το πολύ μερικές εκατοντάδες άτομα. Αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιου μεγέθους.
Το Google Gemini, το οποίο συνθέτει την επίσημη εκδοχή της πραγματικότητας των συστημικών μμε, μας λέει ότι η ορμή του 2026 στη Ceuta ήταν ένα εντελώς αυθόρμητο γεγονός, δεν σχεδιάστηκε από κανέναν, τυχαίο χρονικά, καθοδηγούμενο από τους ίδιους οικονομικούς παράγοντες που παρακινούν τη φυσιολογική συνεχή ροή μετανάστευσης, με βασικούς παράγοντες τη μίμηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την πίεση από ομοτίμους. Το Gemini (δηλαδή η σιωνιστική ολιγαρχία) κατηγορεί επίσης την ισπανική κυβέρνηση με επικεφαλής τον αντισιωνιστή πρωθυπουργό Pedro Sanchez, για «μια ισπανική πολιτική χορήγησης νόμιμου καθεστώτος σε περίπου μισό εκατομμύριο υπάρχοντες παράτυπους μετανάστες». Η πολιτική ψηφίστηκε στις 27 Ιανουαρίου του περασμένου έτους. Και η πίεση για νομιμοποίηση ισχύει μόνο για άτομα που βρίσκονται ήδη στην Ισπανία. Αλλά το Gemini λέει ότι «πολλοί μετανάστες πίστευαν λανθασμένα ότι οι νεοαφιχθέντες θα πληρούσαν τις προϋποθέσεις για νομιμοποίηση».
Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί που ανήκουν σε ολιγαρχίες κατηγορούν επίσης την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ισπανίας στις 29 Ιουνίου, σύμφωνα με την οποία οι μετανάστες που αναχαιτίζονται στη θάλασσα δεν μπορούν να υποβληθούν σε συνοπτικές απελάσεις χωρίς την δέουσα διαδικασία. Προφανώς, η είδηση αυτή έχει πολλαπλασιαστεί έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο μιας μαζικής προπαγάνδας που κινητοποίησε το πλήθος των 60.000 μεταναστών και τους έστειλε να συρρέουν προς τη Ceuta.
Τό Gemini εξηγεί πώς όλα συνέβησαν αυθόρμητα:
...αποκεντρωμένος ψηφιακός συντονισμός, αυθόρμητη συμπεριφορά όχλου και ευκαιριακή εκμετάλλευση της χαλαρής επιβολής των συνόρων... Φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Οδηγίες, ενθάρρυνση και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο εξαπλώθηκαν γρήγορα σε πλατφόρμες όπως το TikTok, το Facebook και εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων... Μίμηση από ομοτίμους: Τα viral βίντεο ατόμων που εισήλθαν με επιτυχία στον θύλακα δημιούργησαν ένα «φαινόμενο αγέλης» όπου νέοι σε κοντινές μαροκινές πόλεις όπως το Fnideq αποφάσισαν να αντιγράψουν την προσπάθεια....
Αυθόρμητη μαζική μίμηση, η τρέλα των πλήθους, η ομαδική συμπεριφορά και η φυγή, παιδιά που κάνουν ηλίθια πράγματα και τα δημοσιεύουν στο διαδίκτυο και άλλα παιδιά τα αντιγράφουν... ναι, αυτό συμβαίνει. Αλλά μπορεί επίσης να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από κακούς παράγοντες. Οι Σιωνιστές ολιγάρχες που κατέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άνθρωποι όπως ο Larry Ellison και ο Mark Zuckerberg, συνεργάζονται άμεσα με την ισραηλινή Mossad και, σε μικρότερο βαθμό, με άλλες υπηρεσίες πληροφοριών, για να κατευθύνουν τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την υστερία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε κατευθύνσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Οι δύο εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που κυριαρχούν στο Μαρόκο είναι το Instagram (Zuckerberg-Mossad) και το TikTok (Ellison-Mossad). Οι Ισραηλινοί πιστοί που ελέγχουν αυτά τα δύο συστήματα μαζικού ελέγχου του νου έχουν επίσης στη διάθεσή τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο Ισραηλινούς μαροκινής καταγωγής. Πολλοί από αυτούς τους μαροκινούς Ισραηλινούς Εβραίους μιλούν άψογα μαροκινά αραβικά και φυσικά δεν ξεχωρίζουν από τους άλλους Μαροκινούς. Έτσι, για να ξεκινήσει μια εκδήλωση τρέλας πλήθους στα μαροκινά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ειδικοί ψυχιατρικών επιχειρήσεων του Ισραήλ δεν χρειάζεται να βασίζονται αποκλειστικά σε bots ή ψεύτικους ανθρώπους. Έχουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό πραγματικών ανθρώπων που μπορούν αξιόπιστα να παριστάνουν τους νεαρούς Μαροκινούς.
Η μαροκινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να κάνει πολλά για να προστατεύσει τους νέους της από τους Ισραηλινούς με σκύλους βιαστές και άλλων ψυχικών διαταραχών ( Πελασγ. Γιά τήν ἀπόλυτη ψυχοπάθειά τους γράφαμε καί ΕΔΩ ) . Είναι γνωστό ότι εμπλέκεται σε διάφορες μορφές «συνεργασίας ασφαλείας» με την Γενοκτονική Σιωνιστική Οντότητα και φημολογείται ότι έχει αγοράσει λογισμικό Pegasus ( Πελασγ. Ἐπίσης σχετικῶς ΕΔΩ) που επιτρέπει την παραβίαση του τηλεφώνου σας και την κατοχή σας . Έτσι, αν το Ισραήλ αποφάσιζε ποτέ ότι ήθελε να εξαπολύσει μια εισβολή στη Ceuta από μαροκινούς νέους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως η έγχρωμη επανάσταση, φαίνεται απίθανο κάποιος, εκτός ίσως από τις ισπανικές υπηρεσίες πληροφοριών, να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της. Και οι ισπανικές υπηρεσίες, σε αντίθεση με το Ισραήλ, δεν είναι παγκόσμιοι ηγέτες στο λογισμικό εγκληματικής πειρατείας, ούτε κατέχουν το Instagram και το TikTok.
![]() |
| φωτό |
Ξεκινήστε θέτοντας τη συνήθη ερώτηση: cui bono ( Τίς ὠφελεῖται; ). Η επίδραση του τρελού συμβάντος μαζικής ψύχωσης στη Ceuta, όπως και προηγούμενων τρελών συμβάντων μαζικής ψύχωσης, συμπεριλαμβανομένης της 11ης Σεπτεμβρίου και του Charlie Hebdo , ωφελεί μαζικά τους Σιωνιστές πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον:
*Τιμωρεί την ισπανική κυβέρνηση κατά της γενοκτονίας και τον θαρραλέο ηγέτη της κατά της γενοκτονίας Pedro Sanchez, επειδή είχαν το θράσος να διακόψουν τις στρατιωτικές αποστολές προς το Ισραήλ.
*Τιμωρεί την κατά του πολέμου στο Ιράν κυβέρνηση της Ισπανίας για αυτό που το Gemini αποκαλεί
«Αυστηρή αντιπολεμική στάση κατά της στρατιωτικής επιχείρησης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στο Ιράν, επιβολή πλήρων απαγορεύσεων βάσεων, πλήρους κλεισίματος εναέριου χώρου και εκτεταμένων αποκλεισμών φορτίου, απέλαση αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων δεκαπέντε δεξαμενόπλοιων ανεφοδιασμού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, κλείσιμο ολόκληρου του εναέριου χώρου της σε όλα τα αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη, άρνηση πρόσβασης διέλευσης σε αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη ή ανεφοδιασμού δεξαμενόπλοιων που ταξιδεύουν από τρίτες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, αναγκασμό της αμερικανικής εφοδιαστικής να παρακάμψει πλήρως το ισπανικό έδαφος, άρνηση δικαιωμάτων ελλιμενισμού σε οποιοδήποτε διεθνές πλοίο ή αεροπλάνο διέλευσης φορτίου που μεταφέρει στρατιωτικό εξοπλισμό, όπλα ή πυρομαχικά με προορισμό το Ισραήλ ή τις αμερικανικές δυνάμεις που πολεμούν στη Μέση Ανατολή...»
*Ενισχύει την αφήγηση για την ισλαμοφοβία που ξεκίνησε από το κόλπο δημοσιότητας με ψευδή σημαία για την 11η Σεπτεμβρίου, επιτρέποντας στα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς να υποδαυλίσουν φόβους για μια τριτοκοσμική εισβολή, όπως το “Camp of the Saints”, από ορδές μουσουλμάνων με σκούρο δέρμα - το είδος των ανθρώπων που το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να εξοντώσει και χρειάζεται να μην νοιάζονται οι Δυτικοί.
Στο παρελθόν, κάθε φορά που υπήρχε αυτό το είδος τρελού μιντιακού γεγονότος που υποτίθεται ότι «απλώς συνέβη» - 19 Μουσουλμάνοι που δεν μπορούσαν να πετάξουν αεροπλάνα και μετά βίας μπορούσαν να δέσουν τα παπούτσια τους «απλώς συνέβη» να σταθούν τυχεροί και να προκαλέσουν την εκρηκτική αυτοκτονία ολόκληρου του συγκροτήματος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου ( Πελασγ. Πολλά σχετικῶς μέ τήν 11η /9 ἔχουμε γράψει ΕΔΩ ) · οι αδελφοί Kouachi και ο Coulibaly «απλώς συνέβη» να δημιουργήσουν τη μαζική ψύχωση του Charlie Hebdo την ίδια ημέρα που ο Michel Houellebecq δημοσίευσε το Μεγάλο Ισλαμοφοβικό Μυθιστόρημά του "Submission"··· ο Lee Harvey Oswald «απλώς συνέβη» να σταθεί τυχερός εξαπολύοντας μια μαγική σφαίρα που αφαίρεσε το μόνο εμπόδιο στο πρόγραμμα πυρηνικών όπλων του Ισραήλ ( Πελασγ. Καί ἀπό ἐμᾶς ΕΔΩ )... πάντα αποδεικνυόταν αργότερα ότι ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
Υποστηρίζω ότι το ίδιο ισχύει πιθανώς και για την εισροή μεταναστών στη Ceuta το 2026.
Ἀπό : unz.com
Ἡ Πελασγική
.webp)


Παλιές ιστορίες των σιωνιστών όλα αυτά. Χρειάζεται ένα νέο Πουατιέ. Αυτός που θα νικήσει θα επιβάλλει και την εξουσία του στην Ευρώπη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝομίζω πώς οἱ "συνήθεις ὕποπτοι" αὐτό ἐπιδιώκουν...
ΔιαγραφήΤό ζητούμενο ἐν προκειμένῳ εἶναι οἱ λαοί τῆς Εὐρώπης νά τό καταλάβουν καί νά μήν τούς κάνουν τό χατήρι. Πῶς ; Μόνον μέ τό ζωντάνεμα τοῦ Ἐθνικισμοῦ. Τίποτε ἄλλο...
Καλησπέρα ἀγαπητή μου Θεοδώρα !
Μπαααα, κι ενας νεος Αδολφος που θα συμμαχησει μαζι του πια ολος ο κοσμος, φτανει.
ΔιαγραφήΟι αραβες οταν δεν τους πειραξεις καθονται στ' αυγα τους και στις πατριδες τους.
Αν η Ευρωπη πρεπει να ξεκαθαρισει απο καποιους, αυτοι ειναι οι εβραιοι.
Επισης Ιστορικα, πρεπει να "ξεκαθαρισει η ηρα απ' το σταρι" εννοω ξεκαθαρισμα της Παγκοσμιας Ιστοριας που εχουν μολυνει με τα ψεμματα τους οι εβραιοι εδω και αιωνες και συνεχιζουν να την μολυνουν.
Και τις Σταυροφοριες ΑΥΤΟΙ τις υποκινουσαν ως συμβουλατορες Βασιλιαδων και Αυτοκρατορων μην αναφερω οτι και αυτοι ειχαν βαλει το βρωμοχερο τους στο Σχισμα του 1054.
"Τρεις Εβραίοι, μία Παράλειψη: Επισκόπηση μερικής αυτολύπησης του εβραϊκου αυτοθαυμασμου"
https://www.theoccidentalobserver.net/2026/07/29/three-jews-one-omission-surveying-some-self-pitying-semitic-solipsism/
Καλησπερα σας
« ...κι ενας νεος Αδολφος που θα συμμαχησει μαζι του πια ολος ο κοσμος, φτανει...»
ΔιαγραφήἈδόλφος μιά φορά γεννιέται. Δυστυχῶς ...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgb_0ka4rOFkb0GFr9gEvfYK8C0Q4Aybxf7zlnR6__y5Hr-FE1B80u6sREHQzcK-HgPzFii0rXBAUH_mIAzGkvMhcPIMRiiyiCwBiijI97jtyvNUqxA0EhAYYJoPyjh93fh8gCAa2ckDdw2sfOvccvZ6I2gTcCNXIIRvZPHks5JsMSRdvj6dGWS2T4s8Ek/s1600/a5d2f782eee4d039ab251fb15ffd72eb.jpg
« ...μην αναφερω οτι και αυτοι ειχαν βαλει το βρωμοχερο τους στο Σχισμα του 1054...»
Ἀναρωτιέται, πλέον, κανείς : Ὑπάρχει κάποιο συγκλονιστικό γεγονός πού ἀπέφερε κακό, καί νά μήν ἔχουν βάλλει τό βρωμόχερό τους ; Δέ νομίζω...
Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !
Παντού είχαν βάλει το βρωμόχερό τους , ειδικά σε ό,τι αφορούσε τα πλήγματα εναντίον του ελληνισμού. Με αφορμή την εισβολή των λαθροσκουπιδιών από το Μαρόκο, θυμήθηκα μια παλιά ταινία του Βιττόριο ντε Σίκα, "La cociara" με τη Σοφία Λώρεν . Η ταινία αναφέρεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα του Β΄ΠΠ όταν οι Γάλλοι είχαν στρατολογήσει Μαροκινούς , πέρασαν στην Ιταλία και αφού νικησαν στη μάχη του Μόντε Κασίνο, άφησαν ασύδοτους τους μαροκινούς να διαπράξουν σε βάρος των Ιταλών χωρικών κάθε είδους εγκληματική ενέργεια. Αυτοί οι ημιαγριοι μαροκινοί επιδόθηκαν σε όργιο βιασμών εναντίον γυναικών και αγοριών στην επαρχία Τσοτσιάρα, δείχνοντας πόσο κτηνώδη ένστικτα έχουν, Το θέμα εθεωρείτο ταμπού στη μεταπολεμική Ιταλία, πολλές γυναίκες κόλλησαν σύφιλη και έμειναν έγκυες ενώ θεωρούνταν "ατιμασμένες¨και δεν τις πλησίαζε κανείς. Βλέποντας στα βίντεο τους νεαρούς μαροκινούς στη Θέουτα, ακριβώς αυτή την ταινία έφερα στη μνήμη. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι στο πολιτισμικό στάτους αυτών των λαών. Η Γαλλία δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη παρά το γεγονός ότι οι δικαστικοί αγώνες των Ιταλών απέδειξαν όλη αυτή τη βαρβαρότητα. Τα γεγονότα αυτά έμειναν στην ιταλική ιστορία ως Marocchinatte.Aς επισημανθεί ότι τη χρονική στιγμή που έλαβαν χώρα οι βιαιοπραγίες των συμμαχικών γαλλοαφρικανικών στρατευμάτων, η Ιταλία είχε συνθηκολογήσει. Όπως αποκαλύφθηκε, οι θηριωδίες αυτές έγιναν με τη συναίνεση των γάλλων αξιωματικών. Φαντάζομαι πώς θα ένοιωσαν οι Ιταλοί βλέποντας τα στίφη των σκουπιδιών αυτών να κάνουν απόβαση στη Θέουτα...
ΔιαγραφήΝαί, τήν ἔχω ᾿δεῖ τήν ταινία. Θυμᾶμαι χαρακτηριστικά τόν τρόμο στόπρόσωπο τῶν γυναικῶν καί κυρίως τῆς πολύ καλή ηθοποιοῦ Σοφίας Λῶρεν.
ΔιαγραφήΟἱ Γάλλοι ἀπό τήν δημιουργία τῆς Λεγεῶνας τῶν Ξένων ( 1831, ἡ ὁποία κατά τόν Β΄Π.Π. εἶχε μεταφέρει τήν ἕδρα τηςἀπό τήν Ἀλγερία στό Μαρόκο), ἔχουν ἐξοικειωθεῖ μέ τό θέμα τῶν μισθοφόρων στρατιωτικῶν δυνάμεων πού σημαίνει ἡ στρατολόγησις ξένων στίς τάξεις τοῦ στρατοῦ τους εἶναι κάτι σάν φυσιολογική κατάστασις. Τό ἴδιο ἔχουν λειτουργήσει καί οἱ ἀποικιοκρατικές της συνήθειες, ἐπί ἑκατονταετίες.
Ὅμως ἐν προκειμένῳ, καί μιά καί θίχτηκε ἀπό μέρους σου ἐκεῖνο τό συγκλονιστικό ἱστορικό γεγονός, ἀξίζει νά σημειώσουμε πώς τά ὅσα κακά κι᾿ἀπάνθρωπα ἔκαναν οἱ σύμμαχοι στόν Β΄Π.Π.μπροστά τους οἱ Γερμανοί τοῦ Γ΄Ῥάϊχ φαίνονται ἄγγελοι ( πού ὑποτίθεται ξεκίνησαν καί τόν Β΄μεγάλο πόλεμο) !
Ὅσο γιά τούς Μαροκινούς, κακά τά ψέμματα, ὅπως καί ὅλη ἡ Βόρειος Ἀφρική, ἀπό τήν ἐγκαθίδρυσιν τοῦ Ἰσλάμ καί μετά ἔλαβαν ὅλα ἐκεῖνα τά χαρακτηριστικά πού ἡ ...πίστις τους τούς ἔχει διαμορφώσει σέ ὀρκισμένους ἐχθρούς τῶν χριστιανικῶν λαῶν. Δέν εἶναι καθολου τυχαῖον σέ ποιούς προωθήθηκε τό Ἰσλάμ καί γιά ποιούς λόγους. Καί βεβαίως δέν ἔχουμε πλέον καμμία ἀμφιβολία ποιοί ἦσαν οἱ προωθητές αὐτοῦ καί γιατί ἐπέλεξαν τούς λαούς τῆς Ἀφρικῆς καί τῆς Ἀσίας ( πλήν τῶν σινῶν καί ἰνδῶν μέ βαθιές θρησκευτικές ῥίζες συνυφασμένες μέ τούς "πολιτισμούς" τους, πού ἀποτελοῦν μία ἄλλη περίπτωσιν ἐπίσης " ἐπικίνδυνη " ).
Ναί, οἱ Γάλλοι πού σήμερα λαμβάνουν ὅλα ὅσα τούς πρέπει ( ὅπως καί οἱ Ἄγγλοι ) κατάλοιπα τῆς ἀποικιοκρατίας, ἀλλά πού ὅμως μαζύ τους καίγεται ὁλόκληρη ἡ χριστιανική Εὐρώπη.
Κάποιος εἶχε πολύυυ δίκαιο, καί σιγά-σιγά τό ἀντιλαμβάνονται ὅλο καί περισσότεροι. Τῆς Λευκῆς Φυλῆς ἐννοῶ...
Ἀργά ; Ἴσως ναί, ἴσως ὄχι. Μπορεῖ μέσα ἀπό τό κακό πού συντελεῖται τό κέρδος νά εἶναι πολλάκις μεγαλύτερο τοῦ κόστους. Καί τό κέρδος δέν εἶναι ἄλλο ἀπό τό ξερίζωμα τῆς ῥίζας τοῦ Κακοῦ.
Καλή Κυριακή ἀγαπητή μου Θεοδώρα !
Μιας και αναφερατε γεγονοτα του Β' ΠΠ να σας υπενθυμισω το Ολοκαυτωμα της Δρεσδης, μιας μη στρατιωτικης αξιας
ΔιαγραφήΓερμανικης πολης που την Ολοκαυτωσαν με βομβες Μολοτωφ οι ....συμμαχοι, χωρια τις "απελευθερωσεις" των στρατοπεδων εργασιας απ' τους εβραιομπολσεβικους οι οποιοι λεηλατησαν, εκαψαν, εσφαξαν και βιασαν Γερμανιδες με τα παιδια τους.
Ταυτοχρονα να θυμηθουμε και το "βιβλιο" του ελεεινου εβραιου Θεοδωρου Καουμφαν με τον γενοκτονικο τιτλο: "Germany Must Perish" που απροκαλυπτα συνηγορει την γενοκτονια του Γερμανικου λαου αλλα και στην διαλυση του Γερμανικου κρατους σαν μονη λυση για την επιτευξη ...Ειρηνης.
Σχετικα με το Ολοκαυτωμα της Δρεσδης υπαρχει ενα βιβλιο του Εγκριτου Ιστορικου Ντεϊβιντ Ιρβινγκ με τιτλο, "Αποκαλυψη 1945-Η Καταστροφη της Δρεσδης".
Αλλα αν παμε και στα δικα μας με την "Ριζα του Κακου" ουδεις ομιλει για το Ολοκαυτωμα των Ελληνων στα 400 χρονια σκλαβιας απ' τους Τουρκαλαδες και τους βοηθους τους εβραιους, εξιλασμισμενους ή μη.
Μυρια οσα τα παθη του Ελληνισμου στα χερια των Χριστοκτονων εβραιων (σημερινων συμμαχων των πασης φυσεως δημοκραταραιων) τα οποια αποκρυπτονται, εντολη των εβραιων, απ' τα βιβλια ιστοριας της Δευτεροβαθμιας και Τριτοβαθμιας εκπαιδευσης γιατι βλεπετε οι εβραιοι ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ στο "ελληνικο" υπουργειο παιδειας ΠΟΙΑ και ΤΙ βιβλια θα διδαχθουν τα ελληνοπουλα.
Καλημερα σας
« Μιας και αναφερατε γεγονοτα του Β' ΠΠ να σας υπενθυμισω το Ολοκαυτωμα της Δρεσδης, μιας μη στρατιωτικης αξιας »
ΔιαγραφήΒεβαίως ὅταν ἔγραφα : " τά ὅσα κακά κι᾿ἀπάνθρωπα ἔκαναν οἱ σύμμαχοι στόν Β΄Π.Π. " δέν θά μποροῦσα νά μήν ἐννοῶ καί τόν βομβαρδισμό τῆς Δρέσδης ἀνάμεσα στά συγκλονιστικά ἐκεῖνα ἱστορικά ἐγκλήματα ἐκ μέρους τῶν συμμάχων.
Καί βεβαίως μπορεῖ ἡ Δρέσδη νά μήν ἦταν " στρατιωτικῆς ἀξίας πόλη", ἀλλά εἶχε ἕναν ἄλλο λόγο πού βρέθηκε στό μένος τῶν " συμμάχων" .
Ἡ «Πρώτη Διεθνής Ἀντι-ἑβραϊκή Διάσκεψις» πού πραγματοποιήθηκε στήν Δρέσδη τόν Σεπτέμβριο τοῦ 1882.
https://sxolianews.blogspot.com/2021/03/139.html
Ἀπό τό πρό 5ετίας θέμα μας.
Καί μιά καί ἀναφέρθηκες στόν ἔγκριτο ἱστορικό συγγραφέα David Irving, νά σημειώσω αὐτό πού χαρακτηριστικά ἔγραφε γιά νά δείξῃ τό μένος κατά τῆς συγκεκριμένης πόλεως ἡ ὁποία βομβαρδιζόταν ἐπί 3ημέρου (ἀπό τίς 13 ὡς τίς 15 Φεβρουαρίου τοῦ 1945) :
« Γιά πρώτη φορά στήν Ἱστορία ἕνας βομβαρδισμός ἦταν τόσο καταστροφικός πού δέν βρέθηκαν ἀρκετοί ζωντανοί γιά νά θάψουν τούς νεκρούς.»
Ἀπό τά πλέον χείριστα ἐγκλήματα πολέμου ! Μία γενοκτονία ὅπως ἀκριβῶς συντελεῖται ἐδῶ καί 3 χρόνια στήν Παλαιστίνη !
Γιά τόν Theodore Nathan Kaufman καί τό αἰσχρό βιβλίο του "Ἡ Γερμανία πρέπει νά ἀφανισθῇ " , ἐπίσης ἔχουμε γράψει πρό 5ετίας, ἐδῶ :
« ... Ὁ Kaufman εἶχε ἕνα μεσσιανικό ὅραμα γιά μία «εἰρηνική» Παγκόσμια Κυβέρνησιν πού θά διοικοῦνταν ἀπό ἑβραίους.
Ὑπονοοῦσε ὅτι οἱ Γερμανοί ἦσαν οἱ ἀντίπαλοι τῶν ἑβραίων,στόν τομέα τῆς παγκοσμίου κυριαρχίας.Ἡ μαζική δολοφονία,«θυσία καύσεως» -ὁλοκαύτωμα-,τῶν ἑβραίων πού εἶχαν ἀφομοιωθῆ στίς κοινωνίες πού ζοῦσαν,ἦταν ἀπαραίτητη γιά νά καθιερωθῇ ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξις,μέ κέντρο τό Ἰσραήλ.
Τό βιβλίο του ἦταν μία ψυχολογική ἐπιχείρησις πού προωθοῦσε αὐτή τήν ἀτζέντα.
«Πιστεύω ὅτι οἱ ἑβραῖοι ἔχουν μία ἀποστολή στήν ζωή.Πρέπει νά μεριμνήσουν ὥστε τά ἔθνη τοῦ κόσμου νά ἑνωθοῦν σέ μία ἀπέραντη ὁμοσπονδία» -Theodore Nathan Kaufman
https://sxolianews.blogspot.com/2021/03/blog-post_83.html
Τώρα ὅσο γιά τήν ὀθωμανική περίοδο στήν Ἑλλάδα πιστεύω πώς ὅλο καί περισσότερα ἱστορικά στοιχεῖα πού ἦσαν κρυμμένα καί κανείς δέν μιλοῦσε γι᾿αὐτά ( γιά τά σχολικά βιβλία οὔτε λόγος, ποτέ δέν θά τό κάνουν διότι ξέρουμε σέ τίνος τά χέρια εἶναι ἡ ἔγκρισίς τους,ὅπως ἀκριβῶς ἀναφέρεις ) σήμερα γίνεται θέμα συζητήσεων καί πολλαπλῶν δημοσιεύσεων. Ὅπως λ.χ. ἡ Σφαγή στήν Τριπολιτσά ὅπου ἔπεσε πολύ λεπίδι, δικαίως φυσικά.
Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !
Εν τω μεταξυ μου κανει εντυπωση οτι οι δημοκραταραιοι εμπρηστες της Ελλαδος απο το 1973 και δωθε, "κλαινε και οδυρονται" για το τωρινο Ολοκαυτωμα και τους νεκρους πυροσβεστες της Δυτικης Αττικης και της Βοιωτιας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιπα οτι μου κανει εντυπωση;
Οχι δεν μου κανει καθολου εντυπωση γιατι οι εμπρηστες τριβουν τα χερια τους σε καποια γωνια της Ελλαδος μπορει και του εξωτερικου για τις ανεμογεννητριες που θα τοποθετησουν στα καρβουνιασμενα δαση μολις κατακατσουν οι σταχτες.
Αυτοι, που καηκαν τα σπιτια τους, ας κατσουν να συλλογιστουν ΠΟΙΟΥΣ ψηφιζαν ολα αυτα τα χρονια και ΠΟΙΟΥΣ θα ψηφισουν στις επομενες εκλογες.
Σιγα που θα ψηφιζαν τους .....αντισημιτες, τους ναζιστες, τους φασιστες .......μω την δημοκρατια τους!
Καλησπερα
« Αυτοι, που καηκαν τα σπιτια τους, ας κατσουν να συλλογιστουν ΠΟΙΟΥΣ ψηφιζαν ολα αυτα τα χρονια και ΠΟΙΟΥΣ θα ψηφισουν στις επομενες εκλογες.»
ΔιαγραφήΠού καίγονται τά σπίτια τους καί τό βιός τους ἐδῶ καί 52 χρόνια.
Ἀλλά, ὅπως τό εἶπες :
« Σιγα που θα ψηφιζαν τους .....αντισημιτες, τους ναζιστες, τους φασιστες »
Ἄς κάτσουν στήν δημοκρατία τους καί τόν προοδευτισμό τους καί ν᾿ἀπολαμβάνουν τήν ψευδαίσθησιν τῆς εὐδαιμονίας πού τούς παρέχουν ἁπλόχερα οἱ ἀγαπημένοι τους πολιτικάντηδες πού καί τούς καῖνε ( μαζύ μ᾿ὅλα τ᾿ἄλλα ) καί ἐν τέλει πίνουν εἰς ὑγείαν τῶν κορόϊδων τῆς τριπλέτας "ἐλευθερία-ἰσότης-ἀδελφότης " .
Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !