" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Κλόουν Κόσμος : Πολέμησε γιά ἐμᾶς,λευκό ἀρσενικό ἀπόβρασμα


Γράφει ὁ  Tobias Langdon 

 Πηγές είπαν στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα ότι η Βρετανία έχει συνεργαστεί με τη Γερμανία για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη ενός νέου πυραύλου μέσου βεληνεκούς που έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας. Ο βετεράνος Ρώσος στρατιωτικός παρατηρητής Alexei Leonkov λέει ότι το σχέδιο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εξαιρετικά επικίνδυνη πρωτοβουλία του Πενταγώνου για Συμβατική Άμεση Απεργία (CPS).

Ο υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου Τζον Χίλι μίλησε με τον Γερμανό ομόλογό του στο Βερολίνο την Τετάρτη για ένα σχέδιο για από κοινού ανάπτυξη ενός νέου στρατηγικού πυραύλου με βεληνεκές 3.200 χλμ., ανέφεραν την Πέμπτη οι Times, επικαλούμενοι πηγές που λέγεται ότι είναι εξοικειωμένες με την ιδέα... ( ὁλόκληρο τό θέμα ΕΔΩ

Καί τώρα πεῖτε μου,εἶναι ἤ δέν εἶναι λογικό νά ἀναρωτηθῶ : Ποιοί Ἄγγλοι καλέ ; Οἱ δεδηλωμένοι κι᾿ἐπισήμως πλέον ; 

Ἄς περάσουμε στό κυρίως θέμα : 

Ο Κλόουν Κόσμος σιχαίνεται τους Λευκούς και λατρεύει τους πολέμους. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα, επειδή οι στρέιτ Λευκοί άνδρες, οι χειρότεροι των χειροτέρων στα μάτια του Κλόουν Κόσμου, είναι αναγκαίοι για να πολεμήσουν στους πολέμους του Κλόουν Κόσμου. Αλίμονο, η πολιτική του «Διασύρετέ τους και μετά στρατολογήστε τους» δεν τους βγαίνει. Τόσο στη Βρετανία όσο και στην Αμερική , η στρατολόγηση λευκών ανδρών στο στρατό μειώνεται καταστροφικά, ακόμη και όταν ο Κλόουν Κόσμος σχεδιάζει έναν θριαμβευτικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Και η Κίνα. και το Ιράν. και η Βόρεια Κορέα. Υπάρχει ένας Άξονας του Κακού, βλέπετε, στον οποίο πρέπει να αντιταχθεί ένας Άξονας του Πρωκτού . Οι κακές χώρες όπως η Ρωσία, που δεν πιστεύουν στη λατρεία των ομοφυλόφιλων και των μη Λευκών, πρέπει να νικηθούν από καλές χώρες όπως η Βρετανία, που πιστεύουν σε μια τέτοια λατρεία. Εδώ είναι ένας πολεμιστής του Κλόουν Κόσμου που θέτει την προτεραιότητα:

Η Βρετανία πρέπει να είναι έτοιμη να πολεμήσει σε τρία χρόνια και να διπλασιάσει τη θανάσιμη δύναμη του στρατού της καθώς οι ξεχωριστές απειλές της Ρωσίας, της Κίνας, του Ιράν και της Βόρειας Κορέας κλιμακώνονται, προειδοποίησε ο νέος αρχηγός του στρατού.

Ο στρατηγός Sir Roly Walker, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου, είπε στους δημοσιογράφους ότι η Δύση αντιμετώπισε «έναν άξονα αναταραχής» με αυξανόμενες στρατιωτικές φιλοδοξίες και ότι μια σύγκρουση στην οποία εμπλέκεται μία από τις χώρες θα μπορούσε να οδηγήσει σε «σημαντική έκρηξη» σε άλλο θέατρο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι σύμμαχοί του έπρεπε να είναι έτοιμοι «να αποτρέψουν ή να πολεμήσουν έναν πόλεμο σε τρία χρόνια», υποστήριξε - μια εσκεμμένα αυστηρή κρίση που βασίζεται στην εχθρότητα της Κίνας προς την Ταϊβάν, τις πυρηνικές φιλοδοξίες του Ιράν και τη στρατιωτικοποίηση της Ρωσίας, όπως αποδεικνύεται από την εισβολή της στην Ουκρανία.

Ο Walker ανέφερε τις εκτιμήσεις των ΗΠΑ ότι ο πρόεδρος της Κίνας, Xi Jinping, είχε ζητήσει από τον στρατό της χώρας να είναι έτοιμος να εισβάλει στην Ταϊβάν το 2027 — καθώς και τις ανησυχίες ότι το Ιράν θα μπορούσε να επιδιώξει να σπάσει την πυρηνική συμφωνία που έχει σκοπό να αποτρέψει την ανάπτυξη ατομικού όπλου. ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται. …

Τα σχόλια του νέου αρχηγού του στρατού έρχονται σε μια εποχή που το μέγεθος του βρετανικού στρατού είναι στο μικρότερο των τελευταίων 300 ετών, έχοντας δωρίσει άρματα μάχης, πυραύλους, πυροβολικό και μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών στην Ουκρανία — και θα ερμηνευθούν από ορισμένους ως έκκληση για το μέλλον επενδύσεις σε μια υπηρεσία που θεωρείται ότι χρειάζεται εκσυγχρονισμό.

Ενώ η κυβέρνηση των Εργατικών συμφώνησε να αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες από το τρέχον επίπεδο του 2,32% του ΑΕΠ — 64,6 δισεκατομμύρια στερλίνες — στο 2,5%, δεν έχει ακόμη δεσμευτεί για ένα σταθερό χρονοδιάγραμμα. Οι υπουργοί θέλουν να κοιτάξουν τα βιβλία της χώρας πριν αποφασίσουν τι είναι δυνατό, ενώ οι Συντηρητικοί δεσμεύτηκαν προηγουμένως να το κάνουν μέχρι το 2030. (" Ο αρχηγός του στρατού λέει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να διπλασιάσει τη θανάσιμη δύναμή του ή να είναι προετοιμασμένο για πόλεμο το 2027 ," The Guardian , 23 Ιουλίου 2024 )

Αν θέλετε μια εικόνα για το ποιος θα κερδίσει όταν ο  Axis of Anal (  Άξονας του Πρωκτού) πολεμήσει με τον Άξονα του Κακού, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία του σκληρά εκπαιδευομένου στρατού της Βρετανίας :

Τρέμε Πούτιν και Σι: οι ηγέτες του στρατού, του ναυτικού και της αεροπορίας της Βρετανίας επιδεικνύουν περήφανα τη σημαία του ουράνιου τόξου

Αυτή είναι μια συναρπαστική φωτογραφία από πολλές απόψεις. Καταρχάς, είναι προφανώς μια άσκηση ταπείνωσης. Ο Κλόουν Κόσμος αναγκάζει τον στρατό να υποταχθεί και να επιδείξει την υποταγή του. Η φωτογραφία είναι επίσης απόδειξη του πόσο σπάνιο είναι ένα συγκεκριμένο είδος θάρρους. Οι περισσότεροι από τους άνδρες της φωτογραφίας θα έχουν προετοιμαστεί πλήρως για να πολεμήσουν σε έναν πόλεμο, αντιμετωπίζοντας έναν οδυνηρό θάνατο ή τραυματισμό που θα τους αφήσει παράλυτους. Αλλά κανένας από αυτούς δεν ήταν διατεθειμένος να πει: «Άϊ τραβάτε - δεν σταθώ δουλοπρεπώς μπροστά σέ κάθε είδους ἀνώμαλο». Έχουν δηλαδή σωματικό θάρρος αλλά όχι ηθικό.

Σκέφτονται αλλά δεν μιλούν

Το ηθικό θάρρος είναι πολύ πιο σπάνιο από το σωματικό θάρρος. Εξάλλου, το να αντιμετωπίσεις τον βίαιο θάνατο θα σου φέρει παράσημα και βραβεία. Αλλά η καταγγελία του Κλόουν Κόσμου θα σας επιφέρει τον εξοστρακισμό και την δυσφήμηση. Θα μετατρέψετε τους φίλους σας σε εχθρούς, θα χάσετε την υποστήριξη των συναδέλφων σας και θα καταδικαστείτε ως ανήθικος και μισητός. Και αυτό είναι πολύ οδυνηρό για κοινωνικά πλάσματα όπως τα ανθρώπινα όντα, όπως έχει περιγράψει ο Kevin MacDonald όταν εγκατέλειψε το φιλελεύθερο παρελθόν του και άρχισε να αποκαλύπτει τον εβραϊκό πόλεμο στη Δύση, βίωσε άφθονο εξοστρακισμό και κακομεταχείριση στο πανεπιστήμιό του και αλλού. Όμως δεν έκανε πίσω, γιατί έχει αυτή τη σπάνια ιδιότητα του ηθικού θάρρους. Όπως ο MacDonald, πολλοί ακαδημαϊκοί είχαν αιρετικές σκέψεις για τους Εβραίους. Σε αντίθεση με τον MacDonald, σχεδόν όλοι τους προτίμησαν να κρατήσουν αυτές τις αιρετικές σκέψεις για τον εαυτό τους.

Το ίδιο ισχύει για τους σωματικά θαρραλέους άνδρες στους στρατούς σε όλη τη Δύση. Είναι χαρούμενοι που αντιμετωπίζουν τον βίαιο θάνατο, αλλά δεν έχουν το ηθικό θάρρος να αντισταθούν στις μπαρούφες του Κλόουν Κόσμου και να επαναστατήσουν ενάντια στη θανατηφόρα λατρεία της DEI (Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη). Είναι πιθανό η μεγάλη ή και η συντριπτική πλειοψηφία των Λευκών στρατιωτών να διαφωνούν με τη DEI , αλλά δεν θα της αντισταθούν δημόσια. Άλλωστε, οι στρατοί προσελκύουν κομφορμιστές και όσους είναι ευχαριστημένοι με την ιεραρχία. Αυτό είναι καλό όταν οι στρατοί εκπληρώνουν τον κατάλληλο ρόλο τους για την υπεράσπιση των εθνών και την προώθηση των εθνικών συμφερόντων. Αλλά οι στρατοί του Κλόουν Κόσμου δεν το κάνουν πια αυτό. Για παράδειγμα, δεν είναι προς το εθνικό συμφέρον της Αμερικής ή της Βρετανίας να ρίχνει χρήματα και πυρομαχικά στην Ουκρανία και να κινδυνεύει με πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα.

Παρασιτολογία και πολιτική

Αντίθετα, είναι εντελώς ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα. Λοιπόν τι συμβαίνει; Λοιπόν, τι συμβαίνει όταν οι αρουραίοι έλκονται από τη μυρωδιά των γατών; Παρασιτική χειραγώγηση, αυτό είναι. Ένα πολύ απλό μικρόβιο που ονομάζεται Toxoplasma gondii μπορεί να ανατρέψει τον πολύ περίπλοκο εγκέφαλο ενός αρουραίου, να ξεπεράσει την ενστικτώδη και απολύτως υγιή αποστροφή του αρουραίου για τις γάτες και να προκαλέσει κυριολεκτικά αυτοκτονική συμπεριφορά. Για προφανείς λόγους, ένας αρουραίος που έλκεται από τη μυρωδιά της γάτας είναι πολύ πιο πιθανό να φαγωθεί από μια γάτα. Αυτό είναι κακό για τον αρουραίο, αλλά καλό για το παράσιτο. Όπως πολλά άλλα παράσιτα, το Toxoplasma έχει έναν κύκλο ζωής που περιλαμβάνει δύο ή περισσότερους διαφορετικούς ξενιστές. Γι' αυτό τόσα πολλά παράσιτα προκαλούν αυτοκτονική συμπεριφορά, επειδή πρέπει να εγκαταλείψουν ένα είδος ξενιστή και να εισέλθουν σε άλλο. Κατά συνέπεια, οι αρουραίοι έλκονται από μυρωδιές αιλουροειδών και τρώγονται από τις γάτες. Οι γρύλοι πηδούν σε ρυάκια και τρώγονται από τα ψάρια. Τα μυρμήγκια σκαρφαλώνουν στην κορυφή του γρασιδιού και τα τρώνε οι αγελάδες.

Η παρασιτολογία είναι ένα συναρπαστικό θέμα, αλλά οι γνώσεις της δεν έχουν εφαρμοστεί στον ανθρώπινο πολιτισμό με τον τρόπο που θα έπρεπε. Μπορώ να δω σαφείς παραλληλισμούς μεταξύ της αυτοκτονικής και αυτοτραυματικής συμπεριφοράς της Δύσης και του ίδιου είδους συμπεριφοράς στο ζωικό βασίλειο. Το νευρικό σύστημα της Δύσης έχει ανατραπεί από μια εχθρική ελίτ Εβραίων και shabbos goyim. Αλλά σε αντίθεση με τους αρουραίους ή τους γρύλους, τα ανθρώπινα όντα μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι χειραγωγούνται από μια εχθρική εξωγήινη δύναμη. Στη συνέχεια, μπορούν να αντισταθούν, παθητικά στην αρχή εάν είναι απαραίτητο, ενεργά όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Η παθητική αντίσταση λαμβάνει χώρα εδώ και δεκαετίες. Το ενεργό στάδιο αρχίζει τώρα, γιατί οι Εβραίοι βασιλιάδες του Κλόουν Κόσμου κάνουν αυτό που έκαναν πάντα. Το τραβάνε το σκοινί στα άκρα. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την προπαγάνδα που στοχεύει στους γκοίμ του βρετανικού στρατού:


Ο Κλόουν Κόσμος αντιστρέφει την πραγματικότητα: Λευκή γυναίκα στρατιώτης παρενοχλεί σεξουαλικά μαύρο άνδρα στρατιώτη

Ποιος θα μπορούσε να πάρει στα σοβαρά αυτή την αφίσα; Στην πραγματικότητα, είναι οι μαύροι άνδρες που αποτελούν σεξουαλική απειλή για τις λευκές γυναίκες. Αυτό ισχύει τόσο στον στρατό όσο και παντού αλλού. Όμως ο Κλόουν Κόσμος αντιστρέφει την πραγματικότητα και επιδιώκει κάτι που αγαπά περισσότερο από τον πόλεμο: τα ψέματα. Το ίδιο είδος ψεύδους προπαγάνδας μπορεί να δει κανείς σε ένα βίντεο που στοχεύει στην καταπολέμηση αυτού που η βρετανική αστυνομία μόλις αποκάλεσε « εθνική έκτακτη ανάγκη ». Τι είναι αυτή η έκτακτη ανάγκη; Όπως σας λέει με μεγάλη χαρά ο Guardian , είναι η «καταδίωξη, η παρενόχληση, η σεξουαλική επίθεση και η ενδοοικογενειακή βία» που «επηρεάζουν μία στις 12 γυναίκες στην Αγγλία και την Ουαλία, με τον αριθμό των καταγεγραμμένων αδικημάτων να αυξάνεται κατά 37% τα τελευταία πέντε χρόνια. και οι δράστες γίνονται νεότεροι».

«Αυτό δεν είναι σωστό»: ένας ευγενής μαύρος άνδρας προσβάλλεται από το σεξουαλικό κυνήγι των κακών λευκών αρσενικών

Ο Guardian θα είναι επίσης πολύ χαρούμενος με την απεικόνιση των δραστών σεξουαλικής παρενόχλησης σε ένα πρόσφατο βίντεο


Τα Sleazy White ( χυδαία λευκά αρσενικά) παρουσιάζονται να παρενοχλούν μια ποικιλία ταλαιπωρημένων μη λευκών θηλυκών. Τα λευκά αρσενικά περνούν σεξιστικά σχόλια ή χαϊδεύουν τους γλουτούς σε ένα τρένο του μετρό. Στην πραγματικότητα, είναι συντριπτικά οι μη λευκοί άντρες που το κάνουν αυτό στις λευκές γυναίκες, όχι οι λευκοί σε μη λευκές γυναίκες. Αλλά μια αντιστροφή της πραγματικότητας δεν είναι αρκετή για τον Κλοουν Κόσμο. Μάλιστα, μερικά αρσενικά στο βίντεο παρουσιάζονται να αμφισβητούν τον άθλιο σεξισμό και τον μισογυνισμό. Μαντέψτε: αυτοί οι φιλικοί προς τις γυναίκες αντισεξιστές είναι Μαύροι! Στην πραγματικότητα, φυσικά, είναι οι μαύροι και άλλοι μη λευκοί άνδρες που αποτελούν ολοένα αυξανόμενη σεξουαλική απειλή για τις λευκές γυναίκες. Αλλά ο Κλόουν Κόσμος δεν μπορεί να παραδεχτεί την αλήθεια, γιατί η αλήθεια υπονομεύει παρά βοηθά τον πόλεμο εναντίον των Λευκών.

Δυστυχώς για το Clown World, ο πόλεμος του εναντίον των Λευκών δεν βοηθά το άλλο είδος πολέμου που θέλει να διεξάγει: στον Άξονα του Κακού. Τέτοια βίντεο υβρίζουν τους Λευκούς άνδρες τους οποίους ο Κλόουν Κόσμος θέλει να πολεμήσουν ενάντια στη Ρωσία και την Κίνα. Παραδόξως, αφού οι Λευκοί άντρες τους υβρίζονται από τον Κλόουν Κόσμο, δεν επιθυμούν να στρατολογηθούν από τον Κλόουν Κόσμο. Εν πάση περιπτώσει, είναι μπερδεμένο για τους κλόουν. Δεν καταλαβαίνουν γιατί τα πονηρά τους σχέδια για την καταστροφή της Δύσης στραβώνουν. Ένα άλλο από τα σχέδιά τους ήταν να εισάγουν ολοένα αυξανόμενους αριθμούς μη λευκών ανδρών σε ηλικία μάχης ως «πρόσφυγες». Ο Κλόουν Κόσμος σχεδιάζει να διεξαγάγει κυριολεκτικό πόλεμο εναντίον των Λευκών εντός της χώρας.

Ο επερχόμενος εμφύλιος πόλεμος στη Βρετανία

Αλλά ούτε αυτό θα λειτουργήσει. Ό,τι κι αν πουν οι εκβιαστές και οι προδότες, όλα τα πλεονεκτήματα στους επερχόμενους πολέμους στο δυτικό έδαφος ανήκουν στους αυτόχθονες Λευκούς, όχι στους μη Λευκούς αποικιστές που εισάγει ο Κλόουν Κόσμος. Απλώς αναρωτηθείτε: οι μη Λευκοί στη Δύση παράγουν κάποια από τα απαραίτητα για την βίωσή τους;  Καλλιεργούν και μεταφέρουν την τροφή που τρώνε; Μαζεύουν και φτιάχνουν συστήματα υδρεύσεως για το νερό που πίνουν; Να χτίσουν και να διατηρήσουν το καταφύγιο που χρειάζονται; Δημιουργία και έλεγχος της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν; Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση είναι ένα δυνατό και κατηγορηματικό «Όχι». Και οι μη Λευκοί είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου συγκεντρωμένοι σε πόλεις που εξαρτώνται από εξωτερικές προμήθειες. Απλά φανταστείτε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται αυτές οι μη Λευκές αποικίες μετά από μια εβδομάδα χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και χωρίς ηλεκτρισμό.

Όταν το έχετε φανταστεί, διαβάστε ένα προφητικό δοκίμιο με τίτλο « Στοχασμοί για τον εμφύλιο πόλεμο στη Βρετανία » στην ιστοσελίδα Gates of Vienna. Γράφτηκε το 2010 από τον El Inglés, «Ο Άγγλος», ένας Λευκός άνδρας που έχει υπηρετήσει στο στρατό και ξέρει τι λέει. Ακολουθεί μέρος της περίληψης του γιατί οι μη Λευκοί Μουσουλμάνοι, για παράδειγμα, δεν πρόκειται να μπορέσουν να κερδίσουν έναν πόλεμο εναντίον των Λευκών κάφρων:

  • Οι μουσουλμανικοί θύλακες δεν μπορούν να θεωρηθούν αυτάρκεις με κανένα τρόπο, σχήμα ή μορφή. Τρόφιμα, νερό, ιατρικές προμήθειες και ρεύμα πρέπει να παρέχονται, αν και με διαφορετικούς τρόπους, από το εξωτερικό. Οποιεσδήποτε ή όλες αυτές οι διαδρομές ανεφοδιασμού μπορούν, κατ' αρχήν, να κοπούν. Η συλλογή σκουπιδιών μπορεί να διαταραχθεί. Οι ιστοί κινητών τηλεφώνων μπορούν να κλείσουν ή να μπλοκαριστούν τα σήματα. οι τηλεφωνικές γραμμές μπορούν να κοπούν. Όλες οι μουσουλμανικές περιοχές θα υποστούν αυτές τις πιέσεις σε περίπτωση που ξεσπάσει σύγκρουση. Οι βρετανικές περιοχές δεν θα υπόκεινται καθόλου σε αυτές παρά μόνο στο βαθμό που γειτνιάζουν με περιοχές μουσουλμάνων. Επιπλέον, η τεχνική τεχνογνωσία που απαιτείται για την κατασκευή και τη συντήρηση υποδομών αυτού του είδους βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στα χέρια των Βρετανών.
  • Μια σημαντική πλειοψηφία της γης του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει σχεδόν καθόλου μουσουλμάνους. Αυτό θα παράσχει στους Βρετανούς μια τεράστια περιοχή επιχειρήσεων για εκπαίδευση, άσκηση, πειραματισμό με πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά, καθώς και πολλές ευκαιρίες να συναντηθούν και να σχεδιάσουν σε περιοχές όπου τόσο τεχνική όσο και φυσική επιτήρηση από την πλευρά της αστυνομίας/ασφάλειας είναι δύσκολο να διεξαχθούν.
  • Οι μουσουλμανικοί θύλακες είναι πιθανό να επεκταθούν, ή τουλάχιστον να εδραιωθούν, καθώς η εθνοθρησκευτική κάθαρση αναγκάζει τόσο τους μουσουλμάνους όσο και τους Βρετανούς να υποχωρήσουν από ορισμένες περιοχές υπέρ άλλων. Αυτό θα απλοποιήσει την κατάσταση για όλους τους παράγοντες και θα εδραιώσει το ψυχολογικό χάσμα. (« Reflections on the Civil War in Britain », Gates of Vienna, 28 Μαρτίου 2010)

Ο Ελ Ινγκλές πιθανότατα δεν είναι πλέον στο στρατό, αλλά είναι πιθανό ότι την εχθρότητά του προς τους μουσουλμάνους συμμερίζεται η πλειονότητα των λευκών ανδρών που είναι επί του παρόντος εν υπηρεσία. Εξάλλου, οι μουσουλμάνοι δεν διστάζουν να εκφράσουν τη δική τους εχθρότητα σε αυτούς, τους Λευκούς στρατιώτες, ναυτικούς και αεροπόρους. Η εχθρότητα των μουσουλμάνων είναι εύκολα κατανοητή, επειδή ο Κλόουν Κόσμος χρησιμοποιεί τον βρετανικό στρατό εδώ και δεκαετίες για να διεξάγει πόλεμο στον μουσουλμανικό κόσμο. Αλλά αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα του πώς οι Κλόουν έχουν πριονίσει το κλαδί στο οποίο κάθονται

Ἀπό : unz.com

Περί τοῦ Κλόουν Κόσμου, οἱ δημοσιεύσεις μας : ΕΔΩ , ΕΔΩ, ΕΔΩ


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου