" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Τρελοί ἐπιστήμονες πειραματίζονται τώρα μέ ἐνέσεις mRNA σέ κρέατα καί τρόφιμα ...

 Επιστήμονες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες λαμβάνουν τεράστια χρηματοδότηση για να δοκιμάσουν νέα συστήματα εμβολίων mRNA σε τρωκτικά, ζώα και προϊόντα . Η επιβλαβής φύση της πλατφόρμας mRNA και οι θανατηφόρες αποτυχίες της εφαρμογής της σε ανθρώπινους πληθυσμούς δεν εμπόδισαν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να χρηματοδοτήσει νέα πειράματα mRNA για να ανασχεδιάσει ζώα, τρόφιμα και ανθρώπους. 


Τρελοί επιστήμονες πειραματίζονται τώρα με ενέσεις mRNA σε βόειο κρέας
, πουλερικά, χοιρινό και κηπευτικά. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν νόμοι για την προστασία της προσφοράς τροφίμων και του ανθρώπινου γονιδιώματος από μια επίθεση πειραμάτων mRNA και τη μαζική παραγωγή και ανάπτυξη βιολογικών όπλων μέσα σε ζώα και προϊόντα.

Ο πειραματισμός του mRNA συνεχίζεται σε αγελάδες στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊόβα

Στην πραγματικότητα, το Τμήμα Κτηνιατρικής Μικροβιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αϊόβα δοκιμάζει ένα σύστημα εμβολίου mRNA σε αγελάδες . Ο δηλωμένος στόχος είναι η πρόκληση ανοσολογικής προστασίας σε αγελάδες που είναι επιρρεπείς σε μόλυνση από RSV. Η πλατφόρμα εμβολίου περιλαμβάνει ένα mRNA F prefusion που χορηγείται συνεχώς από ένα εμφύτευμα εμβολίου. Το εμφύτευμα παρέχει προ-προγραμματισμένο mRNA στα κύτταρα της αγελάδας, καθοδηγώντας τα κύτταρα να παράγουν ένα παθογόνο πρωτεϊνικό αντιγόνο στο οποίο τα ανοσοκύτταρα της αγελάδας είναι εκπαιδευμένα να επιτίθενται. Η τεχνολογία θα εφαρμοστεί πρώτα σε ποντίκια, προτού απελευθερωθεί ως «οικονομικός τρόπος» για τη διατήρηση των πληθυσμών αγελάδων.

Από τις 5 Απριλίου 2023, η National Cattlemen's Beef Association ενημέρωσε σχετικώς : «Δεν υπάρχουν τρέχοντα εμβόλια mRNA με άδεια χρήσης σε βοοειδή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι κτηνοτρόφοι και οι κτηνοτρόφοι εμβολιάζουν τα βοοειδή για τη θεραπεία και την πρόληψη πολλών ασθενειών, αλλά επί του παρόντος κανένα από αυτά τα εμβόλια δεν περιλαμβάνει τεχνολογία mRNA». Η Ένωση τους δεν φαίνεται να ανησυχεί πως τα πειράματα mRNA κατευθύνονται στην προμήθεια βοείου κρέατος .

Η Merck και η Genvax βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για τη διαμόλυνση χοιρινού κρέατος με ενέσεις mRNA

Η φαρμακευτική εταιρεία Merck δεν έχασε χρόνο για να μεταφέρει τα προϊόντα mRNA της στο χοιρινό. Στην πραγματικότητα, οι παραγωγοί χοιρινού κρέατος χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Sequivity της Merck για να ανασχεδιάσουν τα κύτταρα των χοίρων για να εκδηλώσουν διάφορες ασθένειες των χοίρων, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης των χοίρων. Αυτή η πλατφόρμα mRNA παράγει μαζικές τοξίνες στους χοίρους και αναγκάζει τα ανοσοκύτταρά τους να δημιουργήσουν συγκεκριμένες αποκρίσεις στις ξένες πρωτεΐνες του βιοόπλου. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, αυτή η πλατφόρμα mRNA δεν έχει αποφέρει κανένα συγκεκριμένο όφελος στους πληθυσμούς χοιρινού κρέατος. Τα ποσοστά θνησιμότητας των χοιρομητέρων έχουν αυξηθεί από 11,1% το 2017 σε 12,6% το 2021. Αρκεί να πούμε ότι η πλατφόρμα mRNA δεν έχει επιλύσει τα προβλήματα στη βιομηχανία χοιρινού κρέατος και μπορεί ακόμη και να επιταχύνει την καταστροφή των πληθυσμών χοιρινού κρέατος μακροπρόθεσμα, καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων γίνεται (εξασθενημένο) εξαρτώμενο σχετικά με τον προγραμματισμό του mRNA από εποχή σε εποχή.

Ο αγώνας για τη μόλυνση του εφοδιασμού τροφίμων με βιοόπλα mRNA δεν σταματά εκεί. Η Genvax Technologies προωθεί ένα αυτοενισχυόμενο εμβόλιο mRNA σε πληθυσμούς ζώων. Η startup έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την United Animal Health, την Johnsonville Ventures, την Iowa Corn Growers Association, το Summit Agricultural Group και την Ag Startup Engine. Έχουν επίσης εξασφαλίσει πρόσθετες επιχορηγήσεις από το USDA-Agricultural Research Services Plum Island Animal Disease Center και το Foundation for Food and Agriculture Research. Αυτή η πλατφόρμα mRNA προωθείται ως λύση για την καταπολέμηση των υφιστάμενων και αναδυόμενων απειλών για την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Το mRNA θα προγραμματίσει τους χοίρους να παράγουν πρωτεΐνες διαμορφωμένες σύμφωνα με παραλλαγές αφρικανικής πανώλης των χοίρων. Όταν εντοπιστεί μια νέα εστία, η πλατφόρμα mRNA θα αναπτυχθεί για τη μηχανική των κυττάρων του ζωικού κεφαλαίου για μια ειδική για μετάλλαξη ανοσοαπόκριση. Τα ζώα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ένα διαγονίδιο ή «γονίδιο ενδιαφέροντος» που ταιριάζει με το κυρίαρχο στέλεχος παραλλαγής που κυκλοφορεί.

Τα λαχανικά δεν είναι πλέον ιερά, καθώς η γενετική τους ακεραιότητα μολύνεται από ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενα πειράματα mRNA

Η πλατφόρμα mRNA απελευθερώνεται επίσης μέσω βασικών λαχανικών. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Irvine της Καλιφόρνια και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Riverside βρήκαν έναν τρόπο να ενσωματώσουν το mRNA σε μαρούλια, ντομάτες και άλλα λαχανικά. Οι επιστήμονες δημιουργούν διαγονιδιακά, χιμαιρικά φυτά που έχουν DNA που συνδυάζεται με DNA από ιούς και ζώα. Αυτοί οι επιστήμονες προωθούν το mRNA στα λαχανικά, χάρη σε μια επιχορήγηση 500.000 δολαρίων από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών , μια χρηματοδοτική μηχανή του NIH, του οποίου οι διευθυντές διορίζονται από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στον αγώνα για χακάρισμα ανθρώπων και έλεγχο πληθυσμών , ούτε καν η προσφορά τροφίμων είναι ιερή. Τα νομοθετικά σώματα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να προστατεύσουν το μέλλον της προσφοράς τροφίμων και τη γενετική ακεραιότητα των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων. Οι επικείμενες αποτυχίες των πειραμάτων mRNA και οι καταστροφικές συνέπειες του ανθρώπου που προσπαθεί να παίξει τον Θεό είναι μόνο θέμα χρόνου να καταστεί αναπόφευκτος.

ἀπό : naturalnews.com

Σύντομα θα υπάρξει ένας άλλος λόγος είτε να επιλέξετε επιλογές για χορτοφάγους είτε να προμηθευτείτε το κρέας σας από τοπικές, αξιόπιστες πηγές: τα εμβόλια mRNA πρόκειται να εφαρμοστούν εκτενώς σε όλη τη βιομηχανία κρέατος, με βοοειδή, κοτόπουλα, χοίρους, κατσίκες και άλλα ζώα που στοχεύουν τακτικά. ενέσεις mRNA.

Όπως έχουμε δει με τα ανθρώπινα όντα, οι ενέσεις mRNA μπορούν:

- Κυκλοφορεί σε ολόκληρο το σώμα και καταλήγει σε αίμα και όργανα.

- Αναγκάζει το σώμα να παράγει τοξικές πρωτεΐνες που μπορεί να προκαλέσουν τοξικές επιδράσεις.

- Φράζουν τις αρτηρίες και καταλήγουν να σκοτώνουν ή να βλάπτουν άτομα από εγκεφαλικά ή καρδιακά επεισόδια.

- Αλλάζουν τα χρωμοσώματα και προκαλούν μόνιμες γενετικές αλλαγές στον οργανισμό...

( παρακολουθεῖστε τό βίντεο ἐδῶ

Γιά κρέας λοιπόν μόνον στό χωριό καί μάλιστα νά γνωρίζουμε καλά ἀπό ποῦ,ἀκόμη κι᾿ἐκεῖ...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου