" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ; Ή ΑΛΛΙΩΣ : ΑΪΒΑΛΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ...


Όχι ότι έχει ιδιαίτερη αξία ο αρχιλαϊκιστής Αϊβαλιώτης, ώστε να ασχοληθώ μαζί του, αλλά όλα έχουν τα όριά τους ! Γιατί όταν κάποιος εξ'αιτίας της δίψας του για ...εξουσία ( μια θεσούλα στο Ευρωκοινοβούλιο εν τω προκειμένω) ξεπερνά κάθε όρια λαϊκισμού ήτοι διαστρέβλωσης της πραγματικότητος προς ίδιον όφελος, σημαίνει πως ανήκει στην κατηγορία των ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ που μπροστά στην εξασφάλιση των "κεκτημένων" του γαία πυρί μιχθήτω !!! 
Έτσι σήμερα στην εκπομπή που διατηρεί ο αρχηγός του, εμφανίστηκε ως ΤΙΜΗΤΗΣ των πάντων, αλλά κυρίως τιμητής της ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ του μαχόμενου βο(υ)λευτή ! Κραδαίνοντας μπροστά στην κάμερα τα ...ντοκουμέντα επιδεικνύοντας  τις ...ικανότητές του, όταν ήταν βουλευτής και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ τα ...σκάνδαλα(!), δεν μπορούσα άλλο παρά να αναρωτηθώ ως πού μπορεί να φθάσει κανείς για μια "θεσούλα"( με περίπου 15000+ ευρώ μηνιαίως αποδοχές); Μάλιστα "μάλωσε" τους σημερινούς βουλευτές για την αδράνειά τους, λεγοντας : "Τι κάνετε εσείς σήμερα; Πού είναι οι αποκαλύψεις σας για σκάνδαλα; Έτοιμα τα θέλετε, δεν ψάχνετε; Αλλά έτσι είναι, έλειψε το ΛΑΟΣ από την βουλή και ..." 

Τί έδειχνε, ο Αϊβαλιώτης; Μα ναι, ένα έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών που ΟΝΤΩΣ ίδρωσε ΠΟΛΥ για να το εξασφαλίσει και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ !!! Ένα έγγραφο που δόθηκε στην Βουλή, ναι, ναι όπως το διαβάζετε δόθηκε στην Βουλή τον Ιούλιο του 2008 από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών κ. Ν. Λέγκα ! Και όπου αναγραφόταν η ανακαίνιση του κτηρίου του Υπουργείου Οικονομικών και φυσικά και το κόστος αυτής που άγγιζε τα 8 εκατομμύρια ευρώ ! 
Είδατε πόσο ΚΟΠΟ και τί ΙΔΡΩΤΑ έριξε ο Αϊβαλιώτης για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! Μάλιστα ο εν λόγω είπε πως το κόστος αυτό αφορούσε ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΩΝ του κτηρίου, ποσό που το αντιπαράθεσε με την δημιουργία του αεροδρομίου της Ικαρίας!  Βέβαια απέφυγε να πεί ( έτσι λειτουργεί ο λαϊκισμός !) πως το ποσό αφορούσε μια γενική ανακαίνιση που υπέστη το κτήριο ( έτος κατασκευής 1971) και συγκεκριμένα "... την καθαίρεση του περιμετρικού μεταλλικού προστεγάσματος, τη στήριξη μαρμάρινων επενδύσεων και γενικότερα την άρση της επικινδυνότητας των υφιστάμενων επενδύσεων και την επένδυση των εξωτερικών όψεων με σύνθετα πάνελ αλουμινίου, την αντικατάσταση των υπαρχόντων κουφωμάτων αλουμινίου με νέα και σύγχρονα κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες και την τοποθέτηση ρολών ηλιοπροστασίας, την αντικατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του κλιματισμού, της αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, του εξωτερικού φωτισμού, τη στεγανοποίηση του δώματος, ενώ επίσης αφορούσαν σε επενδύσεις με γρανίτη στο ισόγειο του κτιρίου και την αντικατάσταση ψευδοροφών περιμετρικής εστίας." ( πληροφορίες από : πηγή)
Και το σημαντικότερο όλων τα χρήματα αυτά δεν κατεβλήθησαν από τα κρατικά ταμεία αλλά από τον κάτοχο του κτηρίου, στον οποίο το Υπουργείο τότε ( 2008) πλήρωνε 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο  ενοίκιο! Η ηγεσία του υπουργείου φυσικά δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη. Αυτό το έπραξε το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, στο οποίο άλλωστε ανήκει και το κτίριο. «Τόσα εκατομμύρια έχουν εισπράξει από εμάς όλα αυτά τα χρόνια, ας δώσουν και επτά εκατομμύρια να φτιάξουν το κτίριο που κινδύνευε να πέσει» είχε δηλώσει ο τότε υπουργός οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης.(από πηγή) 
Με άλλα λόγια έκλεισε το κόστος της ανακαίνισης με δυο χρόνων ενοίκια... Πού να τα αναφέρει αυτά ο Αϊβαλιώτης, όμως...
Πόσο πιό λαϊκιστής αλλά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την εξαπάτηση του πολίτη μπορεί να γίνει κανείς; Μόνο και μόνο για την θεσούλα τους ... Για τα "μάμαλα" που λέει και ο απλός κοσμάκης που μένει εκεί να τους θωρεί "έκθαμβος για την σοφία τους, την αγωνιστικότητά τους, την αξιοπιστία τους, την ...ντομπροσύνη τους" !

Ά, να μου χαθείς γελοίο υποκείμενο, ΨΕΥΤΗ, ΥΠΟΚΡΙΤΗ και ΦΑΡΙΣΑΙΕ !!! 
Άντε να κάνεις καμιά παρουσίαση κανενός βιβλίου του ισόβιου διεθνή προέδρου της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι, ξέρεις εσυ του κολλητού σου του Νικολάου Λάου... ( διαβάστε ΕΔΩ), και άσε τους λαϊκισμούς ακόμη και αυτοί έχουν πλέον ...ξεπεραστεί και δεν αποδίδουν !
Άντε ρεζίλιδες, να τελειώνουμε και με εσάς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

 ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ


Διαβάστε ΕΔΩ πως απέφυγε την στρατιωτική θητεία ο Αϊβαλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου