" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΤΟ 86% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ


parakato.gr

Μεγάλη έρευνα για τις διαθέσεις της κοινής γνώμης εφτά ευρωπαϊκών χωρών (Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία και Βρετανία) έναντι των λαθρομεταναστών, με δείγμα 7.500 άτομα, πραγματοποίησε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2014, η εταιρεία Pew Research Center.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το 86% των Ελλήνων θέλουν λιγότερους (ή καθόλου) «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες στη χώρα τους (ποσοστό ρεκόρ ανάμεσα στις 7 χώρες…). 
Στην Ιταλία, το ποσοστό φτάνει το 80% , στη Γαλλία 57%, στη Βρετανία 55%, στην Ισπανία 47%, στη Γερμανία 44% και στην Πολωνία 40%.

Ταυτοχρόνως, αρνητική άποψη για τους μουσουλμάνους εξέφρασε το 53% των Ελλήνων, το 63% των Ιταλών, το 50% των Πολωνών, το 46% των Ισπανών, το 36% των Βρετανών και το 28% των Γάλλων.

Επιπλέον , οι περισσότεροι Έλληνες (70 %), Ιταλοί (69 %), Πολωνοί (52 %) και Γάλλοι (52 %) πιστεύουν ότι οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» αποτελούν βάρος για τις οικονομίες των χωρών τους, ενώ αντίθετα στην Ισπανία οι πολίτες είναι σχεδόν διχασμένοι (46%-47%).

(ΥΓ): Δε μένει παρά να εκφραστεί και στις κάλπες η θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού! 9 και σήμερα μείνανε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου