" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η "17 ΝΟΕΜΒΡΗ" ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΘΑΝΟ ΑΞΑΡΛΙΑΝ...!!!



Ήταν 14 Ιουλίου του 1992, όταν οι φονιάδες της αριστεράς βγήκαν παγανιά, κόβοντας το νήμα της ζωής του Θάνου Αξαρλιάν. Η ΟΠΛΑ των κομμουνιστών, είναι πάντα εδώ, είτε λέγεται 17Ν, είτε Συνωμοσία των Πυρήνων, είτε ο,τιδήποτε άλλο. Και την ίδια ώρα που κάποιοι εξ΄ ημών θυμούνται την ημερομηνία της δολοφονίας του συμπολίτη μας από τους δολοφόνους της άκρας αριστεράς, κάποιοι πανηγυρίζουν για την αποφυλάκιση του Σακκά και κάνουν έρανο για να μαζέψουν τα χρήματα για την εγγύησή του ή σχεδιάζουν ίσως και την απόδρασή του στα καταγώγια των Εξαρχείων, όπως έγινε με τους Μαζιώτη & Ρούπα.
 Η δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν και η υπόμνηση της επετείου, θα αποτελεί πάντα κόλαφο για την αιμοδιψή ελληνική αριστερά. 
 
ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου