" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ὁ Roger Holeindre καταγγέλλει τόν ἐμετό τῶν «δημοκρατικών» media


Ο Roger Holeindre, συν-ιδρυτής και πρώην αντιπρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, έχει αποχωρήσει από το κόμμα το 2011, όταν η Marine Le Pen ανέλαβε την ηγεσία, λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει πλέον τις αξίες του σε εκείνες της Μαρίν, ωστόσο έγραψε ένα άρθρο στο οποίο καταγγέλλει με σκληρό ύφος το καρναβάλι των ψεμάτων των γαλλικών media που ξέρασαν τόνους δηλητήριο κατά του Εθνικού Μετώπου, σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε κανείς να κάνει εμετό από τις τοξικές επιδράσεις του. Ο τίτλος μάλιστα του άρθρου που εμφανίζεται στο Les 4 Vérités είναι ο εξής : “C’est à vomir!”, «Αρκετά για να κάνεις εμετό!»:

Από τις εκλογές του πρώτου γύρου, έχουμε υποστεί ένα πραγματικό βομβαρδισμό των μέσων ενημέρωσης που δεν έχει καμία σχέση με ενημέρωση ... αλλά όλα έχουν να κάνουν με την πιο απαίσια... την πιο αναληθή ...την πιο προσβλητική προπαγάνδα προς τους ψηφοφόρους.

 
Καταρχάς, φαίνεται ότι τα αποτελέσματα μιας μη βίαιης δημοκρατικής ψηφοφορίας πρέπει να γίνονται δεκτά έτσι όπως είναι. Όποιος είναι ο νικητής, το αποτέλεσμα παραμένει δημοκρατικό και οι πολιτικές συνέπειες που απορρέουν είναι επίσης δημοκρατικές ... και θα πρέπει να οδηγήσουν ... χωρίς εμπόδια ... σε θέση ισχύος (σε αναλογία με την τελική συγκομιδή του) το κόμμα που κέρδισε τις εν λόγω εκλογές. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτά τα στοιχεία, εκτός εάν υποβάλει κάποια καταγγελία για παρατυπίες, στην ίδια περιοχή, όπως για εξαπάτηση ... ή για απάτη ... ή για στοίβαγμα των καλπών (ειδικότητα των κομμουνιστών για δεκαετίες).

Σημείωση: Επισημαίνει ότι οι Γκωλλιστές έδωσαν την εξουσία στους κομμουνιστές στις περιοχές που περιβάλλουν το Παρίσι και ονομάζονται «κόκκινη ζώνη». Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα το Seine-Saint-Denis είναι ένα κομμουνιστικό φρούριο και κέντρο ισλαμικής εγκληματικής δραστηριότητας.

Όλες αυτές οι κατηγορίες, όλο αυτό το παραλήρημα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από επαίσχυντα ψέματα που καθιστούν ακατάλληλους για πάντα εκείνους που τις κάνουν την κύρια εκλογική συνθηματολογία τους ... εμμένοντας με σοβαρό ύφος στις γελοιότητες ή έχοντας αέρα κομπασμένου δημίου ... Το μόνο που τους λείπε είναι το πλουμιστό καπέλο των επαναστατών προκατόχων τους του 1789 ... όπου εκτελούσαν και έσφαζαν στο όνομα των αποκαλούμενων «αξιών της Δημοκρατίας», που επιβλήθηκε μέσα σε μια θάλασσα από αίμα.

Δυστυχώς, όλα αυτά είναι ψευδή. Είχα την τιμή να είμαι ανάμεσα στους 35 βουλευτές του Εθνικού Μετώπου που εξελέγησαν στην Εθνοσυνέλευση, πριν από μερικά χρόνια.

Σημείωση: Στα μέσα της δεκαετίας του '80, χάρη σε ένα αναλογικό σύστημα ψηφοφορίας, το Εθνικό Μέτωπο κέρδισε 35 έδρες στην Εθνοσυνέλευση. Ο Μιτεράν είχε επιτρέψει το αναλογικό σύστημα, αλλά καταργήθηκε και πάλι όταν είδε ότι έκανε βλάβη στους Σοσιαλιστές και ωφελούσε το Εθνικό Μέτωπο.

Ο Holeindre σε μια παλαιότερη φωτογραφία με τον Jean-Marie Le Pen
Η είσοδός μας, έγινε δεκτή με ικανοποίησή του από όλους τους μικρότερους βουλευτές και θα μπορούσε να σημάνει οριστικά την αναγγελία του θανάτου της αριστεράς και της άκρας αριστεράς ... Αλλά ... από την πρώτη ημέρα, ο Σιράκ ... ο Ζισκάρ ... ο Pasqua και η παρέα τους... διέταξαν τα στρατεύματά τους: τους ήταν απαγορευμένο να ψηφίσουν τις προτάσεις μας ... ή να χειροκροτήσουν τις ομιλίες μας. Θεωρούσαν ότι οι ψήφοι μας ήταν άχρηστοι. Και όμως, οι προτάσεις μας από τότε αφορούσαν τον έλεγχο των συνόρων, έθεταν τέρμα στην διπλή ιθαγένεια ... έδιναν μισθούς στις Γαλλίδες μητέρες που θα επιθυμούσαν πάνω απ’ όλα να αναθρέψουν τα παιδιά τους.

Αργότερα ως εκλεγμένος περιφερειακός Σύμβουλος στο Île-de-France, είδα και άκουσα σε αυτή τη νέα συνέλευση, την δημοσιονομική αντεθνική δημηγορία από τους πράσινους Χμερ... για τους οποίους οι ηγέτες της ψευτο-δεξιάς ή των σοσιαλιστών έκαναν τα πάντα ... την μια απίστευτη παραχώρηση μετά την άλλη ... ώστε να μην χρειαστεί να δεχθούν ψήφους από το Εθνικό Μέτωπο.

Φυσικά, για όλους αυτούς τους «αμόλυντους δημοκράτες», το Εθνικό Μέτωπο σερφάρει (sic) πάνω από τα δεινά του Έθνους ... σαν να ήταν κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνο για κάτι.

Για δεκαετίες, οι ψήφοι των εκατομμυρίων έντιμων και πατριωτών Γάλλων πολιτών δεν μετριούνται ποτέ ... πετάγονται στον κάδο των απορριμμάτων της λεγόμενης Δημοκρατίας, της "μίας και αδιαίρετης".

Σημείωση: Μια σημαντική αποκάλυψη. Ίσως οι Γάλλοι να μην ήταν τόσο αδρανείς, αν δεν ήσαν βέβαιοι ότι οι «ανεπιθύμητοι» ψήφοι ποτέ δεν λογαριάζονται. Ίσως να προσπαθούσαν περισσότερο. Η Πέμπτη Γαλλική Δημοκρατία ακούγεται όλο και περισσότερο σαν ένα κομμουνιστικό κράτος.

Η ισότητα ισχύει μόνο για την ελίτ και τα προστατευόμενα λόμπι τους.

Η δημοκρατία ταΐζει 
Η ίδια υστερία των media που βλέπουμε σήμερα έλαβε χώρα το 2002, όταν ο Jean-Marie Le Pen κονταροχτυπιόταν με τον Ζακ Σιράκ στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Οι οποιεσδήποτε πιθανότητες του Le Pen γρήγορα εκμηδενίστηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κυριολεκτικά τότε είχαν σκυλιάσει. Οι ψηφοφόροι πήραν το μήνυμα – ο Jean-Marie Le Pen θα σήμαινε το θάνατο της χώρας…. Τώρα αισθάνομαι βέβαιος ότι εκατομμύρια ψήφων πετάχτηκαν έξω. Αλλά τι μπορείς να κάνεις; Εκτός από την ανατροπή των εξουσιαστών με ένα βίαιο πραξικόπημα που μπορεί να πυροδοτηθεί από τους πατριώτες.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε σε αυτούς τους σκευωρούς και παραχαράκτες ... ότι εάν ... την επόμενη εβδομάδα ... το FN κερδίζει μία ή περισσότερες περιφέρειες ... θα είναι λόγω του στημένου νόμου ... που θεσπίστηκε από τους Σοσιαλιστές για να δώσει το μέγιστο αριθμό των εδρών στις περιφέρειες ... στο κόμμα που έρχεται πρώτο. Ήταν μόνο για να αποτραπεί το FN από το να αποκτήσει μια έδρα!

Τώρα για να τελειώσουμε με αυτούς τους απατεώνες ... Αυτούς τους παραβάτες της πολιτικής ληστείας ... που εκλέγονται για να ζήσουν καλά και που χώνουν τους εαυτούς τους στα εθνικά μας αρχοντικά ... Αν τίποτα δεν έχει αλλάξει στη Γαλλία μετά από την Απελευθέρωση, είναι επειδή αυτοί οι δάσκαλοι των ηθικών διδαγμάτων έχουν κάνει ό, τι μπορούν για να αποτραπεί να γίνει δίκη εναντίον του κομμουνισμού (που μας πρόδωσε από το 1938 έως το 1941 ... ... στην Ινδοκίνα και στην Αλγερία).

Αντιμέτωποι με αυτούς τους απατεώνες ... αντιμέτωποι με τον από-χριστιανισμό της χώρας μας ... αντιμέτωποι με τη μεταναστευτική εισβολή ... είθε ο Θεός να μας βοηθήσει ... και Vive la France!

Είναι καιρός να ενταχθείς στην αντίσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου