" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Παραδοχή Ευρωπαϊκής(εβραϊκής) Επιτροπής: Θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες!!


Συνδυάστε την παρακάτω είδηση με την παραδοχή μιας Εβραίας ακτιβίστριας που λέει ότι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη και με το κίνημα της Πανευρώπης που χρηματοδοτήθηκε απ' τους Εβραίους τραπεζίτες όπως ο Εβραίος Μαξ Βάρμπουργκ και στόχος του είναι μια Ενωμένη Ευρώπη με μιγάδες κατοίκους!


Την θυμόμαστε όλοι την κ. Μάλμστρομ, η οποία έχει προβεί ουκ ολίγες φορές σε εκδηλώσεις ανησυχίας για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Την πρώτη φορά είχε εκφράσει την ανησυχία της εν όψει των ευρωεκλογών και την είσοδο Χρυσαυγιτών στον Ευρωκοινοβούλιο. Την δεύτερη είχε έρθει στην Ελλάδα για να διαβουλευτεί με τους εγχώριους εθνοαποδομητές, προκειμένου να δώσει γραμμή. 
Τώρα μας αποκαλύπτει τους σκοπούς πίσω από την ανησυχία της και είναι πραγματικά κυνικός ο τρόπος που προαναγγέλλεται ο θάνατος του Ελληνικού Έθνους ως απώτερος σκοπός των ταγών της παγκοσμιοποίησης. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Ευρωπαία Επίτροπο η μετανάστευση είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υπογεννητικότητα και διαρκώς διογκούμενο χάσμα ανάμεσα στην νέα γενιά και τους ηλικιωμένους. Κοινώς, σε απλά, Ελληνικά θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με τους Πακιστανούς, αφού μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η θέση της Ε.Ε. που θέτει την μετανάστευση ως αντιστάθμισμα στο δημογραφικό. Αυτό, βέβαια, έχει ενσταλαχτεί και στις ελλαδικές κυβερνήσεις, οι οποίες δίνουν γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες, τους οποίους θεωρούν ως νέους ψηφοφόρους τους.
Το πρόβλημα για την κ. Μάλμστρομ, το οποίο δημιουργεί και τις ανησυχίες της, είναι η θέληση του Ελληνικού Λαού για Ζωή. Αυτή εκφράζεται μέσω της Χρυσής Αυγής και μπορεί να είναι σίγουρη η εν λόγω επίτροπος, ότι θα συνεχίσει να έχει ανησυχίες, οι οποίες θα γίνουν ακόμα πιο έντονες όταν οι Εθνικιστές θα μπουν και στο ευρωκοινοβούλιο. Οι Έλληνες διαφωνούν με το σχέδιο θανάτου τους, που έχουν εκπονήσει οι διεθνείς επικυρίαρχοι, και εφαρμόζουν οι ντόπιοι πολιτικάντηδες. Αυτή τους την διαφωνία την εκφράζουν με την Χρυσή Αυγή, η οποία θα τερματίσει αυτά τα σχέδια σε όλους τις εκφάνσεις.
xryshaygh.com
elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου