" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει …«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!...

Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!2Η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Ρωσσία θεωρείται Τρομοκρατική Οργάνωση, αλλά για τους Δυτικούς είναι η …νόμιμη δημοκρατική κυβέρνηση της Αιγύπτου, που κακώς ανετράπη από τον Στρατό.

Στο πλευρό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας βρίσκονται ακόμα και οι αποκεφαλιστές της ISIS, παρέα με τους …Οικολόγους Πράσινους!

Τήν μουσουλμανική ἔνωσιν Ἑλλάδος ποιός τήν ἐλέγχει;

Την οργάνωση της …«αυθόρμητης επαναστάσεως» κατά του Μουμπάρακ, για να πάρει την εξουσία η Μουσουλμανική Αδελφότητα, οργάνωσαν πράκτορες της OTPOR του Soros από την Σερβία.
 
Την OTPOR την βλέπουμε να οργανώνει …«αυθόρμητες» επαναστάσεις σε όλες τις χώρες που παραμένουν «εκτός ελέγχου» των τοκογλύφων.
 
Περνούν πρώτα οι …«αυθόρμητοι επαναστάτες» εισαγωγής, στήνουν την θεατρική παράσταση, τα έκτροπα, τις εμπρηστικές δολοφονίες, σπρώχνουν τα σώματα ασφαλείας να απαντήσουν με την βία, αναμεταδίδουν εικόνες εξεγέρσεως σε όλον τον πλανήτη, με την βοήθεια των καλοπληρωμένων ΜΜΕ, πέφτουν τα χρηματιστήρια, ακυρώνονται κρατήσεις και ταξίδια  και τελικά ξημερώνει η …«Δημοκρατία» κι από πίσω το ΔΝΤ, με τα χέρια γεμάτα δώρα… Δηλαδή νέα δάνεια.
 
 Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!10
 Ἡ OTPOR χρηματοδοτεῖ κι ὀργανώνει ...«ἐπαναστάσεις» κατὰ ἐλευθέρων χωρῶν!!!9
 
Έτσι αυξάνονται μεθοδικά τα μέλη του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και εγκαθίστανται ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ Κεντρικές Τράπεζες στις …«εκδημοκρατισμένες» χώρες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου