" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

HAARP – Τό ἀπόλυτο ὅπλο τῶν συνωμοτῶν κατά τῆς Ἀνθρωπότητος

Σε ένα αρκτικό συγκρότημα 450 χιλιόμετρα ανατολικά του Άνκορατζ της Αλάσκας, το Πεντάγωνο έχει εγκαταστήσει έναν ισχυρό πομπό σχεδιασμένο να εκπέμπει περισσότερο από ένα γιγαβάτ ενέργειας στα ανώτερα όρια της ατμόσφαιρας.

Γνωστό ως Project HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program), το πείραμα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη «ιονόσφαιρα θερμάστρα» στον κόσμο, μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να ηλεκτρίζει τον ουρανό εκατοντάδες χιλιόμετρα πάνω από τη Γη με ραδιοκύματα υψηλής συχνότητας.

Γιατί να ακτινοβολήσουμε τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (τα οποία όταν ενεργοποιούνται από φυσικές διαδικασίες συνθέτουν το υπέροχο και διάσημο φαινόμενο που είναι γνωστό ως το Βόρειο Σέλας);

Σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, συνχορηγοί του έργου, «για να παρατηρήσουν τις περίπλοκες φυσικές παραλλαγές της ιονόσφαιρας της Αλάσκας».

Επίσης, παραδέχεται το Πεντάγωνο, να αναπτύξει νέες μορφές επικοινωνιών και τεχνολογιών επιτήρησης που θα επιτρέψουν στον στρατό να στέλνει σήματα στα πυρηνικά υποβρύχια και να κοιτάζει βαθιά υπόγεια.

Από τότε που έγινε δημόσια η ύπαρξη του HAARP, αρκετοί ανεξάρτητοι ερευνητές έχουν προειδοποιήσει ότι η επιχείρηση έχει μια μυστική ατζέντα που περιλαμβάνει:

τροποποίηση καιρού
έλεγχο μυαλού
στρατιωτικά πειράματα υψηλής τεχνολογίας
πρόκληση σεισμών


Οι μεταδόσεις HAARP μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση και παρακολούθηση ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων ή φαινομένων «πλάσμα», προδρόμους σεισμικής δραστηριότητας και τεκτονικής κίνησης.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι μεταδόσεις HAARP χρησιμοποιούνται στην πραγματικότητα για να ενεργοποιήσουν ή να προκαλέσουν ακριβώς τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές συνθήκες που μπορούν να αιτία τεκτονικής κινητικότητας.

Όπως ισχυρίζονται οι ακτιβιστές κατά του HAARP, το HAARP είναι το πιο επικίνδυνο έργο που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Κρυμμένη από το αθώο όνομα HAARP είναι η απόλυτη ακτίνα θανάτου.

Όταν το HAARP εκτοξεύεται, μπορεί να μετακινήσει σύννεφα. Όταν στοχεύει στο έδαφος μπορεί να προκαλέσει σεισμούς και τσουνάμι. Σύμφωνα με τον Τζέρι Σμιθ, ένας ακτιβιστής κατά του HAARP λέει ότι η επιθυμία του αμερικανικού στρατού είναι να αξιοποιήσει τον καιρό και να τον χρησιμοποιήσει ως όπλο.

Ο Smith στο βιβλίο του HAARP – The Ultimate Weapon of the Conspiracy, προειδοποιεί ότι πολλοί επιστήμονες της ατμόσφαιρας που εργάζονται στο μυστικό στρατιωτικό έργο μπορεί να αγνοούν τις σοβαρές δυνατότητες του HAARP να προκαλέσει όλεθρο στη Γη.

Γράφει:

ἐδῶ Καί διαβᾶστε τό σχετικό ἄρθρο τοῦ Τέσλα, ἐδῶ 

«Εάν το HAARP είναι TMT [Μεγεθυντικός πομπός Tesla] και αυτοί οι ερευνητές κατανοούν σωστά το έργο του Tesla, θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε μεγάλο πρόβλημα. Είναι πολύ πιθανό οι επιστήμονες που εργάζονται στο HAARP να μην ξέρουν με τι παίζουν.

» Πέρα από αυτό, η άγνοιά τους θα μπορούσε να επιδεινωθεί εάν το HAARP είναι πράγματι ένα μυστικό στρατιωτικό σχέδιο black-ops. Ο στρατός έχει επινοήσει έναν τρόπο διατήρησης μυστικών που ονομάζεται «διαμερισματοποίηση», όπου κάθε μονάδα γνωρίζει μόνο αυτά που πρέπει να γνωρίζειΜόνο η ομάδα ελέγχου γνωρίζει τι συμβαίνει

» Εάν υπάρχει μια ομάδα ελέγχου εξοικειωμένη με τα TMT που κατευθύνουν τις ενέργειες επιστημόνων που δεν έχουν εκπαιδευτεί στην τεχνολογία Tesla, αυτοί οι χειριστές χαμηλότερου επιπέδου θα μπορούσαν να κατευθυνθούν να προκαλέσουν τον όλεθρο με τις δημιουργημένες καιρικές συνθήκες ή τους κατασκευασμένους σεισμούς…»

Η βασική τεχνολογία πίσω από το HAARP είναι το πνευματικό τέκνο του επιστήμονα Bernard Eastlund.

Κρίνοντας από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας APTI, ο Tesla ήταν μια σημαντική έμπνευση για την  θερμάστρα ιονόσφαιρας του Eastlund. Ένα θέμα των New York Times, με ημερομηνία 8 Δεκεμβρίου 1915, περιγράφει μια από τις ιδέες του Tesla που είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με του Eastlund.

Το 1966, ο καθηγητής Gordon JF MacDonald ήταν αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωφυσικής και Πλανητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Προέδρου των ΗΠΑ και αργότερα μέλος του Συμβουλίου του Προέδρου των ΗΠΑ για την Ποιότητα του Περιβάλλοντος.

Δημοσίευσε εργασίες σχετικά με τη χρήση τεχνολογιών περιβαλλοντικού ελέγχου για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο MacDonald έκανε ένα αποκαλυπτικό σχόλιο:

«Το κλειδί για τον γεωφυσικό πόλεμο είναι ο εντοπισμός περιβαλλοντικής αστάθειας στις οποίες η προσθήκη μικρής ποσότητας ενέργειας θα απελευθέρωνε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας».

Ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας MacDonald ανέπτυξε ιδέες για τη χρήση του περιβάλλοντος ως οπλικού συστήματος και συνέβαλε σε αυτό που ήταν, εκείνη την εποχή, μόνο στο πιο τρελό όνειρο ενός μελλοντολόγου.

Όταν έγραψε το κεφάλαιο του, «Πώς να καταστρέψετε το περιβάλλον», για το βιβλίο Unless Peace Comes, δεν αστειευόταν. Σε αυτό περιγράφει τη χρήση του,

χειραγώγηση καιρού
τροποποίηση του κλίματος
τήξη ή αποσταθεροποίηση πολικού πάγου
τεχνικές καταστροφής του όζοντος
μηχανική σεισμών
έλεγχος κυμάτων ωκεανού
χειρισμός εγκεφαλικών κυμάτων χρησιμοποιώντας τα ενεργειακά πεδία του πλανήτη

Υπέθεσε ότι αυτοί οι τύποι όπλων θα αναπτυχθούν και, όταν χρησιμοποιηθούν, θα ήταν ουσιαστικά μη ανιχνεύσιμοι από τα θύματά τους.

Είναι το HAARP ένα τέτοιο όπλο;


Στο βιβλίο Planet Earth: The Latest Weapon of War, η διάσημη επιστήμονας και πυρηνική ακτιβίστρια Dr. Rosalie Bertell κάνει λόγο για τέτοια ηλεκτρομαγνητικά όπλα:

«Έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν εκρηκτικά και άλλα αποτελέσματα όπως η επαγωγή σεισμού σε διηπειρωτικές αποστάσεις σε οποιαδήποτε επιλεγμένη τοποθεσία-στόχο στον κόσμο με επίπεδα δύναμης ισοδύναμα με μεγάλες πυρηνικές εκρήξεις».

Το βιβλίο της εξηγεί ότι τα παλμικά κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν μηχανικά φαινόμενα και δονήσεις σε μεγάλες αποστάσεις μέσω της Γης.

Τέτοιος χειρισμός της Γης, δηλώνει, «έχει την ικανότητα να προκαλέσει διαταραχές ηφαιστείων και τεκτονικών πλακών, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν επίδραση στον καιρό», δημιουργώντας καταιγίδες και καταρρακτώδεις βροχές σε μια περιοχή.

Παρατηρεί κανείς ότι ο καιρός στον κόσμο ήταν πολύ περίεργος τα τελευταία χρόνια; Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το κλίμα αλλάζει λόγω των δραστηριοτήτων των ανθρώπων και όχι λόγω συσκευών όπως το HAARP;

Ἀπό : anomalien.com 👽 


Ἀπό ποῦ νά φυλαχθῇς μέ ᾿δαὐτους ; !!! 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου