" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 6ΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ

tromaktiko6951

Συνωστισμό «Ρεπούσηδων» και «Φίληδων» έχουμε στα σχολικά βιβλία, ακόμα και του Δημοτικού! Έτσι, στο βιβλίο Ιστορίας που διδάσονται τα παιδιά μας στην ΣΤ Τάξη του Δημοτικού και στο Κεφάλαιο 7, στην τέταρτη παράγραφο, που αναφέρεται στην άλωση της Τριπολιτσάς, διαβάζουμε τα εξής εξοργιστικά:

 «Η Τριπολιτσά έπεσε στα χέρια των επαναστατών στις 23 Σεπτεμβρίου του 1821. Ακολούθησαν σφαγές και λεηλασίες. Οπλισμένοι οι Έλληνες, μπήκαν στην πόλη χτυπώντας τους Τούρκους, που οχυρώθηκαν στα σπίτια τους. Οι Οθωμανοί που κλείστηκαν στον κεντρικό πύργο, τη Μεγάλη Τάπια, παραδόθηκαν έπειτα από τρεις ημέρες από έλλειψη νερού».

Εύγε στους μαρξιστές καθηγητάδες που το ’γραψαν (επιτελώντας το διεθνιστικό τους καθήκον…). Εύγε και στους υπευθύνους του υπουργείου «Παιδείας» που το ενέκριναν στη διδακτέα ύλη. Η Νέα Τάξη θα τους ευγνωμονεί αιωνίως για τη δυσφήμηση του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου