" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ακόμα και οι δανειστές κράζουν Σαμαρά: Η Ελλάδα δεν έχει πετύχει κανένα πρωτογενές πλεόνασμα!


Όταν ακόμη και οι εντολείς του Αντώνη Σαμαρά, οι κατά τον ίδιο «στενοί του σύμμαχοι» Γερμανοί, επικρίνουν σφοδρότατα και καταρρίπτουν το μύθο του «πρωτογενούς πλεονάσματος», τότε είναι προφανές πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει περιέλθει σε δραματικά δεινή θέση.

Ο Χανς Βέρνερ Ζιν συγκεκριμένα, επιφανής γερμανός οικονομολόγος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν εξαιρείς έναν σημαντικό αριθμό δαπανών, πετυχαίνεις πάντα πλεόνασμα», ή επί το απλούστερον, το υποτιθέμενο πρωτογενές πλεόνασμα Σαμαρά υπήρξε προϊόν αλχημειών. Και συνεχίζει εξίσου επικριτικός: «Η Ελλάδα δεν έχει πετύχει κανένα πρωτογενές πλεόνασμα, πρόκειται για μια πληροφορία που διαδίδεται από τα μέσα ενημέρωσης και η οποία είναι λανθασμένη»!

Τι λέει δηλαδή ο Γερμανός οικονομολόγος; Ότι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, από κοινού με τους εργολάβους της ενημέρωσης σε κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα, εξαπατούν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, ούτως ώστε να περισώσουν ότι μπορούν από τις κομματικές τους συμμορίες και τις πολιτικές τους καριέρες.

Η εκστρατεία εξαπάτησης μάλιστα, έρχεται σε μια προεκλογική περίοδο η οποία κορυφώνεται με τις εκλογικές αναμετρήσεις για τους δήμους, τις περιφέρειες και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και των οποίων το αποτέλεσμα θα κρίνει αναμφισβήτητα τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Προεκλογική περίοδος ψεύδους λοιπόν, με αιχμή του δόρατος για την κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικας, ένα πλεόνασμα-απάτη!

Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά θα λάβει την απάντηση του Ελληνικού Λαού στις 18 και 25 Μαΐου. Στο πλεόνασμα της απάτης, θα απαντήσει με πλεόνασμα Λαϊκού Εθνικισμού!


Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου