" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Υπάρχει αόρατος Πόλεμος



ραντίσματα
Το στοπ στους αεροψεκασμούς υπεβλήθη στην Σιωνιστική συμμορία από τους Συμπαραστάτες ,για να ξελαμπικάρει το μυαλό των Ανθρώπων.  
Για να μπορέσουν να αντιδράσουν σε όλα αυτά τα παράλογα που γίνονται. Προσέξτε τον ουρανό είναι πεντακάθαρος και... Γαλάζιος. Η Ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από τα χημικά κατάλοιπα ,και μυρίζει όμορφα .Στις βροχές το νερό είναι καθαρό .Κοντεύουμε τέσσερις μήνες από την Απαγόρευση που υπεβλήθη στην Σιωνιστηκή Συμμορία από τους Συμπαραστάτες.
Φαίνεται απίστευτο αλά είναι πραγματικότης .Υπάρχει αόρατος Πόλεμος. Θα διαπιστώσουμε όλοι την αδυναμία της Σιωνιστικής συμμορίας που εκτελούσε τους χημικούς Αεροψεκασμούς ,ότι αδυνατεί να ξαναψεκάσει.Και θα δούμε όλοι μας και τις κατάρριψεις των Αεροσκαφών που θα προσπαθήσουν. Και το πιο κάτω που γράφω είναι γεγονός ,το αποκρύπτουν για τι δεν μπορούν να δικαιολογηθούν . Και είμαστε στην αρχή. 
Προσπάθησαν να ψεκάσουν σήμερα στις 20/6/2013 και γύρω στις 12.00 ώρα στο Ιόνιο πάνω από την Ζάκυνθο .Ένα ψεκαστικό Αεροπλάνο χωρίς διακριτικά, του Νάτο, που εμφανίσθηκε άρχισε να διαγράφει ξαφνικά κύκλους, και ακυβέρνητο παραλίγο να συντριβεί στο Πέλαγος. Μετά απόλυτη σιγή.Η προειδοποίηση είναι σαφής. Θα αντιμετωπιστούν με πιθανές καταρρίψεις εάν ξανατολμήσουν οι Νεοταξίτες Σιωνιστές να παραβούν την απαγόρευση των Ψεκασμών .
  Οι Συμπαραστάτες δεν αστειεύονται. Ψεκασμός στην ατμόσφαιρα απαγορεύεται. Τα υπόλοιπα Αεροπλάνα της Πολιτικής και πολεμικής Αεροπορίας όλων τον Χωρών, ανεμπόδιστα είναι ελεύθερα να εκτελούν τα δρομολόγια τους.
Αδυνατούν οι Νεοταξίτες Σιωνιστές Χαζαροεβραίοι να εφαρμόσουν το πρόγραμμα των Χημικών Αεροψεκασμών. Άγνωστη δύναμη τους έχει καθηλώσει σχεδόν όλα τα Νατοϊκά Αεροπλάνα που έχουν αναλάβει τους αεροψεκασμούς, στο έδαφος με σοβαρές βλάβες .Το μήνυμα προς αυτούς είναι ξεκάθαρο. Εάν τολμήσετε ξανά να ψεκάσετε θα εφαρμοσθεί κατά πάσα πιθανότητα το μέτρο της κατάρριψης. Έχουν πάθη Σοκ. .

Χωρίς τους αεροψεκασμούς που προκαλούν μεγάλη αγωγιμότητα στην ατμόσφαιρα, με το μεταλλικό κοκτέιλ που ψεκάζουν, σε μορφή σκόνης, αχρηστεύεται στον μεγαλύτερο βαθμό το ΧΑΑΡΠ. Δεν μπορούν να ιονίσουν την ατμόσφαιρα .Με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η Λειτουργία του. Νεοταξίτες χτυπούσαν ανελέητα με τις ριπές του ΧΑΑΡΠ τα ρήγματα της Γής προκαλώντας καταστροφικούς Σεισμούς, στοχευμένους για να πετύχουν τα γεωπολιτικά τους Παιγνίδια. Με τους Αεροψεκασμούς έσπειραν στο περιβάλλον στειρότητα ,στο φυτικό και ζωϊκό βασίλειο. Και στις ανθρώπινες κοινωνίες .
Εξολόθρευαν εκατομμύρια ηλικιωμένους Ανθρώπους ,και ευπαθείς ομάδες, προκαλώντας τους εμφράγματα, εγκεφαλικά και πολλές άλλες ασθένειες. Οι βδελυροί Νεοταξίτες μόλυναν το περιβάλλον σε τεράστιο βαθμό .Ο υδροφόρος ορίζοντας μολύνθηκε από βαρέα και τοξικά μέταλλα. Μας ψεκάσανε σε μορφή σκόνης κοκτέιλ μετάλλων .Όπως Αλουμίνιο ,Βάριο, Κάδμιο, Απενεργοποιημένο Ουράνιο άκρως ραδιενεργό, Στρόντιο, Ιωδιούχο Άργυρο ,μολυσματικούς Ιούς ,νανοσωματίδια για την καταστροφή τον διαφόρων οργάνων του Ανθρώπου .
Παραισθησιογόνα και κατασταλτικές ουσίες για την καταστολή των αντιδράσεων μας ,κατά την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων. Όλα αυτά παίρνουν τέλος εδώ και πλέον των τριών Μηνών .Δυσκολεύονται να ψεκάσουν.Και από ότι αντιλαμβάνομαι δεν θα ξαναψεκάσουν εύκολα πλέον .Θα πάθουν μεγάλο στραπάτσο.Τέλος η κυριαρχία τους στον Ουρανό. Η άγνωστη Δύναμη τους καθήλωσε ,και τους εξουδετέρωσε.Θα το διαπιστώσουμε στην πορεία, την απόλυτη εφαρμογή της παύσης τον Αεροψεκασμών. Υπάρχουν συμπαραστάτες και έχουν προστρέξει σε βοήθεια μας. Μόνο αυτό γνωρίζουμε, και ότι είναι απόλυτα ισχυρή και δυνατή και ελέγχουν όλο το Σύμπαν .
Θα χτυπήσουν και πολλά δορυφορικά συστήματα γα να γκρεμίσουν το πρόγραμμα μπλε ακτίνα. Θα τους επιβάλουν και άλλους περιορισμούς στην ασυδοσία τους. Και θα τιμωρήσουν την Παγκόσμια συμμορία που εγκληματεί κατά της Ανθρωπότητας.





http://fornews.gr/index.php/
http://filosofia-erevna.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου