" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ( μέρος Α' )

Μιά άποψη θεωρίας συνωμοσίας για την ιστορία των τελευταίων εκατό χρόνων

Απόσπασμα από το βιβλίο 
CASEBOOK ON
ALTERNATIVE 3
 από τον Jim Keith,1994

αναδημοσίευση από:
περιοδικό NEXUS τεύχος 9 11ος-12ος 2000

Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου πως υπάρχει μια συνωμοσία, ακόμη και ένα δίκτυο συνωμοσιών που κατευθύνει τα πράγματα ( ή επιχειρεί να τα κατευθύνει) από τα υψηλώτερα σημεία της παγκόσμιας αλυσίδας. Σήμερα είναι κρισιμότερο το ζήτημα του «ποιος» από το «εάν» και υπάρχουν αρκετοί από περισσότεροι υποψήφιοι για να συντηρούν έναν στρατό από σκουπιδιάρηδες που θα ασχολούνται με τις βρωμιές τους για χρόνια.
Ερευνώντας κάποιος αρχίζει να καταλαβαίνει τις σκιαγραφήσεις μιας διασταύρωσης δυνάμεων που εκτελεί σχἐδια σχεδόν ταυτόσημα με την «Εναλλακτική λύση3» και όπως ο ερευνητής Χόθορν Άμπενστεν σημειώνει, «για αυτές τις δομές ελέγχου τα έθνη είναι περίπου μια βολική φαντασία».
Για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι μπορεί να είναι ένα πραγματικό σχέδιο «Εναλλακτικἠ Λύση3», για να κλειδωθεί ο Παγκόσμιος πληθυσμός σ’έναν απόλυτο έλεγχο πριν την εγκατάλειψη του πλανήτη, πρέπει να βρεθούμε στα ίχνη ενός αριθμού ατόμων, ατυχημάτων, ιδεολογιών και τεχνολογιών και θα δούμε ύστερα ότι έχουμε μόνο γραντσουνίσει την επιφάνεια πιθανών διασυνδέσεων. Οι Ναζί και η ΣΙΑ. Προγράμματα αναπαραγωγής πληθυσμού και παλαιό αμερικανικό χρήμα. Στρατόπεδα εργασίας  σκλάβων και ηλεκτρονικός πόλεμος. Η ΝΑΣΑ και οι βάσεις της Ανταρκτικής: Αυτά είναι μερικά από τα νήματα του αιματοβαμμένου στημονιού.
Για λόγους που αισιοδόξως θα γίνουν προφανείς άρχισα την έρευνα για την  «Εναλλακτική λύση 3» σ΄αυτό που μπορεί να εμφανιστεί σαν μια αυθαίρετη στιγμή  στην ιστορία. Με ανθρώπους οι οποίοι πέθαναν πολύ καιρό πριν. Καθώς ιχνηλατούμε τις προτάξεις και τις σχέσεις, αυτών των ανθρώπων, το συνωμοτικό δίκτυο θα ακτινοβολήσει προς τα έξω και ίσως αρχίσει να εκδηλώνει ένα δυσοίωνο και καθοριστικό σχέδιο. 

John Foster Dulles
 Η ιστορία άρχισε λίγο μετά την κατάρρευση του Γ’Ράϊχ, όταν ο στρατηγός Ράϊνχαρντ Γκέλεν, αρχικατάσκοπος και μέλλων Ιππότης της Μάλτας, άρχισε διαπραγματεύσεις με τον Άλεν Ντάλες και την αμερικανική ΟSS ( Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας τα δίκτυα των μυστικών υπηρεσιών των Ναζί σαν μέσο για να προωθήσει την προσωπική του επιβίωση και την επιβίωση του τεράστιού του δικτύου αντικατασκοπίας, ο Γκέλεν έκανε μια ξεχωριστή συμφωνία με τον Ντάλες, που κατέληξε στο οριστικό μπόλιασμα του αντικατασκοπευτικού μηχανισμού των ναζί στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες . Αυτό ήταν η γέννης της  ΣΙΑ και ένα μέρος του πλέγματος της προδοσίας που συνεχίζεται ως τις μέρες μας. Δεν είναι παράξενο ότι ο Γκέλεν κατάφερε να σφυρηλατίσει δεσμούς με τον Διευθυντή Ντάλες. Το παρελθόν του Ντάλες είναι ανεξερεύνητα συνδεδεμένο με τους ναζί και άλλα ελιτίστικα συμφέροντα.
Στην αρχή του αιώνα η οικογένεια Ντάλες, εξαδέρφια των Ροκφέλερ, προερχόμενοι από τον Νότο και με παρασκήνιο δουλοκτησίας και ισχυρών διεθνών διασυνδέσεων, ήταν έντονα συνδεδεμένη με διεθνή και γερμανικά συμφέροντα και, αν τους παρατηρούσε κανείς, υποστηρικτές ευγονικών προγραμμάτων (πχ επιλεκτική αναπαραγωγή και εξόντωση για τις κατώτερες τάξεις . Μία προσωπική φιλοσοφική διακήρξη του αδελφού του Άλεν, του Τζον Φόστερ Ντάλες,στα 1911, φωτίζει το υπόβαθρο της σκέψης και τυχαία υπογραμμίζει ένα κύριο θέμα ή μία δικαιολογία για την "Εναλλακτική λύση 3. "Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, όλα τα είδη τείνουν να αυξάνονται με μεγάλη ταχύτητα. Μετά από λίγες γενιές ο κόσμος θα είναι κυριολεκτικά γεμάτος από ζωή. Καθώς ο αριθμός των ειδών αυξάνεται, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για κάθε άτομο να βρει μέσα συντήρησης.. μερικοί πρεπει να χαθούν, και αυτό που είναι γνωστό σαν ο νόμος της φυσικής επιλογής, λέει ότι αυτοί που θα χαθούν θα είναι οι ασθενέστεροι. Οι δυνατότεροι Θα επιβιώσουν.. Με τον άνθρωπο όπως και με κάθε άλλη μορφή ζωής, υπάρχει η ίδια τάση για το δείκτη γεννητικότητας να υπερέχει του δείκτη θνησιμότητας, με το αναπόφευκτο αποτέλεσμα ενός υπερπληθυσμού, στον οποίο μερικοί πρέπει να εξοντωθούν. Ποιοί θα εξοντωθούν εξαρτάται από το ποιοί είναι αδύνατοι και ποιοί δυνατοί στο διαγωνισμό που
επακολουθεί. Η Βιολογία μας λέει ότι μόνο με αυτόν τον συναγωνισμό και την εξόντωση επιτυγχάνεται η πρόοδος. Γιατί η τάση ενός είδους ειναι να εκφυλίζεται και μόνο με την εξόντωση των κατώτερων μελών ένας υψηλότερος μέσος όρος διατηρείται...".
Πριν από τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο, τα αδέλφια Ντάλες επιστρατεύτηκαν στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ από ταν θείο τουςΥπουργό Εξωτερικών Ρόμπερτ Λάνσινγκ (Robert Lansing). Ο Λάνσινγκ είχε καλές διασυνδέσεις με τους τραπεζικούς κα πολιτικούς κύκλους, με φίλους όπως ο Γουΐλιαμ Χάουαρντ Ταφτ, ο Αντριου Κάρνεγκι καιο Μπέρναντ Μπαρούχ. Ο Λάνσινγκ ένας χυδαίος αγγλόφιλος που πήρε μαθήματα προφοράς για να ακούγεται σαν Βρετανός, ήταν ένας από αυτούς τους Αμερικανούς που χρησιμοποίησαν την δύναμή τους yια να επιβάλλουν, κατ' ουσία, στον πρόεδρο Γουΐντροου Ουΐλσον την άποψη ότι οι ΗΠΑ πρέπει να συμμαχίσουν με την Αγγλία ενάντια στην Γερμανία και επέβλεπαν την σταθερή ροή αμερικανικών μυστικών υπηρεσσιών προς τους  βρετανικούς αντικατασκοπευτικούς κύκλους. Η δολοφονία του αρχιδούκα  Φερδινάνδου, του κληρονόμου του θρόνου της Αυστρίας ἠταν το σπίρτο που άναψε την  παγκόσμια σύρραξη του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου.

 Τα πρακτικά του  Στρατοδικείου που εξέτασε τον Καμπρίνοβιτς έναν από τους δολοφόνους του αρχιδούκα. αποδεικνύουν ότι συζητήθηκαν λίγα για την ταυτότητα των δραστών: 
Πρόεδρος του Στρατοδικείου: «Πες μου περισσότερα  σε σχέση με τα κίνητρα. Ηξερες πριν αποφασίσεις την απόπειρα δολοφονίας ότι ο Τάνκοσιτς και ο Τσίγκνοβιτς ήταν μασόνοι; Το γεγονός ότι εσύ και αυτοί ήσασταν μασόνοι, είχε επιρροή στην απόφασή σας;"

Καμπρίνοβιτς: «Ναι». 
Ο πρόεδρος: «Αναλάβατε από αυτούς την αποστολή να πραγματοποιήσετε τη δολοφονία;»  
 Καμπρίνοβιτς: «Από κανέναν δεν ελαβα την εντολή να πραγματοποιήσω τη δολοφονία. Η σχέση της Μασονίας με τη δολοφονία ήταν ότι δυνάμωσε την πρόθεσή μου. Στη Μασονία επιτρέπεται να σκοτώσεις. Ο Τσιγκάνοβιτς μου είπε ότι οι μασόνοι είχαν καταδικάσει τον αρχιδούκα Φραγκίσκο Φερδινάνδο σε Θάνατο περισσότερο από ένα χρόνο πριν».
Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, οι Τσιγκάνοβιτς και Τάνκοσιτς είχαν υψηλότερες θέσεις στη μασονική ιεραρχία απ' ό,τι ο Καμπρίνοβιτς, και ο Τσιγκάνοβιτς πληροφόρησε τον Καμπρίνοβιτς ότι η Οργάνωση δεν μπορούσε να βρει κάποιον να πραγματοποιήσει τη δολοφονία.
Ο κόμης Τσέριν (Count Czerin), ένας φίλος του αρχιδούκα, αναφέρει στο βιβλίο «Στον  Παγκόσμιο Πόλεμο -Im - Welt- Krieg"  ότι ο αρχιδούκας ήξερε αρκετά καλά ότι ο κίνδυνος για την ζωή του ήταν άμεσος. Ένα χρόνο πριν τον Πόλεμο με πληροφόρησε ότι οι μασόνοι είχαν αποφασίσει τον θάνατό του».
Γιατί οι μασόνοι ενδιαφέρονταν για το Θάνατο του αρχιδούκα Φερδινάνδου; Μακριά από την εικόνα που δίνουν, αυτή των άκακων ανδρών που ασχολούνται με τελετουργίες σε κλαμπ ανδρών στα κύρια μέσα ενημέρωσης, η Μασονία, επί μακρόν, συνδέθηκε με τη διεθνή πολιτική χειραγώγηση και προβλήθηκε ως αγωγός για τις προθέσεις ενός αριθμού ελιτίστικων συμφερόντων, που περιελάμβανε τον Οίκο των Ρότσιλντ και τις σχέσεις του με το διεθνές τραπεζικό σύστημα.
Συζητώντας για μια προφανή μηχανορραφία που Θα ενέπλεκε τις ΗΠΑ στον ευρωπαϊκό πόλεμο, ο Πλοίαρχος Τζόζεφ Κενγουόρθι (Joseph Kenworthy), της βρετανικής ναυτικής αντικατασκοπείας, ανέφερε: «Το Λουζιτάνια στάλθηκε εσκεμμένα με σημαντικά μειωμένη ταχύτητα, σε μια περιοχή όπου ένα γερμανικό υποβρύχιο ήταν γνωστό ότι περίμενε και με τη συνοδεία του να έχει αποσυρθεί».  Ο πρόεδρος Γουΐλσον είναι γνωστό ότι συγκάλυψε στα αρχεία του Θησαυροφυλακίου τα φορτωτικά έγγραφα του καταδικασμένου Λουζιτάνια, τα οποία αποδείκνυαν ότι μετέφερε λαθραίες στρατιωτικές προμήθειες που είχαν προορισμό τη Μεγάλη Βρετανία, διαψεύδοντας την ιδέα ότι το Λουζιτάνια ήταν ένα μη στρατιωτικό, επιβατηγό σκάφος. 

ο μεγιστάνας των διαμαντιών Cecil Rhodes
Cecil Rhodes
Ο τραπεζίτης Μπέρναρντ Μπαρούχ  έλεγχε τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου ως πρόεδρος του Γραφείου Πολεμικών Βιομηχανιών, ο τραπεζίτης Ευγένιος Μάγιερ (Eugene Meyer) ήταν επικεφαλής της Εταιρίας Οικονομικών Πολέμου, ενώ ο τραπεζίτης Πολ Βάρμπουργκ (ΡαυΙ Warburg) ήταν επικεφαλής της Τράπεζας Ομοσπονδιακού Αποθεματικού (FED). Και οι τρεις αυτοί άνδρες ήταν  πράκτορες του τραπεζικού ομίλου των Ρότσιλντ. Ο πόλεμος που θα τελείωνε όλους τους πολέμους, καταβρόχθισε 13 εκατ. ψυχές, και με την ολοκλήρωσή του ο Άλεν και ο Τζον Φόστερ Ντάλες στρατολογήθηκαν από τον πανίσχυρο σύμβουλο του προέδρου Γουΐλσον, γνώστη των τραπεζικών πραγμάτων, συνταγματάρχη 'Εντουαρντ Χάουζ (Edward House), μελλοντικού αρχιτέκτονα του -δήθεν σοσιαλιστικού -σχεδίου Νιου Ντιλ (New Deal)  του Ρούζβελτ. Οι Ντάλες ταξίδεψαν στην Ευρώπη γ ια να παραστούν στην Διάσκεψη Ειρήνης του Παρισιού και να συναντηθούν με μέλη της ομάδας των νοτιοαφρικανών μεγιστάνων διαμαντιών και με την ομάδα της μυστικής Στρογγυλής Τραπέζης του μασόνου Σέσιλ Ρόουντς (Cecil Rhodes), που ιδρύθηκε το 1891.
Αντιπροσωπεύοντας τα συμφέροντα της βρετανικής αριστοκρατίας και τη βιτρίνα των τραπεζιτών των Ρότσιλντ, όπως οι Βάρμπουργκ, οι Σρέντερ (Schroder) και οι Λάζαρντ (Lazard), η Στρογγυλή Τράπεζα προώθησε και συνεχίζει να προωθεί, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη βασισμένη στις Μασονικές/Ιλουμινίστικες ιδέες, όπως αυτές που είχε ο μέντορας του Ρόουντς, ο Τζον Ράσκιν (John Ruskin). Ο Ράσκιν με τη σειρά του, λέγεται ότι είχε επηρεαστεί από τον Βαυαρό Ιλλουμινάτο Άνταμ Βάϊσχάουπτ, τον μυστικισμό της 'Ισιδος του 'Εντουαρντ Μπάλγουερ-Λίτον (Edward ΒυΙ-wer-Lytton), τη Θεοσοφία της Μαντάμ Μπλαβάτσκυ από το βιβλίο «'Ισις Αποκαλυμμένη», τον Ναό της ΄Ισιδος-Ουράνια των Ερμητικών Σπουδαστών της Χρυσής Αυγής και τη γερμανική ομάδα της Θούλης, η οποία Θα εκτόξευε και θα προμήθευε φιλοσοφικά κλειδιά-βάσεις στην καριέρα του Αδόλφου Χίτλερ. Η Στρογγυλή Τράπεζα συνηγόρησε –αντανακλώντας καθαρά τις ιδέες των Ιλλουμινάτι  (και ακόμα το κάνει αυτό)  υπέρ της καταστροφής των εθνικών κυριαρχιών  και την παράδοσή τους σε ένα ελιτίστικο κυβερνών Σώμα, το πρωτότυπο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 
 Η ομάδα σχηματίστηκε σύμφωνα με τον Ρόουντς
κατά τα μασονικά πρότυπα με έναν εσωτερικό Κύκλο Μυημένων, που περιελάμβανε τον Ρόουντς, τον λόρδο Μιλνερ (Lord Milner), τον μελλοντικό πρωθυπουργό Αρθουρ Μπάλφουρ (Arthur Balfour) και τον λόρδο Ρότσιλντ, του οποίου οι τραπεζικές μυστικές εταιρίες είχαν τη μεγαλύτερη επίδραση στην ομάδα. 
Carroll Quigley
«…Εκεί αναπτύχθηκε στον εικοστό αιώνα», λέει ο Δρ. Κάρολ Κουίλεϋ (Carroll Quigley), «ένα πανίσχυρο μόρφωμα μεταξύ του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, που διείσδυσε βαθιά στην πανεπιστημιακή ζωή, τον Τύπο και στις πρακτικές της εξωτερικής πολιτικής. Στην Αγγλία το κέντρο ήταν η ομάδα της Στρογγυλής Τραπέζης, ενώ στις ΗΠΑ ήταν η εταιρία Τζ. Π. Μόργκαν (J. Ρ. Morgan & Company) ή τα τοπικά της υποκαταστήματα στη Βοστώνη, τη Φιλαδέλφεια και το Κλίβελαντ».
 Μυημένοι στην Στρογγυλή Τράπεζα, τα αδέλφια Ντάλες έγιναν αξιωματούχοι του αμερικανικού κλάδου, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων - ΣΕΣ (Council οη Foreign Relations) [η βρετανική ηγετική ομάδα ήταν το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, γνωστό ως Οίκος Τσάταμ - Chatham House]. Αλλα μέλη του άξονα ΣΕΣ-διεθνών τραπεζών πού περιελάμβανε τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ (David Rockefeller) και τον Αβερελ Χάριμαν (Averell Harriman), (του οποίου η οικογένεια ήταν οι ιδρυτές του Γραφείου Ευγονικών Καταγραφών και της Ένωσης Ευγονικών Ερευνών, που ζητούσε τη στείρωση 50 εκατ. Αμερικανών με σκοπό την τελειοποίηση του Ιδανικού Ανθρώπου στα 1980), ήταν η οικογένεια Άστορ, οι τραπεζίτες του Ρότσιλντ Μπέρναρντ Μπαρούχ και Πολ Βάρμπουργκ (ο τελευταίος μισθώθηκε από την εταιρία Κουν-Λεμπ [Kuhn, Loeb & Company] με 500.000 δολάρια το χρόνο για να προωθήσει τη δημιουργία μιας Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας στις ΗΠΑ) και άλλα εξέχοντα μέλη της διεθνούς αριστοκρατίας του δολαρίου. Στα 1910, μια μυστική συνάντηση των τραπεζιτών στο νησί Τζέκιλ (Jekyll) της Γεωργίας των ΗΠΑ, οριστικοποίησε μακρόπνοα σχέδια για τη δημιουργία μιας Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας στην Αμερική, η οποία Θα παρουσιαζόταν στο κοινό ως "απαλλαγμένη από τη Γουόλ Στριτ ή από κάθε μονοπωλιακό συμφέρον" - κάτι πολύ μακριά από το να είναι η αλήθεια. Παρουσιαζόμενο από τον ΄Ολντριτς Μπιλ (Αldrich Bill), το σχέδιο για την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα αρχικά απορρίφθηκε από το Κογκρέσο. Όταν έγινε αντιληπτό ότι οι Ρεπουμπλικανοί συνδέονταν στενά με τα τραπεζικά συμφέροντα στην αντίληψη του λαού, αποφασίστηκε αυτή η σύλληψη να παρουσιαστεί από τους Δημοκρατικούς, όπως και έγινε, και κατέληξε στο Νόμο περί Ομοσπονδιακού Αποθεματικού του 1913. 

 Μιλώντας για τις ενέργειες της Στρογγυλής Τραπέζης και των τραπεζικών χορηγών της στη δημιουργία του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού, ο Δρ. Κουιλεϊ έγραψε: «Οι δυνάμεις του οικονομικού καπιταλισμού είχαν έναν μακροπρόθεσμο στόχο, τίποτα λιγότερο από το να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα οικονομικού ελέγχου σε ιδιωτικά χέρια, ικανό να κυριαρχεί σε κάθε πολιτικό σύστημα κάθε χώρας και στην παγκόσμια οικονομία, ολοκληρωτικά. Αυτό το σύστημα θα ελεγχόταν με φεουδαλιστικό τρόπο από τις παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες που Θα ενεργούσαν με κοινές συμφωνίες, μέσω μυστικών συμφωνιών που θα λάμβαναν χώρα σε συχνές ιδιωτικές συναντήσεις και Συνέδρια. Το αποκορύφωμα του συστήματος θα ήταν η Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων (Bank οί International lements) στη Βασιλεία της Ελβετίας, μία ιδιωτική τράπεζα που θα κατεχόταν και θα ελέγχονταν από τις παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες που ήταν και οι ίδιες ιδιωτικοί συνεταιρισμοί. Κάθε κεντρική τράπεζα όφειλε να κυριαρχεί στην κυβέρνησή της μέσω της ικανότητάς της να ελέγχει τα δάνεια του Θησαυροφυλακίου, να χειρίζεται τις διεθνείς ανταλλαγές, να επηρεάζει το επίπεδο της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα και να επηρεάζει τους συνεργαζόμενους πολιτικούς με επακόλουθα οικονομικά ανταλλάγματα στον κόσμο των επιχειρήσεων .
Η ομάδα του Ρόουντς και οι υποστηρικτές της ήταν τα κλειδιά για την προμήθεια οικονομικής ενίσχυσης της ρωσικής επανάστασης στις αρχές του περασμένου αιώνα. Στις αρχές του 1907, 20 εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν στους Τρότσκι και Λένιν, με επιπρόσθετα μεγάλα (αλλά αδήλωτα) ποσά που έρευσαν από τους τραπεζίτες στους κομμουνιστές τα αμέσως επόμενα χρόνια.
Το 1918, μία ομάδα από 15 διεθνείς χρηματοδότες ταξίδεψε μυστικά στην Πετρούπολη κάτω από την κάλυψη μιας αποστολής του Ερυθρού Σταυρού. Αντιπρόσωποι του Παν-Ρωσικού Συνεδρίου εξαγοράστηκαν στον "σκοπό" για ένα εκατομμύριο δολάρια για να υποστηρίξουν τον μασόνο Κερένσκι, με επιπρόσθετη οικονομική αμοιβή για την προσωρινή κυβέρνηση και τους διαδόχους της, τους Μπολσεβίκους.


συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου