" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ομολόγησε την εξαπάτηση ο Κακλαμάνης: “Ήμουν το ανάχωμα για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στον β΄γύρο - Απόλυτα σύμφωνος ήταν ο Σαμαράς!” BINTEO

Ομολόγησε την εξαπάτηση ο Κακλαμάνης: “Ήμουν το ανάχωμα για να μην μπει η Χρυσή Αυγή στον β΄γύρο - Απόλυτα σύμφωνος ήταν ο Σαμαράς!” BINTEO

Παρά τα ψέμματα και την νοθεία η ΝΔ μας πέρασε με το αναιμικό 0,8% - Έρχεται μεγάλο χαστούκι στις ευρωεκλογές για τα ανδρείκελα του μνημονίου!

Τα βρώμικα τεχνάσματα της ΝΔ και του Σαμαρά, αλλά και τον τρόμο του μνημονιακού αποκόμματος για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, αποκάλυψε σήμερα ο Κακλαμάνης. Με μία δήλωση βόμβα (για τους ανυποψίαστους...) ξεκαθαρίστηκε ότι η υποψηφιότητά του ήταν συμφωνημένη με την ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να λειτουργήσει ως "ανάχωμα στην άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου" κάτι που επιτεύχθηκε αφού "εμπόδισε τον Η. Κασιδιάρη να περάσει στον β΄γύρο"!
Συγκεκριμένα πριν από λίγο δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό "Ήμουν το ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Μέσα στο κόμμα χρειάζονταν κάποιον που να πάρει τις ψήφους των δυσαρεστημένων δεξιών. Αν δεν υπήρχαν οι ψήφοι μου θα πήγαιναν στον Ηλία Κασιδιάρη και θα πέρναγε στον β΄γύρο"!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Realfm 97,8 με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο της Αθήνας. Συγκεκριμένα είπε: "Είναι λάθος να αθροίζεται αυτό το ποσοστό το 7-7,5% που πήρα στον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή αφού η υποψηφιότητά μου αφορούσε την "καθαρή" δεξιά που δεν θα ψήφιζε Σπηλιωτόπουλο. Στέρησα τον β' γύρο στην Χρυσή Αυγή. Η υποψηφιότητα μου ήταν ένα ανάχωμα στον Ηλία Κασιδιάρη κάτι που φυσικά το γνώριζαν στο κόμμα. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού, δυστυχώς θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή. Αυτός που έβλαψε τη Χρυσή Αυγή, ήμουν εγώ". Επίσης τόνισε ότι "στην αρχή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν κατάλαβε γιατί χρησιμοποιήθηκε, εγώ το είχα πει ξεκάθαρα, πρώτη φορά ηγέτης ενός κόμματος διασπά την παράταξη για να ευνοηθεί υποψήφιος ενός άλλου κόμματος" εννοώντας τον Γ.Καμίνη και το ΠΑΣΟΚ!"

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν πως μοναδικό φόβητρο του συστήματος είναι η Χρυσή Αυγή και πώς όλα τα ανδρείκελα του καθεστώτος παλεύουν από κοινού για να μειώσουν τα εκλογικά μας ποσοστά. Ο Κακλαμάνης δεν δίστασε να κοροϊδέψει τους Αθηναίους πολίτες παριστάνοντας τον... αντισαμαρικό και μάλιστα τολμούσε να διαδίδει ότι "η Χρυσή Αυγή τα έχει βρει με τον Σαμαρά".
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες και οι μάσκες έπεσαν με τρόπο άθλιο. Ο Κακλαμάνης είχε συμφωνήσει με την ηγεσία της ΝΔ να παριστάνει τον "αντιμνημονιακό" για να κλέψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Όπως όμως λέει ο λαός: "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται".  

Έρχονται οι ευρωεκλογές και όλα τα απόβλητα του μνημονίου θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει από τους Έλληνες πολίτες. 



 Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου