" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η… ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙ


unnamed (11)
Τη δική του… Κοντσίτα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την «τρανσέξουαλ» Κρίστι Αλεξίου (δηλαδή για τον Χρήστο Ταπαντσή, όπως θα αναγράφεται στο ψηφοδέλτιο…) που κατεβαίνει υποψήφιος-α δημοτικός-ή σύμβουλος με τον συριζαίϊκο συνδυασμό ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ (το γράφω με κεφαλαία για να μην τυχόν το μπερδέψουμε με το σύνθημα του gayparadeτης Θεσσαλονίκης «Ανοιχτή πόλη – ανοιχτοί κ…»), του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

Η Κρίστι δηλώνει… δυσαρεστημένη από τον Αλί Μπουτάρογλου (Μπουτάρη), διότι δεν προσέλαβε μια «τρανσέξουαλ» στο Δήμο Θεσσαλονίκης όπως είχε υποσχεθεί πριν από τρία χρόνια. Ιδού και οι… στόχοι του Χρήστου (λέγε με Κρίστι…):

Η υποψηφιότητά μου έχει σκοπό δύο πράγματα: αφενός μεν σε συμβολικό επίπεδο να καταδείξει ότι οι τρανς άνθρωποι είμαστε εδώ και διεκδικούμε τη συμπερίληψη και τη συμμετοχή μας σε όλους τους τομείς της δημόσιας σφαίρας, αφετέρου στην προώθηση των τρανς θεμάτων και την κατάργηση των διακρίσεων και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης”.

(ΥΓ): Ναι, αλλά που πάει χωρίς… μούσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου