" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΧΟΥΝΤΑΡΑ! ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗ!


BktrT4TIMAACLxh.jpg large 
Όπως είναι γνωστό (στους αναγνώστες των μη καθεστωτικών ιστοσελίδων και όχι στον ελληνικό λαό, γιατί όλα τα ΜΜΕ το απέκρυψαν…), το περιοδικό Hot Doc είχε αποκαλύψει ότι κατά την έρευνα στο σπίτι του επιχειρηματία Αν. Πάλλη για τα… κρυμμένα όπλα της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο νυν υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης, την εποχή που ήταν βουλευτής, τα έπαιρνε από τον Πάλλη για να κάνει στοχευμένες ερωτήσεις στη βουλή, υπέρ των συμφερόντων του επιχειρηματία.
Ακολούθως, σχηματίστηκε δικογραφία. Η τύχη της οποίας… αγνοείτο, μέχρι που ο υπουργός της («ανεξάρτητης») δικαιοσύνης (στην ελληνική περίπτωση είναι σωστό το «δ» να γράφεται με μικρό…), αναγκάστηκε κατόπιν επιμόνων ερωτήσεων βουλευτών να ομολογήσει ότι η σχετική δικογραφία έχει αποσταλεί στη βουλή από τις 30 Απριλίου. Κι εδώ κι έναν ολόκληρο μήνα, παραμένει καταχωνιασμένη σε κάποιο συρτάρι!!!
Αυτή είναι η «δικαιοσύνη» στο τρισάθλιο μνημονιακό προτεκτοράτο Σαμαριστάν! Οι δικογραφίες που αφορούν ατιμωτικά αδικήματα υπουργών της ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ καταχωνιάζονται, ενώ οι δικογραφίες που αφορούν «αδικήματα» γνώμης βουλευτών της Χρυσής Αυγής πάνε στο… άστραμμα στην ολομέλεια της βουλής για άρση ασυλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου