" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ (ΛΑΘΡΟ) ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!


pantelaimonas

Γράφει ο Αντίοχος.

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ συνδυασμός «Ανοιχτή Πόλη» (μανία που την έχουν οι συριζαίοι με τα… ανοιχτά, «Ανοιχτή ΕΡΤ, Ανοιχτή Πόλη, Ανοιχτοί Κ…», φώναζαν στο gayparade…), για «προπηλακισμούς» που δέχτηκαν στελέχη του συνδυασμού, που είχαν την (εξαιρετικά ατυχή…) έμπνευση να πάνε να ζητήσουν ψήφο στην πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα:   
 
αυτά θέλουν οι συριζαίοι
«Προπηλακισμούς δέχτηκαν μέλη της Ανοιχτής Πόλης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, το απόγευμα την Τρίτης, την ώρα που διένειμαν προεκλογικό υλικό. Πρόκειται για γνωστούς τραμπούκους της περιοχής, που πρωτοστάτησαν στην περιβόητη «επιτροπή κατοίκων». Απώθησαν βίαια μέλη και υποψήφιους της Ανοιχτής Πόλης και προσπάθησαν να καταστρέψουν το υλικό της δημοτικής παράταξης. 
 

Καμιά επιχείρηση τρομοκρατίας δεν μας φοβίζει, ούτε ανακόπτει το δημοκρατικό λαό της Αθήνας από την απόφασή του για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη. Ήρθε όμως η ώρα ν’ αναλάβουν την ευθύνη, κι όσοι, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τσαλαβουτάνε στα νερά του ακροδεξιού λαϊκισμού, χωρίς να συναισθάνονται τις επιπτώσεις. Όλοι θα πάρουν την απάντησή τους την Κυριακή. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους: η σβάστικα κατέβηκε από την Ακρόπολη τον Οκτώβριο του 1944. Δεν θα επιστρέψει 70 χρόνια μετά».

Τι συνέβη στην πραγματικότητα; Αυτό ακριβώς που λέμε «τους φτύνουν κι αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει». Οι θρασύτατοι συριζαίοι πήγαν στον «τόπο του εγκλήματος» (ή μάλλον των πολλών εγκλημάτων των προστατευομένων τους, λαθρομεταναστών) και όπως ήταν φυσικό κι επόμενο αποδοκιμάστηκαν από τα θύματα, δηλαδή τον απλό κόσμο. Αυτοί ήταν οι… «προπηλακισμοί»!

(ΥΓ) 1: Τους οποίους «προπηλακισμούς» καλό είναι να αρχίζουν να τους συνηθίζουν, τώρα που είναι στον… προθάλαμο της εξουσίας κι ετοιμάζονται να μπούνε μέσα στο «ιερό» της. Γιατί ένα είναι σίγουρο: πως αν (και όταν…) γίνουν εξουσία, θα φάνε καλά από τον ελληνικό λαό!

(ΥΓ) 2: Τον Οκτώβριο του 1944; Μα δεν την κατέβασε ο Γλέζος από το 1941; Προφανώς, ούτε οι συριζαίοι δεν πιστεύουν το παραμύθι του Γλέζου…

(ΥΓ) 3: Ας το πάρουν απόφαση τα συντρόφια: κουρελόπανο με σφυροδρέπανο δεν κυμάτισε ποτέ στην Ελλάδα. Και δε θα κυματίσει ούτε και τώρα! Δε θα το επιτρέψουν αυτό οι Έλληνες εθνικιστές! Γκέγκε;

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου