" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΑΛΑΣΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

ΕΝΩ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ 

960027_224675611031229_1647427822_n


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.


Ενώ ο Αρχηγός και πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται προφυλακισμένοι βάσει νομικά αδόκιμων και ανυπόστατων κατηγοριών, ενώ η υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, κατόπιν της άρσης ασυλίας που ψήφισε η Βουλή των ξενόδουλων ανδρείκελων θα οδηγηθούν ενώπιον των εγκάθετων ανακριτριών για να απολογηθούν για σύσταση και διεύθυνση δήθεν εγκληματικής οργάνωσης, οι πραγματικοί εγκληματίες όπως ο κύριος Σωτήριος Εμμανουήλ διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Ναυπηγείων, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για διακίνηση μαύρου χρήματος στην υπόθεση των υποβρυχίων κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης η οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εγκριθεί. 


Και φυσικά όχι γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία που συνηγορούν για την αθωότητά του, αλλά……. και εδώ καθίστε για να μην σωριαστείτε, ο «εξαίρετος» αυτός κύριος που έτρωγε με δεκαπέντε μασέλες, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες ζούσαν κάτω από τα όρια της φτώχειας και έστελναν καθημερινά τα παιδιά τους εντελώς νηστικά στο σχολείο, επικαλέστηκε μια από τις πρόσφατες νομοθετικές διατάξεις που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου και που εκτός των άλλων προβλέπουν…….. εδώ πάρτε κοντά σας τον αιθέρα, απαλλαγή από ποινικές ευθύνες κρατικών αξιωματούχων που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, αλλά και ευρεία «νομιμοποίηση» παρανόμων πληρωμών από κρατικούς φορείς και δήμους. 

Οι κατάπτυστες αυτές «χαριστικού τύπου» διατάξεις επίσης παραγράφουν ποινικές ευθύνες για εμπλεκομένους σε σκάνδαλα –όπως για παράδειγμα τα εξοπλιστικά– όπως επίσης προβλέπουν νομιμοποίηση παρανόμων πληρωμών τεραστίων ποσών.


Οι διατάξεις λοιπόν αυτές που τώρα πλέον είναι νόμοι του Κράτους, δημιουργούν αγανάκτηση σε κάποια μέλη του δικαστικού σώματος, επειδή έχουν ως κύρια συνέπεια δικογραφίες που έχουν ανοίξει για οικονομικά σκάνδαλα να κλείνουν και υπόδικοι, όπως ο προαναφερόμενος «κύριος» να ζητούν αποφυλάκιση.

 
Να λοιπόν τι είναι στην πραγματικότητα η αστική δημοκρατία και ποιες αρχές πρεσβεύει.


Να λοιπόν πώς διαμορφώνεται και πως λειτουργεί ο νόμος σ’ ένα διεφθαρμένο και άθλιο καθεστώς.


Να λοιπόν πώς στην Ελλάδα των κυρίων Σαμαρά – Βενιζέλου και των κοινοβουλευτικών τους συνοδοιπόρων, οι κλέπτες, οι καταχραστές, οι χρηματιζόμενοι και γενικά οι οικονομικοί εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι, ευθυτενείς και αήθεις, αλλά ακόμη και αν προφυλακιστούν βάσει αδιάσειστων αποδείξεων και μαρτυριών, το διεφθαρμένο καθεστώς φροντίζει να προωθήσει μέσω πολυνομοσχεδίων διατάξεις, ώστε να τους αποφυλακίσει, όπως από την άλλη φροντίζει με σκευωρίες, στημένες κατηγορίες και προσχεδιασμένες διώξεις, να εξοντώσει τους πραγματικούς και ουσιαστικούς του αντίπαλους.


Όπως έχουμε στο παρελθόν επισημάνει, ένα ανέντιμο πολιτικό καθεστώς πάντα χρησιμοποιεί ανέντιμες μεθόδους.  


Αλλά ο χρόνος πλέον πλησιάζει στο «σημείο 0» και πολύ σύντομα, όλοι όσοι με οποιοδήποτε τρόπο, εγκλημάτησαν εις βάρος της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της ανεξάρτητης πια δικαιοσύνης.


Η αλήθεια θα λάμψει γιατί η πληροφόρηση θα είναι ελεύθερη και πλουραλιστική και όχι ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη, από τα έμμισθα ΜΜΕ.


Η ώρα της κάθαρσης θα σημάνει και οι ανθέλληνες, οι δοσίλογοι, οι οικονομικοί εγκληματίες, οι συκοφάντες και οι μειοδότες ως κόπρος του Αυγεία θα σαρωθούν από την εκλογική ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου